Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ılkgun normaldır
hamlamıssın hehe

He valla hem de ne hamlamışım kaydirigubbakcemile3

Çok tembelleşmiştim, biraz zinde olurum belki

başlarda olur cnm ama 1-2 haftaya düzene girer
hissetmezsin böle yorgunluk filan

İnş. canım, şöyle yataktan dinç kalkmak istiyorum yaaa aklinialirimsmile

:teselli::teselli:

Canımmmmm böyle bi olay yaşanmasına gerek yok ki sen zaten dostlarını iyi tanıyor olmalısın öyle değil mi yerimseniben

Başka topiklere gitmeyin zaten, giderseniz de tartışmayın yani yuvanızda kalın kaydirigubbakcemile3 Burasının tadı kalmıyor banlar filan yaşanınca

Seni seviyorum neşeli arkadaşım Şeniz

ne kadar huzur verici bi banyo hayatım
ben böyle içine güneş giren banyolara hastayım ama ne yazıkki
şimdiki evlerin banyoları apartman boşluğuna bakıyo
hatta ne konuşsan yankı yapıo boşlukta
bizim üst komşuların her konuştuğunu duyuyorum
ayşenurrrrr sırtımı sürt kızzzz

nısancım bende sırkelı ballı karısım yapıyorum
ıcıne lımonda damlatıyorum
o benı okadar ıncelttıkı ama baskul oynamıyo
herkez senın ıhtıyacın yokkı dıyo cunku kılomdan az gosterıyorum o karısım sayesınde

Hayatım mobilya renginle aynı istiyorsun değil mi, acaba ikeada o tarz şeyler var mıydı?

Belki fiyat olarak daha uygun olabilir diye düşündüm

ayyy sınay oyle cumleler kurudunkı gecmıse gıdıp bakıcam
ben ne dedım arkandan dıye
ama uzuntumu dıllendırmedıysende bıl
ben dostun olamam cunku okadar paylasımım yok ama emın ol dusmanın dıılım ve senı cok sevıyorum

fibu bank sen mi yaptırcaktın baksana

ben yaptırcaktım.

hımm.bugün işler çok yoğun pek kaılamayacağım resim ekleme işine.ama aklımda bakarım.

ahh nerde.:1ninca: villalarda çatı katında filan oluyo böyle aydınlık villar.bide çatı da sunroof yaptınmı.miss miss.günboyu o banyodan çıkmazki insan.

sultan valla şöyle kahveli bi renk olcak çünkü biz masa sandalyayi almadık sadece sandalyeleri kaplattık
sehpaları da biz almadık hediyeydi
o yüzden kahveleri tam tutmasa da birbirine evet kahve tonlarında olcak
ikea'da sitede bulamadım ya

sevgicim
o kendini biliyor bence üzerinde yorum bile yapma
ben lafı ortaya attım sadece alınan alındı bile Şeniz

Hayatım, ben de ikea kataloğu vardı ordan baktım da şimdi sana uyan bişey çıkmaz ordan. Genellikle tv ünitesi şeklinde düzenlenmiş. Böyle konsol gibi 2-3 bişey var ama onlar da büfe tarzı gibi camlı

Hayatım ben bakıyorum bi yandan ama çoğunlukla beyaz ve ceviz rengi ya da abanoz ağırlıklı.

Kahve tonunda bi merinosta gördüm bir de yataşta enza, onlara bi bak istersen. Yükleyemedim yaaa fotoyu hata veriyor :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…