güle güle giyin analı kızlı :) çok uygunmuş fiyatları
Nihal, kuzum akşam msnden yazmışsın sanırım ama ben uyumuşum eşimde cvp vermemiş kusura bakma.
Gülay, isim hazır Elif olacak inşallah kavuşursak.
ekle eklegünaydın kızlar. bugün size biraz çeyiz ekliim mi
ben geldiiiimmm
oh maşşalh adıyla yaşasın elifimiz eşimde demiştide benim kuzenin adı die istememiştim elifi:)Nihal, kuzum akşam msnden yazmışsın sanırım ama ben uyumuşum eşimde cvp vermemiş kusura bakma.
Gülay, isim hazır Elif olacak inşallah kavuşursak.
eklee ekleee delikafaduldengünaydın kızlar. bugün size biraz çeyiz ekliim mi
hoşdeldinnn aklinialirimsmileben geldiiiimmm
ben geldiiiimmm
bide dolma bişeysi kapağıydı sanırım ilk defaa gördüm çoook ilginçmiş henüz buralara gelemedi daha galiba hiiiç görmemiştim. sinayıım bukitoom güle güle kullanın zemuszemus
günaydın kızlar. bugün size biraz çeyiz ekliim mi
ben geldiiiimmm
Aimem tatlım benim, hayırlı olsun
Anlattığın her bi şeyi kaçırdım silmişsin ama anladığım kadarıyla herşey sorunsuz olmuş. İnş en yakın zamanda gelinlikli halini de görürüz bebişim Şeniz
duru bebek hos gelmis gamze gecmis olsun gözünüz aydin
aime sana da hayirli olsun.. nikahi basmisin :) cok kolay oldu nikah kiymak dimi bir anda kiyiliyor geciyor allah sizi nazlarlardan sakinsin.. simdi heyecanla dügün gününü saymaya basla.. aklima geldi bende yeni nisanlanmistim, bu siteye ara sira giriyordum gözüme evlilik hazirliklari konusu gözüme carpti konulari gezdim.. bende üye oldum KK´ya burdaki kizlarin takvimleri vardi hefeslendim bende yaptim ama ozamanlari en uzun nisanlilik dönemi beniki saniyordum 13 ay hic gecmicek dügün günü hic gelmicek saniyordum.. bi yandan dügün günü gelsin istiyordum ama bi yandanda korkuyordum.. burdaki sohbetler sayesinde 13 ayin nasil gectigini anlamadim korkularim yalniz bana masus olmadigini baska insanlarda baska baska yada benzer problemlerle bogustugunu görmek rahatlatti.. dertlestik paylastik bazen icimdeki öfkeye burdaki satirlara kustum rahatladim.. burda birebir tanimadigim kizlar sayesinde nisan dönemini daha kolay gecirebildim sonucta nisanlim türkiyede ben almanyadaydim hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum!!
Simdi ise 8 ayi gecmis evleneli kocam yani basimda uyuyor hamd olsun sonsuz sükürler olsun.. kavustuk saglikliyiz annem babam ablamlarim abim yengem yegenlerim sag durum böyleyken bazen karamsarilga kapilabiliyorum cünki insanoglu nankör.. Allahima sonsuz sükürler olsun.
Laf nerden nereye geldi Aimecim gelin olma duygusu tarif edilmez aslinda yasanilir.. allah bütün kizlarimiza bu duyguyu yasamayi nasip etsin..
aımecım
burcunun dedıgı bı soz var cok dogru
gelmek ısteyen ne sekılde olursa olsun gelıyo
sız hayalınıze gore bulmusunuz ne guzel kacırmayın
saol balım
olumunekankayizsmile hoşgeldin rus salatam :jeyyar:
hoşgeldiiiiin ziliii zarifeeeee opuyorumnanaktanben geldiiiimmm
:):):):):saol balım
aslında normal yemek tabağıda koyan var ama rengi soluyor
ben günlük yemek takımım çok kıymetlidir 49 teelee kaydirigubbakcemile3
:
kizlar bu arada size son gelismeleri anlatmadim
dügün düsünmüyorduk ya
sanirim havuz basi dügünümüz olucak zemuszemus
kolamla birlikte hep hayalimizde havuz basi dügün ama ailesine söylemeye cekiniyorduk hani masrafi cok olur filan diye
gecen son günümde uyguna havuz basi bir yer bulduk, ama tek kötü yönü sadece 02 agustosda yer var, e benimkilerde 01 agustosda ucuyor, artik mecbur biletleri degistircekler.... he birde dün 01 agustosda ucucak olan ve cok deger verdigim yengem ben gelemem o halde filan dedi ve benim moralim yine cöktü, insanlar böyle telasli günlerde niye daha cok moral bozarlar? hic heves birakmiyorlar... :sinifsinif:
aime gelemicem demeninde bir şekli var
dimi
illa gelmek zorunda değil gelemeyebilir ama öyle bir tatlı dille konusurki sen zaten onu hep yanında hissedersin...
tatlı dil diyorum başka da bişey demiyorum...
aime gelemicem demeninde bir şekli var
dimi
illa gelmek zorunda değil gelemeyebilir ama öyle bir tatlı dille konusurki sen zaten onu hep yanında hissedersin...
tatlı dil diyorum başka da bişey demiyorum...
günaydın millettt
aimoşum tebrik ederim tekrar
geçtiğimiz sayfalarda da yazmıştım dün ama heyecendan görmedin sanırım tatlım
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
sizi tebrik ediorum canım
canımcım bunları kulak arkası yapıcaksın hiiiç kendini üzme
bikere bu senin düğünün sen başkalarına değil herkes sana göre ayarlasın bi zahmet bikaçgünün lafımı olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?