Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhabaa kızlarrrrrrrrr
havaaaaa müthişşşşşş kahvaltı edipp kendimizi sokaklara atıcazzzzzzzzzzzzzz

iyi akşamlar topik gene terkedilmiş boshayallersmile
hava ne kadar güzeldi bugün yaa
nişanlımla maskoya gittik bugün allahım allahım aman yarabbi harika tasarımlar var yahu insan neye nereye bakacağını şaşırıyor vallahi
ayyy hepsi birbirinden güzelllll..
siyah beyaz renkler olacak salonumuz koltuklarımız bembeyaaaaazzzz bayanssulusmile
ama haftaiçi fikrim kırıkbeyaza doğru atlamazsa eğer..
bu hafta renk seçimlerimizi ödeme planlarımızı yapıcaz sonraaaa gidip sipariş vericez.
yatakodasını ayrı yaptırıyoruz modeli seçtik dolabı begendık ama odamıızn ölçüsüne göre yapılacak çünkü dolapların standrt kalıpları küçük bizim yatakodasınında dolap kısmı bayağ geniş oldugundan onu hazır almıcaz.. yatkodasıda siyah beyaz bayanssulusmile
ama mobilyalar çok güzel yaaaaaaa boshayallersmile

Hayırlısı olsun erva Şeniz Ne güzel şeydi mobilyalara karar vermek boshayallersmile Hoş benimki biraz eziyet olmuştu kocişime. Bütün bi ay her yere bakmıştık kaydirigubbakcemile3

Ben de ilk kar beyaz seçmiştim koltuklarımı sonra ertesi gün kırık beyaza çevirdim. Yatak odam da beyazdı hepsi aynı olmasın dedim. Bir de sonra kar beyaz çok çiğ durcak gibi geldi bana. Sen içine hangisi siniyorsa onu yaptır tabii

sulfat nasılsın canımm

ben ders çalışıorum yarın denemem varr

öfffff yaa pazar pazarr

İyiyim tatlım yaaa

Eşim arkadaşlarıyla buluşcaktı. Ben de evde yalnız takılıyorum boshayallersmile

Ben de ders çalışcam birazdan, bi bakayım dedim topikte ne var ne yok.

Hangi yayının sınavı yapılıyor siz de. Bizim yargının sınavları yapılıyor

ervoşşş hayırlı olsun canımm

nerde yaptırısunuz yatak odasıınıı ve ne kadar tuttu??

canım teşekkür ederım darısı basınıza inşaşşah.
maskoda yaptırıyoruz iyiki oraya gitmişim birsürü secenek var kısıtlı kalmıyor insan..
yatakodasının fiyatı 3.200
adam 2 haftada teslim etme süremiz var dedi şuan baktık çizim yaptırdık kapakları seçtik haftaiçi toplu bi fiyat alıcaz koltuk içinde kumaş seçimlerini fln belirticez bakalım boshayallersmile

teşekkür ederım sulfatım opuyorumnanaktan
çok güzel gercekten yaa hele fikir birliği olunca daha bir tatlı oluyor bakması :))
beyaz koltuklar görünüm olarak çok hoşlar hele kumaşları cok holşuma gitti
ama mağazadaki halinde bile hafif hafif tozlar vardı mesela üzerinde belli ediyordu kumaşlara baktık sonra kırık beyaz vardı oda cok ağır hoş duruyordu sanırım fikrim değişecek :) sen kullandıgın için daha iyi bilirsin kırık beyaz saf beyaz farkını canım

bizim kendi dersanenin snavı bi yayın değil canımm

ayda 2 keze çıktı artık, bi başında bi sondaa

bende tarih çalışıom zorlaaa

az da kaldı sınava, iyi çalışmalar sanadaa

ayy masko bizim burda siz burdaynmışsınız bugünn

bizde maskodan bakıoz eşyaa

yatak odasını yaptırabilirim bende

karar veremedik onaa

sizin yer tandıkmı peki??

Evet canım beyaz tabiki de daha çabuk tozlanır. Benim koltukları biliyosun zaten krem değil ama kreme yakın bi ton ekru diyeyim. Benimkinde ben bi sorun yaşamadım şimdilik. İnşallah yaşamam da.

Dediğin kumaş antilop kumaş herhalde, benimki de öyle silinebilir su geçirmeyen kumaş. Dokusu çok güzel gerçekten o kumaşların a.s

Yatak odası da iyiymiş canım fiyatı, nakit mi taksitli mi bu fiyat peki

bizim kendi dersanenin snavı bi yayın değil canımm

ayda 2 keze çıktı artık, bi başında bi sondaa

bende tarih çalışıom zorlaaa

az da kaldı sınava, iyi çalışmalar sanadaa

Hmm anladım canım. Bizim de sanırım ayda iki defa olcak artık.

Ben tarih özürlüyüm buna karar verdim yaaa. Güya sözel çıkışlıyım ama bugün okuyorum yarın unutuyorum. Bu sorunu çözmem lazım :bbo:

ayy masko bizim burda siz burdaynmışsınız bugünn

bizde maskodan bakıoz eşyaa

yatak odasını yaptırabilirim bende

karar veremedik onaa

sizin yer tandıkmı peki??

aaa öyle miii :)) ya fiyatlar bana cok uygun geldı ki bu bizim indirim yapmamış halimiz.. haftaiçi ödeme şeklini falan konusacak nişanlım. bu gittiğimiz yer tanıdık nişanlımın arkadasının mazagazı çagdas mobilya ve lusson diğeride işyerınden bi arkadasının mazagazı yatakodasını oraya yaptırıyoruz ama salon ayri bir yerden.
bellonadan alacaktık biz esasen ordada baska bi tanıdık vardı kaydirigubbakcemile3 ama seçenek yok sadece 1 model var oda yenı cıkan beyaz bi seri varya o ve koltuk fiyatı sadece 4 milyar çıkmasın mı .. herkes dediki markaya yani ismine para vericeksiniz dışarıya yönelin bizde maskoya gittik ve inanamazsın daha güzel koltuklar 2.5 2.700 fiyatt aralıgında

evet antilop kumaşıydı çok yumuşak çok hoşuma gitti yaa..
bende ekruya yönelicem heralde dediğin gibi daha tok bir görüntü olur hemde temizlik açısından..
nakit fiyatıydı galiba fisfisfis evet öyle olmalıydı daha konuşmadık ödeme planını haftaiçi belli olacak inşallah

ervoş ben sana gidicem zaman tekrar sorarım bişeyler

o kadar seçenek var ki orda insanın aklı karşıoo

ama halletmeniz iyi olmuşş

bizde bu ay sonuna kadar karar vericezz

bu hafta boya işi başlıycak evinnn

amam bir sürü iş güçç

neyse halledilcek yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…