iyim sen nasılsın gezziniyom nette peçete halkası yapma şekillerine bakıyorum
merhabaa kızlarrrrrrrrr
havaaaaa müthişşşşşş kahvaltı edipp kendimizi sokaklara atıcazzzzzzzzzzzzzz
sulfat nasılsın canımm
ben ders çalışıorum yarın denemem varr
öfffff yaa pazar pazarr
ervoşşş hayırlı olsun canımm
nerde yaptırısunuz yatak odasıınıı ve ne kadar tuttu??
Hayırlısı olsun erva Şeniz Ne güzel şeydi mobilyalara karar vermek boshayallersmile Hoş benimki biraz eziyet olmuştu kocişime. Bütün bi ay her yere bakmıştık kaydirigubbakcemile3
Ben de ilk kar beyaz seçmiştim koltuklarımı sonra ertesi gün kırık beyaza çevirdim. Yatak odam da beyazdı hepsi aynı olmasın dedim. Bir de sonra kar beyaz çok çiğ durcak gibi geldi bana. Sen içine hangisi siniyorsa onu yaptır tabii
canım teşekkür ederım darısı basınıza inşaşşah.
maskoda yaptırıyoruz iyiki oraya gitmişim birsürü secenek var kısıtlı kalmıyor insan..
yatakodasının fiyatı 3.200
adam 2 haftada teslim etme süremiz var dedi şuan baktık çizim yaptırdık kapakları seçtik haftaiçi toplu bi fiyat alıcaz kumaş seçimlerini fln belirticez bakalım boshayallersmile
teşekkür ederım sulfatım opuyorumnanaktan
çok güzel gercekten yaa hele fikir birliği olunca daha bir tatlı oluyor bakması :))
beyaz koltuklar görünüm olarak çok hoşlar hele kumaşları cok holşuma gitti
ama mağazadaki halinde bile hafif hafif tozlar vardı mesela üzerinde belli ediyordu kumaşlara baktık sonra kırık beyaz vardı oda cok ağır hoş duruyordu sanırım fikrim değişecek :) sen kullandıgın için daha iyi bilirsin kırık beyaz saf beyaz farkını canım
teşekkür ederım sulfatım opuyorumnanaktan
çok güzel gercekten yaa hele fikir birliği olunca daha bir tatlı oluyor bakması :))
beyaz koltuklar görünüm olarak çok hoşlar hele kumaşları cok holşuma gitti
ama mağazadaki halinde bile hafif hafif tozlar vardı mesela üzerinde belli ediyordu kumaşlara baktık sonra kırık beyaz vardı oda cok ağır hoş duruyordu sanırım fikrim değişecek :) sen kullandıgın için daha iyi bilirsin kırık beyaz saf beyaz farkını canım
bizim kendi dersanenin snavı bi yayın değil canımm
ayda 2 keze çıktı artık, bi başında bi sondaa
bende tarih çalışıom zorlaaa
az da kaldı sınava, iyi çalışmalar sanadaa
ayy masko bizim burda siz burdaynmışsınız bugünn
bizde maskodan bakıoz eşyaa
yatak odasını yaptırabilirim bende
karar veremedik onaa
sizin yer tandıkmı peki??
Evet canım beyaz tabiki de daha çabuk tozlanır. Benim koltukları biliyosun zaten krem değil ama kreme yakın bi ton ekru diyeyim. Benimkinde ben bi sorun yaşamadım şimdilik. İnşallah yaşamam da.
Dediğin kumaş antilop kumaş herhalde, benimki de öyle silinebilir su geçirmeyen kumaş. Dokusu çok güzel gerçekten o kumaşların a.s
Yatak odası da iyiymiş canım fiyatı, nakit mi taksitli mi bu fiyat peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?