kurşun asker diolar baksana öle yaparız bizde artıkHayatim nişanlımla aramızda konuştuğumuzda oda geri çekme diyo ama ben cok tedirginim bu yöntemde pek güvenilir değilmiş, bir an kendilerini kaybetmezler dimi :jeyyar:
yaa benim de temmuzda napıcaz
yani güvenilir bir yöntem değil mi diyorsun
bende geçen bir arkadaşımla konuştum hapı oda önermedi yan etkileri birde bebek istediğin zaman 1yılı buluyormuş çalışmalar
dokttora giden varmı bu konuyla ilgili , doktorlar genelde ne öneriyor
evet beni beklio bitanem neden beklio bilmiorum inan üzülüorumda bu kadarmı değersizim die bi yandan biliomusundüğünden önce git doktora aklına takılan btütün soruları sorarsııın
ama asla dkh kullanma bence..
inşallhhh amiiiin
ama yaa insan akşama kaaa bi yemek yapmazmı senimi bekliyor böyle hergün?
halk arasında prezervatif olarak bilinir. hahahaha ama onun gerçek adı kurşun asker tutucudur:roflol: kimmi buldu bu ismiben :roflol:
Bende hap kullaniyom, hic yan etkisi yok :)
Sirf memeler büyüdü :)))))
bnmki hayatta kullanmaz bu asker tutucuyu
askerde cinsellik dersleri vermişler bunlara kaydirigubbakcemile3
bi kitapcık filan var
askerlikle ilgili bi sürü konu filan bide doğum kontrolle ilgili yöntemler filan var
hap ve asker tutucu istemiyom dio :roflol:
ee dedim napcaz
deri altına kasık bölgesne bişi yerleştiriliyomuş
bide kadına yada erkeye aylık yada 3 aylık iğne vuruluyomuş
bunarı araştıralım dedi :kedi:
bnmki hayatta kullanmaz bu asker tutucuyu
askerde cinsellik dersleri vermişler bunlara kaydirigubbakcemile3
bi kitapcık filan var
askerlikle ilgili bi sürü konu filan bide doğum kontrolle ilgili yöntemler filan var
hap ve asker tutucu istemiyom dio :roflol:
ee dedim napcaz
deri altına kasık bölgesne bişi yerleştiriliyomuş
bide kadına yada erkeye aylık yada 3 aylık iğne vuruluyomuş
bunarı araştıralım dedi :kedi:
Nisan benim bi tanıdığım var 3 aylık iğneden vuruldu 2 yıldır çocuğu olmuo tüp bebek denicekler eğer doktor olabilir derse.
iğneyi kesinlikle tavsiye etmem
ablam vurdurdu 3 aylık feleği şaştı anca kendine geldi
o bahsettiğin dersler serhatta askerlerine veriyor :roflol: bir gün dedim allah aşkına nasıl anlatıyorsun çekinmeden. ayy bir anlattı böyle bir kendine güvenle bir havayla aman allahım dedim. ne utancam bu benim görevim hepsi 18 20 yaşında gencecik çocuklar kanları deli bilmeleri lazım diyor.:roflol:
canım iğnelere gelince onları hiçç hiçç tavsiye etmiyorlar neden dersen. bildiğin doğum kontrol hapının iğneyle yapılanı bu. diyelim yan etki yaptı. migren tetikledi bilmem ne hapı bırakırsın ama iğnenin etkisi geçene kadar çekmek zorundasın. bunları göze alacaksın. haa kolun altına yerleştirilen şeylerde çok güvenilir değil diye dduydum çünkü doğru yerleştirilmez veyahut kayarsa hamilelik riski yüksek yerimseniben
hakılısınaynen canım.
bende hiç iyi şeyler duymadım. her ne kadar az hormon içersede benim bünyemle oynayan bir şey. dışardan alınan bir şey. ve ben gerek duymuyorum. artı zaten halamlar göğüs kanseri olduğunda doktor söylemiş asla yeğenleriniz doğum kontrol hapı kullanmamalı demiş halamlara. ve zaten damarlarında dolaşım sorunu olanlarında kullanmaması gerekiyor. sigara içienlerinde keza öyle. ee bu durumda hiçde gerek yok....
bir arkadaşım yine dr gitmişti dr da aslında 6ay bayanın 6ayda erkeğin korunması gerek demiş çünkü geri çekilmeden filan erkeklerin kasık bölgelerinde ayrı olabiliyormuş sürekli yapılması doğru değilmiş... benimde aklıma yatan belki denemek amaçlı 6ay ben hap kullanrım 6ayda eşim korunurkurşun asker diolar baksana öle yaparız bizde artık
hadiyabilmiyorumkismile
iyice araştırmak lazım demekki
sen şaşma asker tutucudan kaydirigubbakcemile5evet kesinlikle araştırmak gerek
ben reglm düzene girsin diye düşünüodum hapı ama tehlikesi var korkuorum
en iyisi kurşun asker tutucu :kedi:
anladım cnm
teşekkür ederim
ya derste anlatılanları nişanlım olduğu gibi anlatıyodu bana dersten sora
neler neler anlatmışlar
ilişkiden sora kadın hamile kalmasın die sakın malum yeri yıkmayın filan demişler
buna benzer şeyler filan var daha
çok gülmüştüm :roflol:
sen şaşma asker tutucudan kaydirigubbakcemile5
bende sordum dedimki yahu onlar utanmıyormu peki çokk çokk nadir böyle köyden kalkıp gelmiş olanlar hariç utanmıyorlar dedi. erkekler utanmaz böyle şeylerden dedi. hatta başkasına soramadıjları çekindikleri şeyleri bile soruyorlarmış. geçen bir tanesi traseksüel ne demek diye sormuş hahahahahha:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?