elçin ben istanbulda değilim
kestane şekerinin meşur olduğu bi yerde oturmaktayımm
baş harfi b
elçin ben avrupa yakasında oturuyorum.... esma da, sanırım hayatım da
gel seni de beklerizzzz opuyorumnanaktan
sipican hiç bişey gözükmüyo
günaydın hayatım, deniz, nisan, beta, elçin, gülay, sevgi, nihal ve taze gelin nanee
herkese iyi bir hafta diliyorumm
nane foto albümü yapabildin mi
güloş bebişin nasıl??????
günaydın hayatım, deniz, nisan, beta, elçin, gülay, sevgi, nihal ve taze gelin nanee
nanedem print screen'la paint'e kopyala resimleri
öyle kaydet
o zaman küçülmüş olcak
tabi kalitesi düşüyo o ayrı
aydün akşam çok komik bişey oldu
yeni evi temizliycez diye dun temızlık malzemesı felan götürdük oraya
donsutede kocişin sürekli ugradıgı büfe var tost yaptırdık
evde gaz olmadıgından kapattıkta
neyse ben daha once demsıtımki ona bu büfeye geldıgınde onceden haber ver
arkadsının yeri çünkü biz gelmeden yapsın tostları ben senı araba beklerken tırsıyorum çünkü dedim
ıssız biyerde
dünde dedi bu ee arabada beklıycen kokrkarmısın neyse beklerım dedım
öyle telefonumu karıstırıyorum yalnızım
msjlarda acil mesaj diye bişey var ne dıye baktım
böle isim secıyorsun acil durumda bi tuşa basınca ona mesaj gonderıyor
acıl durumdayım yardım et diye
bende dedım şu mesajın içeriini değiştireyım baska bişey yazılıyormu diye bakarken
kocişe gonderdi telefon mesajı
no iptal yaptım yok gondderdi
bu bi geldi ne oldu diye
ne ne oldu diyom
msj geldı dedi sendeneyvahedigeldismile
anam dedım
ben bişey denıyordum
bi korkmuş bu ben bide daha once korkuyorum demişitm ya
biri mi geldi arabanın yanına felan dıye
ama çok güldüm ya sonradanzemuszemus
silinmedim ama aday buldum:)
buda bi gelişme:)
Eh gelişme denilebilir tabii Allah tamamına erdirirse kaydirigubbakcemile3
sende çok sevdin bu sündük kelimesini bakıomda:)
Selam millet
açıköğretim sınavı varmış bugün kociş görevliydi. Ben de o tarafa gittim, işi bitince dolaştık bugün. İkeaya baktım biraz, ordan mağazalara baktım bershkadan bikaç mevsimlik hırka tarzı bişeyler aldım zemuszemus
Bernardoya filan baktım, haftaya bi arkadaşa gidebiliriz, hani bana geçen eklediğm altı ısıtıcılı beyaz servis şeysini alan. Bu kez ben onlara bi ev hediyesi baktım. Bikaç alternatif belirledim.
Tam da muhabbete denk geldi, benim hala misafir takmımın bardakları yok. Bi ton günlük kullanmaya su bardağım var kaç takım ben de bilmiyorum :kedi:
Öyle kristaller bilmem neler almadığım için misafir takımımla kullancağım bardaklarım yok. Benim yemek takımımın bardakları çıkmış 6 su bardağı 6 tane de şarap bardağı 179 liraydı. Ama sürahi yoktu :umursamaz:
ervacım hadi hayırlı olsun :)) bende koltuklarımla yemek takımımı maskodan aldım. koltuklarım bayraktar.yemek takımım inter.yatak odam doğtaş.
ama ben koltuk için çok zorlandım maskoda cok büyük modeller vardı hep.koltuklarımız buldumuz en küçük modeldi ama o bile eve bi girdi büyümüş sanki :))
kızlar haftasonuna doğru tam takır evimin resmini koyucam işallah. bu arada balayı yerini ayarladık . VOYAGE SORGUN zemuszemus şimdi en çok bunun için heyecanlıyım :) 26 nisan sabah 7.30 da ucuyoruz Allahın izniyle erkenden ucuyoruz anlıycanız :)) 4 gece 5 gün.artık gelincede resimler yüklerim sizlere kısmetse
iyi akşamlar topik gene terkedilmiş boshayallersmile
hava ne kadar güzeldi bugün yaa
nişanlımla maskoya gittik bugün allahım allahım aman yarabbi harika tasarımlar var yahu insan neye nereye bakacağını şaşırıyor vallahi
ayyy hepsi birbirinden güzelllll..
siyah beyaz renkler olacak salonumuz koltuklarımız bembeyaaaaazzzz bayanssulusmile
ama haftaiçi fikrim kırıkbeyaza doğru atlamazsa eğer..
bu hafta renk seçimlerimizi ödeme planlarımızı yapıcaz sonraaaa gidip sipariş vericez.
yatakodasını ayrı yaptırıyoruz modeli seçtik dolabı begendık ama odamıızn ölçüsüne göre yapılacak çünkü dolapların standrt kalıpları küçük bizim yatakodasınında dolap kısmı bayağ geniş oldugundan onu hazır almıcaz.. yatkodasıda siyah beyaz bayanssulusmile
ama mobilyalar çok güzel yaaaaaaa boshayallersmile
cmrtsi annemle dışarı çıktık
annemin ayakkabıya ihtiyacı vardı
malum geçen yıl hiç bişey almadık ona
dedim bnm aldığım yere gidelim doğru,orda buluruz
aman allahım oda ne ayakkabıların içinde kaybettim kndmi, bi ayakkabı manyağı olarak :roflol:
anneme beğendik bitane çok hoş bi ayakkabı
eh ben dururmuyum bende aldım
fiyatlarıda çok uygun geldi, 25er tl ...bayanssulusmile durum müsait olursa bi çift daha alıcam :)
unuttum resim çekmeyi, öğlen çekip sizlede paylaşıcam kaydirigubbakcemile5
annem günlerdir perde istiyodu eve
perde olayınıda hallettik,dün taktım perdeleri çok hoş oldu, evin havası değişti
dün bütün gün evdeydim..
günlerde uzadıya artık, erik ağacının gölgesinde balkon keyfi süper oldu valla boshayallersmile
yarın nişanlımla birlikteliğimizin 2. yılı boshayallersmile
hayatımmmm hoşgeldinnn :lepi:
16 ekım benım dogum gunummmmmmmmmmmmmmm:lepi::lepi:9.10.2010 mersinde 16.10.2010 istanbulda olacak:tomato:
günaydın
nihal olumlu gelişmeler war heralde hayırlısı olsun
ece çok güzeller güzel günlerde kullanırsın inş canımcım
ay naneee ben imzanı ne sanıyodum biliyo musun? şimdi sorcaktım sana ama bi daha okuyunca anladım
Kalbim Kömürlük Sende Emanet bilmiyorumkismile
kendi kendime yorumlar yapıyodum saçma sapan hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?