Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy bennn:)

bak bak bakkk
en sona beni yazmışşşşlmaz:

Vallahi çok oynadım yaaa

şimdi videoda kendimi izleyince gülüyorum güzelim gelin masasına sadece nikah için oturmuşum birde toplasan aralarda en fazla 1-2 dakika sempatiksalakcinni

aman ohh iyi yapmışım, yapmışız, sefamız olsun kaydirigubbakcemile3

mumy 2009
bılgıler cok guzel tsk
benımde buyuk bı masa ortum vardı anenm ormustu bız onu yatak ortusu yaptuık hemde kullanıslı
eteklerıle bırlıkte serılıyo tavsıye ederım
yatak örtüsü iyi fikir denemeye değer

bebeğe babannesi bakıyor canım. ben ücretsiz izin aldım. dört ay dolana kadar. sonra başladım işte. aslında bir yaşı dolana kadar kendim bakmayı isterdim ama maddi sebepler işte.. şimdi babanne ve dede bizde kalıyor saolsunlar. ankaradan evlerini bırakıp geldiler bize. çokta memnunum çok iyi bakıyor. bakıcıya mümkün olduğunca karşıyım. üç yaşı dolana kadar en azından. ben evlendikten beş ay sonra hamile kaldım. kendimiz istedik. çok mutlu olduk. evlenmeden önce iki sene gezdiğimiz için evlendikten sonra gezmek için beklemek istemedik. bebeğimizi de alır birlikte gezeriz dedik. ama iki yılını unut o konuda. yaklaşık bir yıl hamilelik ve bir yaşına gelene kadar gezemiyorsun yani. çalışan bayana bebek tavsiye ederim tabi. sonuçta anne olmak mükemmel bir duygu :)

kızlar sayfa acayip ilerlemiş hepsine bakamadım. ben yazdıktan sonraki beş altı sayfaya ancak bakabildim kusura bakmayın görmediklerim varsa..

ahh kimsenin ayakkabısında adım yok bundan sonra evlenicekler lütfen unutmasınlar beni yaa

erva
gelınlkle ılgılı sordum mail attım sana bakarsın

sağol tatlım opuyorumnanaktan

ay şu ikinci çook güzelmiş maskomu demiştin

ayyy boshayallersmile yazık yaa
bende üzüldüm valla sonunu okurken

aaaa adımı gördümm ikinci sıradaymışım

teşekkür ederim canım
ıı ııhh bebek bana göre değil
nie die sorarsan
1. si senin gibi izin almam sonra işime dönmem zor
2.si kayınvalidemde kayınpederimde hakkın rahmetine kavuştular Allah yattıkları yerde dinlendirsin
3.sü benim annem şimdiden söylüyor hayatta bakmaz
4.sü ben 2 yıl gezmeden fedakarlık edemem ya onunla gezecez yada onu bırakıp ahahaha
5.si bu iş yatar ben kuru nohuta devam sulu nohutuda 2013 de yeriz artık ahahaha Allah şimdilik isteyenlere versin (Hayatim'a):roflol:

selam kıslarrrrr herkeseee nasılsınız bakalım :kedi:

pis eccu:mymeka::mymeka: kaka eccu nerdesin sen :mymeka::mymeka::mymeka:
yeni bi sticker aldında onu mu yapıştırıyon yoksa aylardır ahahahha
:roflol::roflol::roflol:

ay yok yapmam hayatım ya
bnmki çok fazla duygusal
eminim seninki kadar olmaz, daha fazla tepki verir
hatta intikamı acı olur, hayatinin yapmadığını yapar valla kaydirigubbakcemile3

benimki duygusal değil zaten ondan şaşırdım ağlayınca

saol cnaım
inşallahhhhh

anlarım ben
adamın saf ve temiz duygularıyla dalga geçmeseneeee

sündük sen karışma :mymeka:

ayy bennn:)

bak bak bakkk
en sona beni yazmışşşşlmaz:

kızım en silincek yer orasıydı yine de silinmedin
gerçi ben fazla giymedim ayakkabı biliyonuz kaydirigubbakcemile3

hayatim bebek vakti gelmiş demek ki :lepi:

evet :ecrin_bebek:

:kedi:

şimdilik isteyenlere versin (Hayatim'a):roflol:

:lepi:

sinayyy ömürsünn vallahi kaydirigubbakcemile3 Allah bu enerjini hiç eksiltmesin gülen yüzün hiç solmasın inşallahh opuyorumnanaktan
hoşbulduk kıslarrr :))
geçiyordum bir uğrayayım dedim :) eskisi gibi giresim gelmiyo pek :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…