Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

slm günaydın herkese...burda sohbet ne kadar koyu böyle...her gün sayfalar bir hayli artıyor...Allah muhabbetinizi artırsın kızlar:)

günaydın çiçeem zemuszemus

bana ünaydın dyen dllerinizi yirimm sizinn bal kaymaklarrr:1hug:
slm günaydın herkese...burda sohbet ne kadar koyu böyle...her gün sayfalar bir hayli artıyor...Allah muhabbetinizi artırsın kızlar:)
teşekkür ederiizzzzemuszemus
[

KIZ nazar ettın sayfalr ılerlıyor dedın durdu kaldı sayfa herheheheh

hangi çılgın bize zincir vuracakmış şaşarım:enbuyukkk:

asumm gördüm seni aşağıda ne yazdın pastanın üstüne çabukkk göster bak gitcem saçlarımı kurutucam dahaaa hhadiiii

burcurüyamda seni gördüm ama yok hatırlayamıyorum
yarışmayamı katılıyordun öyle bişey ama devamı gelmıyor

Sorma tatlım sorma bu aralar bir çok sıkıntıyla uğraştık.

Kayınvalidem eltim üst üste ameliyat oldu.Eee bende ağırlaştı epeyi artık bundan sonra doğuma kadar bir varım vir yokum yerimseniben

Sorma tatlım sorma bu aralar bir çok sıkıntıyla uğraştık.

Kayınvalidem eltim üst üste ameliyat oldu.Eee bende ağırlaştı epeyi artık bundan sonra doğuma kadar bir varım vir yokum yerimseniben

ANLADIM geçmiş olsun
doğumdan sonra hiç olmazsın
bebişle uğraşmaktan

walla kızlar hafta sonu annem yakaladı beni evde temizlik yaptırıyo şimdiden tam öğrende dio evlenince zorluk çekmezxsin dio yaptıgın banaysa öğrendigin kendine dio offf yoruldum wallazemuszemus

hahahaa elçin benim annemde öyle diyo yaptığın bana öğrendiğin kendine diyo
hatta o bugün bursaya gidecek bana bi dünya iş bıraktı nasıl yapıcam hiç bilmiyom yaa

bana görede değil

valla speedy benimki kaşıma gözüme alıyo beni biliyo ki ben bi iş beceremem

bizimki de canım diyor ev işinden korkmam ama yemek yapamıycağına eminim oda zamanla diyor.

allahtan şanslıyım yardım eder benim yükümü hafifletip çalışacak kadına neden yardım etmeyim diyor inşallah değişmez :Saruboceq:

walla bende yemek işinden anlamıyorum anneme diyorum seni ararım tarif edersin diyorum nasıl olacak bilmiyomm benimkine diyom sen yapar biz yeriz diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…