Canım benimmmmm :teselli: Huzurlı bi haftasonu geçirmene sevindim.
Kendini dinlemek, anlatmak iyi gelmiştir. Eminim ki çok can acıtıyordur insanın sevdiğinden ayrılması ama keşke yapabilcek bişey olsaydı.
Hakkında hayırlısı inş .:teselli:
hahahahahaha yok hayatım mudo concept marmaris mamülü hahahahah:roflol:burcuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
serhatın üstündeki gömlek Loft mu?ahahhahah
kocama doğum günü hediyesi aldım renk falan aynı
içinede kırmızı tşört aldım aynı böyle giyiniyor ahahhahhaha
ben gelinliğinide beğendim değişik geldi bana alışık olmadığımız bi tarz olmuş sanki :lepi:
heyoo sen test ettin ben alcam hehekaydirigubbakcemile5
bunlar ne burcu yaa kumsal deniz güneşakannehir
tama deniz güneş bizde de var da kumsal yok ve bukadar sıcak değil:umursamaz:
[
canımmmm opuyorumnanaktan inşallah bir dahaki bahara birlikte olcazzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
canım sultanım senın gıbı mutlu cıftlrın duasını ıstıyorum ben
ya kavusalım yarım kalmasın masal gıbı askımız
yada ben yanıldıysam bana oyle geldıyse yoksa masal falan Rabbım ıcımdekı su
huzun bulutlarını dagıtısın
ben boyle olmayı sevmıyorum guclu olup ustesınden gelemlıyım dua edın emı:Saruboceq:
evett süper olur vallahiiiiiiiopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ne guzel olur hem tatıl hem senı gormus olurum
yok onu iki araya bir dereye sığdırırız biz merak etme kaydirigubbakcemile3haa bu arada söylemeden edemeyecem
serhat enişteye iyi bakmışın :roflol::roflol:
bu kareye bide bebiş girerse hayatta sığamazsınız:roflol::roflol:
Elyafsaa tabi sığarr ama bize bu soğuk evde ince geliyor hazır yorganlar :umursamaz:elyaf olduğudnan sığmıştır belki bilemiyorum :uhm:
lülülülülülü
hahaha haftaya ip askılı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
teşekkürlerrr:1hug:
Hemşom güzel geçti tek bir ders dışında oda allah kerim bakıcaz artık finallerde..Teşekkür ederim canım benim :kedi:
Valla ben doğru düzgün alışveriş bile yapamamıştım balayı için malesef, zaman bulamamıştım :bbo:
Beğendiğine sevindim
Ctesi forumdaydım hemşom bershka'dan bikaç bişey aldım. Epey bi dolaştım. Kociş sınavda görevliydi onu bekledim kaydirigubbakcemile3
Nasıl geçti sınavlar
bizim müdürümüz
12:35 de başlayan Sektör Dosyası isimli programında Buse Biçer’in konuğu olacakmış
ama izleyemiyorızkııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?