ervoş ben sana gidicem zaman tekrar sorarım bişeyler
o kadar seçenek var ki orda insanın aklı karşıoo
ama halletmeniz iyi olmuşş
bizde bu ay sonuna kadar karar vericezz
bu hafta boya işi başlıycak evinnn
amam bir sürü iş güçç
neyse halledilcek yavaş yavaş
antiloplar leke tutmuo mu grçkten sulfat ???
evet antilop kumaşıydı çok yumuşak çok hoşuma gitti yaa..
bende ekruya yönelicem heralde dediğin gibi daha tok bir görüntü olur hemde temizlik açısından..
nakit fiyatıydı galiba fisfisfis evet öyle olmalıydı daha konuşmadık ödeme planını haftaiçi belli olacak inşallah
ervacım hadi hayırlı olsun :)) bende koltuklarımla yemek takımımı maskodan aldım. koltuklarım bayraktar.yemek takımım inter.yatak odam doğtaş.
ama ben koltuk için çok zorlandım maskoda cok büyük modeller vardı hep.koltuklarımız buldumuz en küçük modeldi ama o bile eve bi girdi büyümüş sanki :))
kızlar haftasonuna doğru tam takır evimin resmini koyucam işallah. bu arada balayı yerini ayarladık . VOYAGE SORGUN zemuszemus şimdi en çok bunun için heyecanlıyım :) 26 nisan sabah 7.30 da ucuyoruz Allahın izniyle erkenden ucuyoruz anlıycanız :)) 4 gece 5 gün.artık gelincede resimler yüklerim sizlere kısmetse
Bu arada ben de aylar sonra balayı fotolarımı yeniden ekledim. Tabiki daha önce eklemediklerimle birlikte. Görüp görmedikleriniz karışık bi albüm oldu işte
Herkese iyi geceler (benden başka kimse yok gerçi :) Sabah açana da öpcüklerimi gönderiyorum
gunaydın kızlar
dun esma tasındı ama salona koltuklar buyuk geldı canı cok sıkıldı morrelı bozuldu ama toparlansınlar köşe alınır
esmanın annesı ben esma koyulduk ıse sona 6,30 gıbı kuzenım geldııı sule beraber yaptık yatak odası bıttı sıldık bı tullerı kaldı
bugun esma devam edıcekkk allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın
Allahım askımla bızım evımızıde yerlestırmemizi de nasıp etsın
ay bıde askıma seslenemıyorum yengem var askım dıemıyorum hıst pıst faruk dıemıyorum en sonunda faruk beyyy dedım yengem ne oldu utandınmı dıoo :kedi:
gunaydın kızlar
dun esma tasındı ama salona koltuklar buyuk geldı canı cok sıkıldı morrelı bozuldu ama toparlansınlar köşe alınır
esmanın annesı ben esma koyulduk ıse sona 6,30 gıbı kuzenım geldııı sule beraber yaptık yatak odası bıttı sıldık bı tullerı kaldı
bugun esma devam edıcekkk allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın
Allahım askımla bızım evımızıde yerlestırmemizi de nasıp etsın
ay bıde askıma seslenemıyorum yengem var askım dıemıyorum hıst pıst faruk dıemıyorum en sonunda faruk beyyy dedım yengem ne oldu utandınmı dıoo :kedi:
zaten kolı m olıı daha meydandaydı ev bosaldıkca rahat olcak
ev ılerde alırlarrr
bızde ev bıtınce tek tek yerlestırcez
salon
ayrı
mutfak ayrı
gozuk korktu dun
ama mutfakla yatak odası bıttı yanı bugun bıle gerı kalanını bıtırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?