Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

naneee

çok hoş bir gelin olmussun maşallah kaşına gözüne

o kayaya nasıl oturdun kız başım döndü resmen

sağol canım opuyorumnanaktan

kaleye çıkmışım dilim dışarda kalmış orda resim çekilmeseydim kudurudum herhalde kaydirigubbakcemile3

daha manzara çokta diyorumya deli etcek beni bu resim işi yükleme bitiyo hooooooop sonra bütün hepsi gidiyo , var bi sorun ama çözemedim daha , uğraşıyorum üstünde olmadı hafta sonu kocişime yaptırcam albümleri bi yolunu bulsun artık , kızlar görcek diye diye birsürü resim çektirdim kaydirigubbakcemile3 en sonunda her resimde budamı kızlara demeye başlamıştıkaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım... sositososito sositososito sositososito :lepi: :lepi: :lepi: inşallah hayırlısıyla tamamlanır da sen de rahat edersin..

canımm benim tam herşey yolunda gıderken kanayan yarama tuz basmışken yıne çıktı karşıma yaramı kanattıı bıttı derken yıne war oldu gonlumde yoruldum ben bu sewda dan

üzülme pınar, Allah büyüktür, mutlaka bu acıları unutturacak biri çıkar karşına :teselli:

nanedem çok güzel bir dua yazmışsın... aminnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
fotolar da süper.. daha da bekleriz...

günaydın bu arada kızlar,
hepinize hayırlı cumalar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nanedemmm
amınnnnnnnnnnnnnn cnmm

ayrıca maşallah

bizde çamaşır mak buzdolabını simens aldık yere anca o uyuodu sharp evde var çok memnunuz ama çok genilşler heryere lmuo malesef
dominox a iyi diosan bi araştırırım canım
ben de snein gibi düüşünüyrum altı üstü bi ocak
fonksiyonu gaz emniyetli olması olur sadece okdar

amin canım amin

ççok güzel çıkmışsınız canım dağlar taşlar
denizden çok daha farklı gitmek istemiştik kışın gidememiştik
size nasip olmuş

[/B]

ay kızlar cok yorgunm ya
çok eşyam yoktu ama yınede yolruldum
ben sımdı böle yıllardır duzenu olan annelerımzıın felan tasındıgını dusunemedım
dun gıuttım tencerlerı kaldırıyordum
karaca tencerelerım alırken kartondan kocaman sandık gıbı bişey vermişti
hepsını ona koydum iyi oldu
aslında yorulmazdım cok sölemesi ayıp mangal ziyafeı varmış oraya davet edildik
tabi işler gece yarısına kaldı

Aminnnnn

bu arada harika çıkmışsın (ız) resimlerde Şeniz

cümleten günaydın

dün kocama 1 Nisan şakası yaptım ama sonra moralim bozuldu :sinifsinif:

ooooooooo hem gezcen hem taşıncan bide yorulmıcam , nerde bu bolluk şekercim , ama aferin sana hepsini birden beceriyonya helal hoş olsun

vede allah kolaylık versin taşınmak gerçekten zor en kısa zamanda halledersin inş. ,,, gelimmii yardıma ???

esmaaa neden alıntı yaptın kuzum silcem birazdan resimleri , sende silmeyi unutma olurmu zemuszemus mersi kuzuuuumm mucksss

Son düzenleme:
oda dogru dımı ama uzaga gıtmedım kız
yakına

esmaaa neden alıntı yaptın kuzum silcem birazdan resimleri , sende silmeyi unutma olurmu zemuszemus
sılmsıtım zten

oda dogru dımı ama uzaga gıtmedım kız
yakına
ay uzağı yakını yokki ya hepsi toplanıp yer değişiyomu değişiyo 2 adım öteside olsa aynı eziyeti çekiyosun ,
allah kolaylık versin ... ben hala yerleşemedim mesela eve bu gidişlede yerleşemicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…