Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr..............

taptaze yemyeşil bir sabah , Güneşli bir gün , ve dinamik bir akşam getirsin önünüze bu gün hayat.....
sanaa günaydınnnn
enerjik arkadaşım

:umursamaz:aime aşkolsun bi tek benim yazımı görmedin

aynen benimde

aime ben dün yazdıklarını kaçırdım
bana bi özet geçiversene

bu arada herkese günaydınlar

aimemm bi diyemedim valla
hayırlı uğurlu olsun canım
herşey çok hızlı gelişti
ben bile hayal gibi görüyorum
seni düşünemiyorum :1hug:
umarım hep güzel hayallerle ölümsüzleşir
Allahım en güzelinden bi düğün nasip etsin sana
hep böyle heyecanla atsın kalbin :asigim:

mandiş seninkide iyimiş extra albümler biraz daha araştırma yapım bakım aslında evden cıkış yada kuafördeki fotolar cok gerekli değil bunları iptal edip sadece 2-3saatlik çekim yapıp fiyatı kırsa biraz gümbürtüye gitti bizim görüşme bu hafta birkaç yere bakım ben

selam kızlar

aime, canım hayırlı olsun.
düğünde sorunsuz geçer inşallah. hiç bir zaman olumsuz düşünme.

:umursamaz:aime aşkolsun bi tek benim yazımı görmedin

görmem mi hayatimmmm
sen en sona biraktim canim benim :1hug:
güzel duygularin icin coook tsk ederim canim.... söyleyemediklerini anladim ben a.s
evlendim ama kendini hiiic evlenmis gibi hissetmiyorum, sanirim gelinlik giymedigimden öyle oldu, =))))) ya da 6 senedir zaten evli gibi oldugumuzdan......

alinti etmeyinnn silcem sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
selam kızlar dün evime gittim.ortalığı kolaçan etmeye.gitmişken dolapların gözündeki bikaç parça çeyizimi çektim.bir kısmı bazanın altındaydı onları çıkartmadım.zaten fazlada yok.kullanmıyorum die çoğunu anneme bırakmıştım.
bunların hepsini anneciğim yaptığı için aldım.kıyamıyorum kullanmaya.kullanmam bende kızımın çeyizine koyacağım

havlularımın hepsi bunlara benziyo.birer tane örnek koydum buraya.

aşağıdakide annemin zamanında yapmış olduğu etaminlerden biri.daha haria modelleri vardı orjinalleri kalsın istedik.bunları böyle pike yaptırmıştı annem.ama kullanmaya kıyamıyorum.

bu pembe sarma işinide annem kasnakta yapmış.bundan bana göbekli yorganlar varya ondan yaptırdı.

buda bayıldığım aşık olduğum yine annemin el emeği pike takımım.yatak örtüsü olarak kullanıyorum.iki tane işlemeli yastığı çarşafı ve iki de fon yastığı var.yastıkları evde yokum kirlenmesin die kaldırdım.pikeyide size fotoğraf çekmek için serdim.

bunlar annemin halamın boş kaldıkça ördükleri liflerden örnekler.hediye gitti çoğu.
ençok morlu pembeli rüzgar gülüne benzeyen lifi seviyorum.patikleride babannem örmüş.

bu örtü takımını arkadaşım bursadan hediye getirdi.bi kere kullandım.örtü kullanmayı sevmiyorum salonda.

eşimle ilk aldığığmız nevresim.hatırası var.çok seviyorum ve kullanmaya kıyamıyorum.hiç eskimesin istiyorum.

buda komidinim üzerinin açılma şekli çok hoşuma gitmişti.üst tablası önede doğru kayıyo.küçük komidinlerim ve konsolun hepsi öyle açılıo.

bitti boshayallersmile

ay az önce gıgılda kendi adımı ararkene bişi buldum
burcu gözlük resmi eklemiş
bende altına yazmışım
hiç iyi diilim
arkdaşımın evine gittik yeni evlenicek ben hiç bi zaman böle şeyler göremicem fln filan
allahım dualarımı kabul etsin bu gece(sanırım kandilmiş)
galibada dualarım kabul oldu
galiba diil kesin oldu:))
allahıma binlerce kez şükürler olsunn

aime ben dün yazdıklarını kaçırdım
bana bi özet geçiversene

bu arada herkese günaydınlar

ayyy pitiiiirrr cok uzun yazmistim kiz
keske worde filan kopyalasaydim
hersey güzel gecti
cok kosusturduk ama degdi iki gün icinde nikah islemlerini tamamladik, sonra nikahimiz evde kiyildi baska türlü yer yoktu filan
tam nikahimiz kiyildi biz el öperken yagmur yagmaya basladi cok güzeldi
bereket dedi herkes.....
böyle iste
sonrasindada gelinlik provalarim oldu biraz alisveris yaptik falan =)

sinayim ben bile inanamiyorum gelismelere
sözde bu yaz sadece nisan olcakti
neye niyet neye kismet
insallah canim insallah

aime, canım hayırlı olsun.
düğünde sorunsuz geçer inşallah. hiç bir zaman olumsuz düşünme.
tskler canim
düsünmemeye calisiyorum ama ister istemez oluyor tatsizliklar canimi sIkanlar

ekleee ekleeee aime

Birincisi bu:

Ikincisinin resmi yok maalesef,
ama evlilik cüzdaninin mini formatini düsünün.
Ilk sayfasinda evlilik yemini var
ikinci ve ücüncü sayfada karikatür olarak bir gelin ve bir damat resmi var
altta aile bilgileri filan
son sayfadada sanirim dügün tarihi yeri filan vardi.....

fibu hepsi birbirinden güzel canim.....

hmm anladım aimecim
allah bi ömür mutlu etsin sizi
darısı başımaaa:)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

ikinci fikir daha orjinal gibi geldi bana.ama çok fazla sayfaya ekonomik oalrak zorlamasın sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…