naneee
çok hoş bir gelin olmussun maşallah kaşına gözüne
o kayaya nasıl oturdun kız başım döndü resmen
resimler çok güsel allah mutlu mesut etsin balayı için nereye gittiniz nadanem
nanedem harikasınız ya
çok hoş olmuşsun opuyorumnanaktan
Kızlarrrrrr :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt :dance: :teytey: :hooray:
cok mutluyum coook dava acıldı mayıs sonuna gün alabiliriz hersey yolunda giderse ve karsı taraf anlasmalı geliyor avukat konusmuss :sm_cool: :sm_cool:
hemen size söylemek istedimm hihoyyyt
canımm benim tam herşey yolunda gıderken kanayan yarama tuz basmışken yıne çıktı karşıma yaramı kanattıı bıttı derken yıne war oldu gonlumde yoruldum ben bu sewda dan
Önce nikah gününden
Veee balayından bi kaç kare
canım uğraşıyorumda albümde kabul etmiyo yaaa , zaten resimlerin hepside gelmedi bana gelince oturup iyice bi uğraşıcamda , şimdilik 1-2 tane ekliyorum geçici sonra hepsini albümden görürüsün sen
:1ninca: ben albümü bekliyorum :dilcikar:
Önce nikah gününden
:1ninca: ben albümü bekliyorum :dilcikar:
uğraşıyorum ama tık yok ya ben beceremiyorum ,
acep resimlermi çok büyük geliyodu sürekli hata veriyo ??????????
bi bilen bi cevap versin :bbo: :bbo:
nane cok guzel gercekten resimlerrrrrrrr
sağol canımcım a.s.
lepi can annem bir senedir dominox kullanıo
siyah 4 lü cam ocakk
ve acayip memnunuz
bu arada siemens yada bosch baktım özellikler benzioo
o kadar para vermeye değmez gibime gelioo
hem dominoxun düğmeleri yanda
diğerlerinde önde, yan model başka markada yokk
allah kısmet ederse ocağı dominox alıcam benim kinle konuşmadım gerçi
sonuçta ocak bu altını yakıonn
fazla bir fonksionu yokk bosch olunca takla atmıo yaaa
bizim buzdolabı sharp, çamaşır makinası da bosch, davlumbazda var ankstre
aşkım onları yeni aldı acaip memnun
benim payıma da fırın, ocak, b.makinası düşüoo
/COLOR]
amin canım aming
Ey kendisinden baska ilah olmayan, her seye gücü yeten, Hicbir seye muhtac olmayan, hükümdarliginda ortagi bulunmayan, Rahman ve Rahim olan Rabbimiz! Bizi felaketlerle bela ve musibetlerle, zulüm ve baskilarla imtihan ediyorsun. “Yalvarip yakarsinlar diye sizi darlik ve sıkıntı ile sinadik” diye ikazda bulunuyorsun. iste yalvariyoruz ve yakariyoruz..Korkarak ve ümit ederek ve husu icinde boyun bükerek sana dua ediyoruz:
Ey Rabbimiz, biz nefislerimize zulmettik, bagislamaz ve bize acimazsan, muhakkak ki hüsrana ugrayanlardan oluruz...
Ey Rabbimiz, biz ILAH ve RABB olarak sadece seni tanidik, sana inandik, Sana güvendik, indirdigin kitaba iman ettik, Rasulüne tabi olduk bizi sahitlerle beraber yaz... Ayaklarimizi sabit kil ve hidayetten sonra kalplerimizi kaydirma...
Ey Rabbimiz, icimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak etme...
Ey Rabbimiz, bizi su zalimlerin arasina katma..!
Ey Rabbimiz, bizi inkarcilar icin bir oyun eglence araci yapma..!
Ey Rabbimiz, unutur ya da bilemeden hata yaparsak bizi sorgulama..!
Ey Rabbimiz bizden öncekilere yükledigin gibi bize de agir yük yükleme..!
Ey Rabbimiz, gücümüzün yetmedigi isleri bize tasitma, bizi affet, bizi bagisla, Rahmetini yagdir üstümüze..! Sen bizim Mevlamizsin. InkarcI nankör topluma karsi bize yardim et..!
Ey Rabbimiz, enkaz altinda kalarak, suda bogularak ve yanarak ölmekten Sana siginiriz.
Ey Rabbimiz! Üzerimize sabir yagdir ve yürekten Sana baglanan kimseler olarak canimizi AL!
Ey Rabbimiz, bize bu dünyada iyilik ver, ahirette de iyilik ver ve bizi cehennem azabindan koru..!
Ey Rabbimiz, hesabin görülecegi gün bizi, anamizi, babamizi ve tüm müminleri bagisla...
Ey Rabbimiz! dualarimizi kabul buyur, dogrusu SEN dualari isitensin. Rahman ve Rahim olan alemlerin Rabbi ve din gününün yegane sahibi ALLAH’A hamdolsun. Yalnizca Sana kulluk ediyor ve yalnizca Senden yardim diliyoruz. Bize kendilerine nimet verdiklerinin yolu olan SIRAT-I MÜSTAKiME ulastirGazaba ugrayanlarin ve sapanlarin yolundan bizleri koru(Amin)
Hayırlı cumalar ........[ı][/ı]
ççok güzel çıkmışsınız canım dağlar taşlarsağol canım opuyorumnanaktan
kaleye çıkmışım dilim dışarda kalmış orda resim çekilmeseydim kudurudum herhalde kaydirigubbakcemile3
daha manzara çokta diyorumya deli etcek beni bu resim işi yükleme bitiyo hooooooop sonra bütün hepsi gidiyo , var bi sorun ama çözemedim daha , uğraşıyorum üstünde olmadı hafta sonu kocişime yaptırcam albümleri bi yolunu bulsun artık , kızlar görcek diye diye birsürü resim çektirdim kaydirigubbakcemile3 en sonunda her resimde budamı kızlara demeye başlamıştıkaydirigubbakcemile3
gÜnaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kk gÜzellerİ......
