Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

o bizim zxzamanımızdaydı göze bakılınca korkardık şimdiki çocuklar bir afet ya

hımm hatırladım burcucum sizin fiyat cok iyimiş yaa güya bizimde tanıdık fiyatddan pek bişiy inmedi o hediye olsun bu hediye olsun dedi büyük boy resim istedim tamam oda olsun dedi normalde hediye yaptıkları oakdar büyük olmuyor 700de biraz fazla heldi bana ne bilim başka yaptıran yada yaptıracak olan yok mu kızlar

aimecimm çok güzel anlatmışsın canım yaa
ömürr boyu mutluluklar diyorum size hep mutlu olun inş

canım bizim adamın orjinal fiyatı geçen seen 1000 tl idi yalnız.a.s
bnence size verdiği fiyat dış çekim için çok uygun

Aimee çok güzel geçmiş herşeyy şaka maka sende gidiyonn kızz boshayallersmile

Nisan ne güzel olmuş o ağaç gelin gibii opuyorumnanaktan
bizim bahçede böyle çiceklendii ağaçlar çok güzel olduu opuyorumnanaktan

Benim menekşelerdee çiceklerimde çicekk açtıı opuyorumnanaktan

aimecişmm ilk öncelikle allah nazarlardan saklasın diyerek söze başlıyım:1hug: maşallah
birde bana serra dersin kendi anlatışına bir bakarmısın kuzucuğum Şeniz
inan yeniden o günlere dönmenin ötesinde gözümde sen canlandın koşuştururken kolanla
hatta evlenme teklifi sahnesini bile gözümde canlandırdım resmen :1rolleyes:
biran öncee amaa birannn önceee gelinlikle görmek istiyorum senii opuyorumnanaktan bak sende nihalciğimde allahın izniyle düşündüğümüzden daha evvel gelin olacaksınız nasipse :Saruboceq:

KIzlar unutmadan dün yorganı kaldırmak içinn yıkadım makinaya sığacakmı korkusunuda atlattım burda merak eden arkadaşlarıma sesleniyorum makinaya sığıyor cancağızlarım korkmayın... 7 kg elyaf yorgan sığdııı

evet canım
baharın geldiğini gösteriyo gelin gibi öyle güsel açıyoki
opuyorumnanaktan

ay burcu serra deyince bi an için okuduğum kitaplar aklıma geldi yaa

evt yaa çok haklı aslında
aklıma getirdin yeni bişiler varmı diye baktım yeni kitabı çıkmış onu alıyorum şimdi :lepi:
sağoll burcu opuyorumnanaktan

Hoşgeldin taze gelincik. Hayırlı uğurlu olsuuuuun, mutluluğunuz hiiiç bozulmasın. :asigim:
ıçim pırpır okudum yazıklarını aimeciiim fanta güzelim. Çook duygulandııım yaa . Seninde bu tatlı telaşlarını okumak o kadar sevindirdi ki beni ağzım kulaklarımda. ay yerim ben seni gelinlikçim falan demiş provalara gitmişş... :1rolleyes:
Kolyende nazarınız olsuuun canım benim.
Foto istiyoruuuuuuuum ama ben..

evet canım daha konuşmadık indirimlerini falan bende bazalı istiyorum modelini seçtim bazalı olsun dedim kesinlikle baza gerekli

teşekkür ederım canımmm..
hayırlıolsun sizinde 2 hafta kaldı yahuu boshayallersmile ay cok heyecanlıııı

yatakodası nie o kadar pahalı erva savorokski taşlarla mı yaptırıyonuz kızzzzzzzzzzz

ahahahahah kaydirigubbakcemile3
dolabı falan büyüttük eklemeler yapıldı o yuzden sanırım canım ama indirimleri olacak daha konuşulmadı bakalım boshayallersmile

kızlar bu hafta sonu evdeydim kolayda olan bikaç parçanın resmini çektim onları ekliyim size

canım güle güle kullan hepsi güzel hoş şeyler ..

aimoşşş hayırlıolsun ay evlendın rsmen yaaa maşallah Allah bir yastıkta kocatsın

mandiş sende dış çekim yaptırmıştın dimi nekadar tutmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…