Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tamam canım :teselli:
gercekten insanın aklı karısıyor seçeneklerden..
bugünde bizim evin kapıları takılmış ger, sayım başladı :kedi:

antiloplar leke tutmuo mu grçkten sulfat ???

Canım şöyle söyleyeyim bişey döküldüğünde (geçen misafir meyve düşürdü) sabunlu bezle silince çıkıyor lekesi. Bir de tükenmez kalemle minik bi çizik olmuştu sildim o da geçti. Ama hani çıkmayan lekeler var mı bilmiyorum :sm_confused:

Bence de renk açıldıkça temizlik artıyor malesef :1no2:

Yatak odasında baza filan yaptır mutlaka. Yaaa biz geçen sene bu zamanlar aldık yatak odasını peşin 4.000 liraydı akannehirakannehir Siz daha düşürürsünüz de fiyatı
yerimseniben

Ben de kaçıyorum kızlar dersler beni bekler.

hoş kalın

ervacım hadi hayırlı olsun :)) bende koltuklarımla yemek takımımı maskodan aldım. koltuklarım bayraktar.yemek takımım inter.yatak odam doğtaş.
ama ben koltuk için çok zorlandım maskoda cok büyük modeller vardı hep.koltuklarımız buldumuz en küçük modeldi ama o bile eve bi girdi büyümüş sanki :))

kızlar haftasonuna doğru tam takır evimin resmini koyucam işallah. bu arada balayı yerini ayarladık . VOYAGE SORGUN zemuszemus şimdi en çok bunun için heyecanlıyım :) 26 nisan sabah 7.30 da ucuyoruz Allahın izniyle erkenden ucuyoruz anlıycanız :)) 4 gece 5 gün.artık gelincede resimler yüklerim sizlere kısmetse

Canımmm malesef eşyalar mağazada bizleri yanıltıyor. Gerçekten gelen herşey büyümüş gibi oluyor :)))) Yeni koltuklar zaten devasa akannehir Biz de olabilecek en makul boyu bulmaya çalışmıştık.

Balayı otelin süpeeeeer :asigim: Zaten istediğin yerlerden biriydi. Allah içinize sindirsin inş.

Evinin fotolarını da dört gözle bekliyoruz.

Bu arada ben de aylar sonra balayı fotolarımı yeniden ekledim. Tabiki daha önce eklemediklerimle birlikte. Görüp görmedikleriniz karışık bi albüm oldu işte

Herkese iyi geceler (benden başka kimse yok gerçi :) Sabah açana da öpcüklerimi gönderiyorum

Öpücüklerini ben yakaladımmmmmm balımmmmopuyorumnanaktan bunlarda benden sanaaaŞeniz
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:

Güzel bir hafta diliyorum herkeseeeeee:teytey:

Günaydın
Erva sanırım mobilyalarını aldın geçmişe bakamadım ama.Hayırlı olsun güle güle kullan
Sulfat resimlerine baktım ruya gibi cidden Allah bütün evlenecek çiftelere yaşatsın şu bal ayını kıyafetlerden de kopya çektim alışverişe çıkıcam mayısta
uykusuz geçen 3 günün ardından yorgun bi şekilde işteyim bu aralar içimden hep ev hanımı olmak gelio
Daha sınavların sonucu açıklanmadan nişanlıcım hediye almış bana :1hug: samsung telefon çok beyendim
önümüzdeki hafta mobilyalarım geliyo evimin mutfak dolapları takıldı boyası yapıldı yerler kaldı bi tek oda bu hafta biter sonrada mobilyalar gelicek düğüne 2 hafta kalada çeyiz gidicek az kaldı yahu yavaş yavaş heycanlanmaya başladım

gunaydın kızlar
dun esma tasındı ama salona koltuklar buyuk geldı canı cok sıkıldı morrelı bozuldu ama toparlansınlar köşe alınır
esmanın annesı ben esma koyulduk ıse sona 6,30 gıbı kuzenım geldııı sule beraber yaptık yatak odası bıttı sıldık bı tullerı kaldı
bugun esma devam edıcekkk allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın
Allahım askımla bızım evımızıde yerlestırmemizi de nasıp etsın
ay bıde askıma seslenemıyorum yengem var askım dıemıyorum hıst pıst faruk dıemıyorum en sonunda faruk beyyy dedım yengem ne oldu utandınmı dıoo :kedi:

güle güle otursunlar canım darısı rvi olmaynlra inş.

güle güle otursun esmacım inşallah
hiç bozmasın moralini sonuçta orası onun evi ileride istediği gib eve göre alırr

Faruk beyede koptum yaniii kaydirigubbakcemile3

ay kızlar bu finacanları çok begendim uzun süre aradım bulamadım istedigim gibi tam aldım bunları göredüm netten markafonundan baın çok hoş ve uygun fiyatları

zaten kolı m olıı daha meydandaydı ev bosaldıkca rahat olcak
ev ılerde alırlarrr
bızde ev bıtınce tek tek yerlestırcez
salon
ayrı
mutfak ayrı
gozuk korktu dun
ama mutfakla yatak odası bıttı yanı bugun bıle gerı kalanını bıtırır

düğün ne zaman frigo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…