bizim burdada var kompedan ama ben hiç öle raslamadım ki 6 tl filan yaf
tamam onuda çeker albüme eklerim,nohut kadar oldu erikler kaydirigubbakcemile3
çocuk konuşana ve yürümeye başlayana kadar çok sevimli Şeniz
eğer yaramaz bi çocuk olursa ki günümüzde pek olmayan yok, çok zor oluyo
nişanlımda görümcemde küçükken çok yaramaz,hiperaktif çocuklardı
kardşm desen annemin kucağından inmezdi:ecrin_bebek:
okula bile gitmiyodu
inş onlara çekmez bana çeker die dua ediyorum
ne kıskançlığım vardı ne yaramazlığım
annemin babamın gözlerinden ne demek istediğini anlardım
otursa otur, kalksa kalk,ye derse ye böleydim
canım şimdi alıntından gördümm kuzucum biz dış çekimde hatırlarsan
ama tanıdıktı fiyatlar o yüzden çok bağlayıcı olmayabilir.
biz 300 tl verdik hatta 250 dedide serhat çok emek verdi diye zarfa 300 koydu a.s
iş işten geçti artıkk:umursamaz:
kıçınızda sivilce çıkacak bir kereeenaniknanik
Sinayım ve esmoşum nerdeler?
hımm hatırladım burcucum sizin fiyat cok iyimiş yaa güya bizimde tanıdık fiyatddan pek bişiy inmedi o hediye olsun bu hediye olsun dedi büyük boy resim istedim tamam oda olsun dedi normalde hediye yaptıkları oakdar büyük olmuyor 700de biraz fazla heldi bana ne bilim başka yaptıran yada yaptıracak olan yok mu kızlar
Aimee çok güzel geçmiş herşeyy şaka maka sende gidiyonn kızz boshayallersmile
Nisan ne güzel olmuş o ağaç gelin gibii opuyorumnanaktan
bizim bahçede böyle çiceklendii ağaçlar çok güzel olduu opuyorumnanaktan
Benim menekşelerdee çiceklerimde çicekk açtıı opuyorumnanaktan
ay burcu serra deyince bi an için okuduğum kitaplar aklıma geldi yaa
Bence de renk açıldıkça temizlik artıyor malesef :1no2:
Yatak odasında baza filan yaptır mutlaka. Yaaa biz geçen sene bu zamanlar aldık yatak odasını peşin 4.000 liraydı akannehirakannehir Siz daha düşürürsünüz de fiyatı yerimseniben
ervacım hadi hayırlı olsun :)) bende koltuklarımla yemek takımımı maskodan aldım. koltuklarım bayraktar.yemek takımım inter.yatak odam doğtaş.
ama ben koltuk için çok zorlandım maskoda cok büyük modeller vardı hep.koltuklarımız buldumuz en küçük modeldi ama o bile eve bi girdi büyümüş sanki :))
kızlar haftasonuna doğru tam takır evimin resmini koyucam işallah. bu arada balayı yerini ayarladık . VOYAGE SORGUN zemuszemus şimdi en çok bunun için heyecanlıyım :) 26 nisan sabah 7.30 da ucuyoruz Allahın izniyle erkenden ucuyoruz anlıycanız :)) 4 gece 5 gün.artık gelincede resimler yüklerim sizlere kısmetse
yatakodası nie o kadar pahalı erva savorokski taşlarla mı yaptırıyonuz kızzzzzzzzzzz
kızlar bu hafta sonu evdeydim kolayda olan bikaç parçanın resmini çektim onları ekliyim size
canım bizim adamın orjinal fiyatı geçen seen 1000 tl idi yalnız.a.s
bnence size verdiği fiyat dış çekim için çok uygun
Hoşgeldin taze gelincik. Hayırlı uğurlu olsuuuuun, mutluluğunuz hiiiç bozulmasın. :asigim:
İçim pırpır okudum yazıklarını aimeciiim fanta güzelim. Çook duygulandııım yaa . Seninde bu tatlı telaşlarını okumak o kadar sevindirdi ki beni ağzım kulaklarımda. ay yerim ben seni gelinlikçim falan demiş provalara gitmişş... :1rolleyes:
Kolyende nazarınız olsuuun canım benim.
Foto istiyoruuuuuuuum ama ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?