Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

walla bende yemek işinden anlamıyorum anneme diyorum seni ararım tarif edersin diyorum nasıl olacak bilmiyomm benimkine diyom sen yapar biz yeriz diyom

sen yine aramayı düşünüyorsun ben diyoruım sefertası alayım :roflol::roflol::roflol:
aman kimse bilmiyordu ki evlenirken elbet bizde öğrencez buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

benimkide yemekten anlamaz o konuda benim sıkıntım yok ama ev işi dedin mi hiç sevmiyorum ya ev işini falan
ben diyorum zaten 15 günde bi kadın alırız şölee bi bizi temizlesin paklasın

sen yine aramayı düşünüyorsun ben diyoruım sefertası alayım :roflol::roflol::roflol:
aman kimse bilmiyordu ki evlenirken elbet bizde öğrencez buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

evet elbet öğrenecez önce tuzlu yağlı yavaş yavaş alışacaz dimi ama yumurtayla başlar rız artıkkaydirigubbakcemile3

evet elbet öğrenecez önce tuzlu yağlı yavaş yavaş alışacaz dimi ama yumurtayla başlar rız artıkkaydirigubbakcemile3

Tabikide önce kabuklu yumurta a.s:sm_cool::sm_cool:
sonra normal yumurta sonra yumurta seçenekleri bide bakmışısz bi sürü misafir ağarlıyoruz delikafadulden

silinmedim ama aday buldum:)
buda bi gelişme:)

ana ne yazdırdın len deli

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben eylülde evlenebilirimmm
anaaa
hadi hayırlısı bakalım

off şu dişçiye bide ben gidebilsem

ay sinay Allah cezanı vermesin pislik sündük seni hahahahhaha
sende çok sevdin bu sündük kelimesini bakıomda:)

ay deli çok güldüm

herkese slmlar
off ben artık haftasonları çok yoğun oluom yaa
bugün bide yalnızım
bide bilgisayarım dandikleşti iice
çok ağır
çağırdım bilgisyarcıyı gelip bakıcaklar bakalım

dün akşamda liseden arkadaşlarımla toplandık
süper eğlendim yaa
haftayada havuza gidicez bakalım:)

bizim gelinlerimiz var tarsuslu ama neresinden bilmiyorum iki kardeş iki kardeşe evlendiler

hiç bilmiyorum canım ya
merkezde bişey market vardı ama adını unuttum böyle beledite binasına çok yakın

hımmm biliyorummm canım yolda geçerken aranız çok yok ama çokta yakın değilsiniz
2 defa falan geldim ben işte güzel yerler olumunekankayizsmile

evet canım güsel yerler ya bizim buralar mesela şuan yazı yaşıyoz sanki birçok yerde sobalar yanarken bizim burda yaz

bi kere işte gelin almaya gelmiştik ama kalmadık gezemedikte eve gittik dinlendik falan zaten çok kalabalık değildik sonra aldık gelini geri döndük nerdeyse 6 sene olucak vayy be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…