Waşşş benim makinem 8 kg ama hayatta sığmaz biz yün yorgan kullanıyoruz hemide battal boy cinsindenn bilmiyorumkismileKIzlar unutmadan dün yorganı kaldırmak içinn yıkadım makinaya sığacakmı korkusunuda atlattım burda merak eden arkadaşlarıma sesleniyorum makinaya sığıyor cancağızlarım korkmayın... 7 kg elyaf yorgan sığdııı
melabaaalaaar opuyorumnanaktan
günaydın millet
sabah sabah düğün fotosu gördüm hayran oldum boshayallersmile
gelinliğine bayıldım mankenlere taş çıkarır cinsten profesyonelce olmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/355142-04102009-arnavut-dugunu.html
yaa bizde kayınhanım ayarladığı için biraz çorba oldu beni kuaforde çekmediler ama onlarda dahil tabi. dış çekimden sonrada düğün salanuna falan hep birlikte gidiyosun düğün süresince slayt yapiler, bide foto çekiler süreklihımmm peki kuaförden evden cıkış anı filan dahil mi?
tamam onuda çeker albüme eklerim,nohut kadar oldu erikler kaydirigubbakcemile3
çocuk konuşana ve yürümeye başlayana kadar çok sevimli Şeniz
eğer yaramaz bi çocuk olursa ki günümüzde pek olmayan yok, çok zor oluyo
nişanlımda görümcemde küçükken çok yaramaz,hiperaktif çocuklardı
kardşm desen annemin kucağından inmezdi:ecrin_bebek:
okula bile gitmiyodu
inş onlara çekmez bana çeker die dua ediyorum
ne kıskançlığım vardı ne yaramazlığım
annemin babamın gözlerinden ne demek istediğini anlardım
otursa otur, kalksa kalk,ye derse ye böleydim
evet canım daha konuşmadık indirimlerini falan bende bazalı istiyorum modelini seçtim bazalı olsun dedim kesinlikle baza gerekli
yaa bizde kayınhanım ayarladığı için biraz çorba oldu beni kuaforde çekmediler ama onlarda dahil tabi. dış çekimden sonrada düğün salanuna falan hep birlikte gidiyosun düğün süresince slayt yapiler, bide foto çekiler sürekli
sen ne kadara bulmuştun canım?
valla ben de çok yaramazmışım ve çok ağlar tuttururmuşum inşallal çocuğum bana benzemez :kedi:
ee resim yok mu?
burcu hiç güzel çıkmamışsınız :dilcikar:
canım ecem benım yaaaa
üzmek ıcın anlatmamıstım canım benımmm
bende senı cok sevıyorum ve senınle tanısmamk ıcın zor dızgınlıyorum kendımııı
napalım be canım yasamam gerekenler varmıs dıyorum
ama cok şanslı bı ınsanmı ben sevılıyorum ve sevdıkelrım var
benım ıcın uzulme olurmu :1hug:
cunku ben gercekten daha ıyım
haklıısn canım yaa inşallah biizmde sizin fotolarınız kadar güzel olur sorunsuz geçer
evet evet erva japon işi dışında çercevesi var maskodan aldık bizde yaa hiç sormadım baza varmı buna göre diye bir sorum ben onu yaa en azında yastık yorgan koyarız içine
canımmmm opuyorumnanaktan inşallah bir dahaki bahara birlikte olcazzzzzzzzzzopuyorumnanaktanburcu cok kıskandım amaa denızz guness ah ah
:kedi: bitanesin sennnnburcu kac kere soyledım yıne soyluyorum
bu gozlukler sana cok yaksııyo bacımmmmm
ve tabıykı sız cok yakısıyosunuzz:asigim::asigim:
bu sizee
buda marmirisin gülüne
kısçem sen zayıfladınmı biraz?
son gördüğüm fotolarına göre burda o kaaa tombik değilsin hatta hiç değilsin bacaklarının yarısı yok gibi ince :)
kısa kolluyuda geçmiş burci hanımlar artık ooooh kaydirigubbakcemile2
gunaydın kızlar
harıka ötesı huzurlu bı haftasonu gecırdım.