Ey kendisinden baska ilah olmayan, her seye gücü yeten, Hicbir seye muhtac olmayan, hükümdarliginda ortagi bulunmayan, Rahman ve Rahim olan Rabbimiz! Bizi felaketlerle bela ve musibetlerle, zulüm ve baskilarla imtihan ediyorsun. “Yalvarip yakarsinlar diye sizi darlik ve sıkıntı ile sinadik” diye ikazda bulunuyorsun. iste yalvariyoruz ve yakariyoruz..Korkarak ve ümit ederek ve husu icinde boyun bükerek sana dua ediyoruz:
Ey Rabbimiz, biz nefislerimize zulmettik, bagislamaz ve bize acimazsan, muhakkak ki hüsrana ugrayanlardan oluruz...
Ey Rabbimiz, biz ILAH ve RABB olarak sadece seni tanidik, sana inandik, Sana güvendik, indirdigin kitaba iman ettik, Rasulüne tabi olduk bizi sahitlerle beraber yaz... Ayaklarimizi sabit kil ve hidayetten sonra kalplerimizi kaydirma...
Ey Rabbimiz, icimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak etme...
Ey Rabbimiz, bizi su zalimlerin arasina katma..!
Ey Rabbimiz, bizi inkarcilar icin bir oyun eglence araci yapma..!
Ey Rabbimiz, unutur ya da bilemeden hata yaparsak bizi sorgulama..!
Ey Rabbimiz bizden öncekilere yükledigin gibi bize de agir yük yükleme..!
Ey Rabbimiz, gücümüzün yetmedigi isleri bize tasitma, bizi affet, bizi bagisla, Rahmetini yagdir üstümüze..! Sen bizim Mevlamizsin. InkarcI nankör topluma karsi bize yardim et..!
Ey Rabbimiz, enkaz altinda kalarak, suda bogularak ve yanarak ölmekten Sana siginiriz.
Ey Rabbimiz! Üzerimize sabir yagdir ve yürekten Sana baglanan kimseler olarak canimizi AL!
Ey Rabbimiz, bize bu dünyada iyilik ver, ahirette de iyilik ver ve bizi cehennem azabindan koru..!
Ey Rabbimiz, hesabin görülecegi gün bizi, anamizi, babamizi ve tüm müminleri bagisla...
Ey Rabbimiz! dualarimizi kabul buyur, dogrusu SEN dualari isitensin. Rahman ve Rahim olan alemlerin Rabbi ve din gününün yegane sahibi ALLAH’A hamdolsun. Yalnizca Sana kulluk ediyor ve yalnizca Senden yardim diliyoruz. Bize kendilerine nimet verdiklerinin yolu olan SIRAT-I MÜSTAKiME ulastirGazaba ugrayanlarin ve sapanlarin yolundan bizleri koru(Amin)
Hayırlı cumalar ........[ı][/ı]
Aminnnnn
bu arada harika çıkmışsın (ız) resimlerde Şeniz
cümleten günaydın
dün kocama 1 Nisan şakası yaptım ama sonra moralim bozuldu :sinifsinif:
Önce nikah gününden
][/url]
ya nedense sakalrın sonu kötü oluyor ben yapmadım hiçAminnnnn
bu arada harika çıkmışsın (ız) resimlerde Şeniz
cümleten günaydın
dün kocama 1 Nisan şakası yaptım ama sonra moralim bozuldu :sinifsinif:
ay kızlar cok yorgunm ya
çok eşyam yoktu ama yınede yolruldum
ben sımdı böle yıllardır duzenu olan annelerımzıın felan tasındıgını dusunemedım
dun gıuttım tencerlerı kaldırıyordum
karaca tencerelerım alırken kartondan kocaman sandık gıbı bişey vermişti
hepsını ona koydum iyi oldu
aslında yorulmazdım cok sölemesi ayıp mangal ziyafeı varmış oraya davet edildik
tabi işler gece yarısına kaldı
oda dogru dımı ama uzaga gıtmedım kızooooooooo hem gezcen hem taşıncan bide yorulmıcam , nerde bu bolluk şekercim , ama aferin sana hepsini birden beceriyonya helal hoş olsun
vede allah kolaylık versin taşınmak gerçekten zor en kısa zamanda halledersin inş. ,,, gelimmii yardıma ???
sılmsıtım ztenesmaaa neden alıntı yaptın kuzum silcem birazdan resimleri , sende silmeyi unutma olurmu zemuszemus
ay uzağı yakını yokki ya hepsi toplanıp yer değişiyomu değişiyo 2 adım öteside olsa aynı eziyeti çekiyosun ,oda dogru dımı ama uzaga gıtmedım kız
yakına
esma taşındın mııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?