iyi canım senden naber :))) şakacıı seniii..laelaelaelaelae
yok be anam beceremedik daha :))) esmy le ben savdık sıramızı duyurulurrr kaydirigubbakcemile3
he ne yapayım kız öle deme sinir oluyorum...
evet bakınca tabi komik geliyor ama ben kendimi anlıyorum.
boyum uuzn olsa takmamda yarın kilo bile fark ediyor...
hem kötümü teşvik ediyorum şişkoları...
:lepi:
esma cım bende geçen gün şans eseri gördüm , ikamet için değişiklik yapmadığında seni uyarmıyolar ama sonrasında nufüs müdürlüğüne gidipte bi işlem yaparken , zaman olarak belli oluyyo tabi e 20 günü geçenlerede direk 370 tl ceza uygulanıyomuş, bizimkde telaşe memuru hemencik yapalım dedi muhtara gittim ne var ne nyok diye , kağıt alınmıyomuş bağlı olduğun nüfus müdürlüğüne gidip ben taşındım dediğin zaman kira kontratı veya tapu eşin üzerinede olsa kabulmüş , yaptırıyomuşsun hemen kaydın geçiyomuş yeniadrese , sende yeni taşınıcan nede olsa sende bi bak istersen sona cezaya kalmayalım....
resim isteyen güzel hatunlar , silmiştim ama yine eklerim pzt günü hafta sonu işe gelmiyorum artık , evdende bağlanabilirsem albüm yapmaya çalışcam inş. malum bana kriz geçirtiyo bu siteler beceririm inş. , olmadı pzt göstertirim hepiciğini ....
ama biz evlendık 1sene bıldırmedık haberlerı olmadı ynai
sımdı yenı yere tasınzııyoruz ya
buraya yenı gelmıs oluyoruz muhtarlık ceza kescekmi bana
ay belediye
kirakontratı yok tapuyumu gostercez
ama nane bi de sadece muhtara gitmekle olmuyo
nüfüs müdürlüğüne de gitmen gerekiyormuş biz öyle yaptık
muhtar bana tapunu götür dedi eşin adınada olsa kabul ederler hemen kaydın geçer dedi ... ama 1 sene olmuş size ne olur bilmem , valla bende duydum ama doğru yalan bilmiyomki , gidince sorarım ama senin içinde
ama nane bi de sadece muhtara gitmekle olmuyo
nüfüs müdürlüğüne de gitmen gerekiyormuş biz öyle yaptık
bizde aldık valla nanenin dediği gibi
kimliği geç değiştirmekte sıkıntıymış
benim sigortamda 9 aydır eski soyadımla yatıyor
ona da bi el atmak lazım
fotosunu çekerim akşam ece
ahahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?