günaydınnnnnnn
hayırlı cumalar
AMİİNNNNNN ağzına sağlıkgÜnaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kk gÜzellerİ......
Ey kendisinden baska ilah olmayan, her seye gücü yeten, Hicbir seye muhtac olmayan, hükümdarliginda ortagi bulunmayan, Rahman ve Rahim olan Rabbimiz! Bizi felaketlerle bela ve musibetlerle, zulüm ve baskilarla imtihan ediyorsun. “Yalvarip yakarsinlar diye sizi darlik ve sıkıntı ile sinadik” diye ikazda bulunuyorsun. iste yalvariyoruz ve yakariyoruz..Korkarak ve ümit ederek ve husu icinde boyun bükerek sana dua ediyoruz:
Ey Rabbimiz, biz nefislerimize zulmettik, bagislamaz ve bize acimazsan, muhakkak ki hüsrana ugrayanlardan oluruz...
Ey Rabbimiz, biz ILAH ve RABB olarak sadece seni tanidik, sana inandik, Sana güvendik, indirdigin kitaba iman ettik, Rasulüne tabi olduk bizi sahitlerle beraber yaz... Ayaklarimizi sabit kil ve hidayetten sonra kalplerimizi kaydirma...
Ey Rabbimiz, icimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak etme...
Ey Rabbimiz, bizi su zalimlerin arasina katma..!
Ey Rabbimiz, bizi inkarcilar icin bir oyun eglence araci yapma..!
Ey Rabbimiz, unutur ya da bilemeden hata yaparsak bizi sorgulama..!
Ey Rabbimiz bizden öncekilere yükledigin gibi bize de agir yük yükleme..!
Ey Rabbimiz, gücümüzün yetmedigi isleri bize tasitma, bizi affet, bizi bagisla, Rahmetini yagdir üstümüze..! Sen bizim Mevlamizsin. InkarcI nankör topluma karsi bize yardim et..!
Ey Rabbimiz, enkaz altinda kalarak, suda bogularak ve yanarak ölmekten Sana siginiriz.
Ey Rabbimiz! Üzerimize sabir yagdir ve yürekten Sana baglanan kimseler olarak canimizi AL!
Ey Rabbimiz, bize bu dünyada iyilik ver, ahirette de iyilik ver ve bizi cehennem azabindan koru..!
Ey Rabbimiz, hesabin görülecegi gün bizi, anamizi, babamizi ve tüm müminleri bagisla...
Ey Rabbimiz! dualarimizi kabul buyur, dogrusu SEN dualari isitensin. Rahman ve Rahim olan alemlerin Rabbi ve din gününün yegane sahibi ALLAH’A hamdolsun. Yalnizca Sana kulluk ediyor ve yalnizca Senden yardim diliyoruz. Bize kendilerine nimet verdiklerinin yolu olan SIRAT-I MÜSTAKiME ulastirGazaba ugrayanlarin ve sapanlarin yolundan bizleri koru(Amin)
Hayırlı cumalar ........[ı][/ı]
ne diyon küfür mü ediyon sempatiksalakcinnikızlar resim göndermek için çalışıyorum ama bana şu hatayı veriyo ya To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 94 posts.
Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.
ben kaçar kızlar gidip şu muhtardan kağıt mağıt bişey alcakmışım kaydımı geçirmek için 20 gün içinde ikamet adresi yanlış olursa 370 tl ceza geliyomuş , cezayı yemeden değiştirelim barim dimi ...
hadin görüşürüz öptüm sizi
bunun türkçe mealini alabilirmiyiz:)sofra düzeni
alıntudur
aminnnnnnnnnngÜnaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kk gÜzellerİ......
Ey kendisinden baska ilah olmayan, her seye gücü yeten, Hicbir seye muhtac olmayan, hükümdarliginda ortagi bulunmayan, Rahman ve Rahim olan Rabbimiz! Bizi felaketlerle bela ve musibetlerle, zulüm ve baskilarla imtihan ediyorsun. “Yalvarip yakarsinlar diye sizi darlik ve sıkıntı ile sinadik” diye ikazda bulunuyorsun. iste yalvariyoruz ve yakariyoruz..Korkarak ve ümit ederek ve husu icinde boyun bükerek sana dua ediyoruz:
Ey Rabbimiz, biz nefislerimize zulmettik, bagislamaz ve bize acimazsan, muhakkak ki hüsrana ugrayanlardan oluruz...
