Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ee kızlar ne yapmamızı öneriyorsunuz benim ekimde düğün var napim ne zaman gidim doktora nasıl olur bu işler ben anlamam ki yaww yardımcı olun bari kuraiye nice 9 lu yıllara canım taze gelinsin yani daha

düğünden önce git doktora aklına takılan btütün soruları sorarsııın
ama asla dkh kullanma bence..

inşallhhh amiiiin

ama yaa insan akşama kaaa bi yemek yapmazmı senimi bekliyor böyle hergün?

bilmiyorumkismile

Cümelemizden razı olsun :Saruboceq:

geri çekmeyi kullanın

Evet a.s
Hayatim nişanlımla aramızda konuştuğumuzda oda geri çekme diyo ama ben cok tedirginim bu yöntemde pek güvenilir değilmiş, bir an kendilerini kaybetmezler dimi :jeyyar:
düğün ne zaman bende bu konuda bilgili deilim ekimdede benim düğün var nasıl bilmiyom

yaa benim de temmuzda napıcaz
kızma ama ben bunu korunma yöntemi olarak kabul etmiyorum
kaçınma yöntemi bence
heran yakalanabilirsin
sadece benim çevremde 4 tanıdığım böyle hamiş kaldı

yani güvenilir bir yöntem değil mi diyorsun

canım vallahi ben hapı şahsen önermiyorum...
burda da hapa başlayan arkadaşlarımızın bildiğim kadarıyla çoğu bıraktı....
bizde eşim korunuyor. kurşun asker tutucumuz var :roflol::roflol:

bende geçen bir arkadaşımla konuştum hapı oda önermedi yan etkileri birde bebek istediğin zaman 1yılı buluyormuş çalışmalar

dokttora giden varmı bu konuyla ilgili , doktorlar genelde ne öneriyor

ahahha
geri çekmeden korkuorum :S
haptanda korkuorum
burcu o yöntem nasıl olii

bence o güvenilir değil bilmiyorum insanlar senelerce bu yöntemle korunup 40 yaşında hamile kalıyor istemeden

ben doktora gittim direkt hapı önerdi çocuk olduktan sonrada spiral önerdi

burcu kaydirigubbakcemile3 erkekler bişi anlamıomuş kız ondan öle diolar kaydirigubbakcemile3

kurabiş ben spiral takmam asla Allah kısmet etmesin
hapta da hamile kalman zorlaşıyomuş bana diolar ki önce bi tane doğur sonra kullanırsın yürüyün gidin lan dedim 3 ayda hamiş kaliyim sonra korunsam ne olur

aynen canım.
bende hiç iyi şeyler duymadım. her ne kadar az hormon içersede benim bünyemle oynayan bir şey. dışardan alınan bir şey. ve ben gerek duymuyorum. artı zaten halamlar göğüs kanseri olduğunda doktor söylemiş asla yeğenleriniz doğum kontrol hapı kullanmamalı demiş halamlara. ve zaten damarlarında dolaşım sorunu olanlarında kullanmaması gerekiyor. sigara içienlerinde keza öyle. ee bu durumda hiçde gerek yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…