cuma aksamı yazlıga gıdıcektım canım arkadasım benımde canım sıkkın falan gıbı bahaneler sunup benı yanlız bırakmayıp oda geldı.aslan enıstem saolsun ızın verdı
kızkıza son tatılımızdı
cuma aksamı gıttık sadece mutfak ve salonu temızledık bıde balkonları kımsecıkler yok bı kac emeklıden baska
cmt.pazar sınavlarıma gıttım geldım gerı kalan zamnda bol manzara ve huzurla ıc hesaplanmalar yasadık
ben anlattım cnaım arkadasım dınledı
evet kızlarrr dünkü bennn ve kocişşşşşşşş[/QUOTE]
burcuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[B]serhatın üstündeki gömlek Loft mu?ahahhahah
kocama doğum günü hediyesi aldım renk falan aynı
içinede kırmızı tşört aldım aynı böyle giyiniyor ahahhahhaha[/B]
[quote="sulfat, post: 12492311"][B]Sinay eklediğin gelinin fotoları muhteşem gerçekten ama ben gelinliğini beğenmedim. Benim sevdiğim tarz değil. Ama kına kıyafetleri çok tatlı bence [/B][/QUOTE]
[B]ben gelinliğinide beğendim değişik geldi bana alışık olmadığımız bi tarz olmuş sanki :lepi:[/B]
hayirlisi olsun canim
..
ya bişi dicem bakıyorumda evi hep kızlar temizliyo :sm_confused:
bizde erkek tarafı temizler:CüvCüv:, kız evi eşyayı yerleştirir bayanssulusmile
walla pijamamı altının içine sokup öle yatıorum :roflol: o derece korumaya çalışıorum kendimi hasta olmamam lazım dediin gibi bi yorgan bi battaniye yatıoruz(keçi tüyü battaniye yakıooo) eşim sürekli üstümü örtüo ben yorganı hep bacağımın arasına alıorumda:kedi:
eve gidincede rahat 2 hafta pek dinlenmices sanırım sona annemler gelio zaten onlarda yardım ederler yerleşmeme:)
kızlar ya ben hiç iç çamaşırı almadım sizde görünce hemen başlayim almaya
canım yaa bak şöyle anlayım h.sonu görüştüm bir yerle
sabah kuaföre gelecekler benimle + evden cıkış ağnı toplam 20 resim filan olacak
21 x 25(ebat böyleydi sanırım pek emin değilim) gölde çekilenlerin içinden 25 poz seçicez
15x 18 ebatlarda çekilenlerin aynısından yapacak
sonra yarın boyluk büyük resim ve albümü de dahil 700tl iyi mi bende bilemiyorum ama çektiği resimleri gördüm güzeldi boshayallersmile
hayırlı uğurlu olsun
:
KIzlar unutmadan dün yorganı kaldırmak içinn yıkadım makinaya sığacakmı korkusunuda atlattım burda merak eden arkadaşlarıma sesleniyorum makinaya sığıyor cancağızlarım korkmayın... 7 kg elyaf yorgan sığdııı
evet kızlarrr dünkü bennn ve kocişşşşşşşş[/QUOTE]
bunlar ne burcu yaa kumsal deniz güneşakannehir
tama deniz güneş bizde de var da kumsal yok ve bukadar sıcak değil:umursamaz:
[[/B]
elyaf olduğudnan sığmıştır belki bilemiyorum :uhm:Waşşş benim makinem 8 kg ama hayatta sığmaz biz yün yorgan kullanıyoruz hemide battal boy cinsindenn bilmiyorumkismile
Waşşş bende çok beğendimm yaa çok güzelmiş hakket gelinliği bide saçı felan çok güzel olmuşş boshayallersmile
lülülülülülüburcu hiç güzel çıkmamışsınız :dilcikar:
hahaha haftaya ip askılı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ohhhh burcu hanım, yakındır bikiniyle poz verirsiniz :dilcikar::dilcikar: Gün geçtikte kol daha kısa hale geliyor :))))
Hilal balayı fotolarından kopya çekmişsin kıyafet için ama ben buraya eklenebilecekleri koydum daha çok. Minicik şortlu kombinasyonlar filan da var ama eklemyim dedim net ortamı ne de olsa aklinialirimsmile
teşekkürlerrr:1hug:kaydirigubbakcemile3
burcu yine harikasnıızkaydirigubbakcemile5
sulfat
nekadar guzel bı balayı olmus
yanlız dıkkatımı cektı nekadar guzel cıcelr gıymısın ayy ben tatıllerde oyle salaş olurumkı
senı boyle gorunce kıskandım kızz
super gozukuyosun kotude gıyınsen senın kasın gozun yeter maşallahhhhhh
Burçiş maşallahh yazı iyice getirmişsinn hiç kıskanmadımm :dilcikar:
Gözlüklerin sen kocan heççç güzell değilsinizzz :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?