Ey Rabbimiz, biz ILAH ve RABB olarak sadece seni tanidik, sana inandik, Sana güvendik, indirdigin kitaba iman ettik, Rasulüne tabi olduk bizi sahitlerle beraber yaz... Ayaklarimizi sabit kil ve hidayetten sonra kalplerimizi kaydirma...
Ey Rabbimiz, gücümüzün yetmedigi isleri bize tasitma, bizi affet, bizi bagisla, Rahmetini yagdir üstümüze..! Sen bizim Mevlamizsin. InkarcI nankör topluma karsi bize yardim et..!
Ey Rabbimiz, enkaz altinda kalarak, suda bogularak ve yanarak ölmekten Sana siginiriz.
Ey Rabbimiz! Üzerimize sabir yagdir ve yürekten Sana baglanan kimseler olarak canimizi AL!
Ey Rabbimiz, bize bu dünyada iyilik ver, ahirette de iyilik ver ve bizi cehennem azabindan koru..!
Ey Rabbimiz, hesabin görülecegi gün bizi, anamizi, babamizi ve tüm müminleri bagisla...
Ey Rabbimiz! dualarimizi kabul buyur, dogrusu SEN dualari isitensin. Rahman ve Rahim olan alemlerin Rabbi ve din gününün yegane sahibi ALLAH’A hamdolsun. Yalnizca Sana kulluk ediyor ve yalnizca Senden yardim diliyoruz. Bize kendilerine nimet verdiklerinin yolu olan SIRAT-I MÜSTAKiME ulastirGazaba ugrayanlarin ve sapanlarin yolundan bizleri koru(Amin)
ben sana dimedimmi arkadaşlarınla kavga etme dieGünaydın Kızceler
Hayırlı Cumalarrrr
Ekşın var sabah sabah koşun...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12443797&posted=1#post12443797
Kızlarrrrrr :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt :dance: :teytey: :hooray:
cok mutluyum coook dava acıldı mayıs sonuna gün alabiliriz hersey yolunda giderse ve karsı taraf anlasmalı geliyor avukat konusmuss :sm_cool: :sm_cool:
hemen size söylemek istedimm hihoyyyt
Ben geldim
Sporda ilk günümü atlattım. Zaten sürenin yarım saati ölçümlerle geçti. Ayın ilk gnü her zaman kilo, göğüs, basen, bel her bişey ölçülcekmiş.
Kalan yarım saatte de bisiklet vs kullandık. Yarım saat bile yetti valla yaaa, duştan sonra vüudumun ağrıdığını iyice hissetmeye başladım :bbo:
Kokoş teyzeler var benim grubumda çoğunlukla kaydirigubbakcemile3 Bir de herkes bana bakıp senin ne işin var burda dedi, dedim ben kilo için gelmiyorum sağlık için geliyorum kaslarım güçsüz :dilcikar::dilcikar:
Şimdi de anneğimdeyim. Eskisi gibi sık gelemiyorum artık kpss kursu yüzünden. ancak haftada bir artık.
gÜnaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kk gÜzellerİ......
aminnnn
günaydın herkese
ben bugün yazı getirdim
çizmeleri attım
kısakolu giydim
oohhh bayanssulusmile
bahar ne güsel bir mevsim ya opuyorumnanaktan
herkese hayırlı cumalar
ay kızlar cok yorgunm ya
çok eşyam yoktu ama yınede yolruldum
ben sımdı böle yıllardır duzenu olan annelerımzıın felan tasındıgını dusunemedım
dun gıuttım tencerlerı kaldırıyordum
karaca tencerelerım alırken kartondan kocaman sandık gıbı bişey vermişti
hepsını ona koydum iyi oldu
aslında yorulmazdım cok sölemesi ayıp mangal ziyafeı varmış oraya davet edildik
tabi işler gece yarısına kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?