Selamlar opuyorumnanaktan
Sinay kız fotolara yaptığın yorumların bazılarına koptum, tanga terlik bir de o turistin saçı :roflol::roflol:
Hayatım, bebişi nisanda yaparsan tam kış ortasında doğuverir bence bekle 2 ay kadar daha hem yıldönümünüz geçsin 1 yıl olsun hem de baharda doğum yaparsın. Ne güzel olur :1rolleyes: Yazın bebiş bikaç aylık olmuş olur gezmeye çıkarsınız (burda bebiş yerine bi an kızını yazdım niyeyse sanki kız olcak gibi sonra sildim)
Hayatım kopardın beni yaaa fotodaki yorumla :roflol: Sana yazdığıma bak sen
:roflol: :roflol: onu sevdiğimi kim söledi
Kizlar naber?
dun askıma dedımkı ben kapitole sınemaya gıdıyorum sırketle
bana git dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
evetttttttttt
uzuluyorum cunku benım 5 senedır tanıdıgım faruk bana gidemezsin derdii hele erkeklerleeee
artık beni kıskanmıooosenağlama
cnm evlenmişşisn he
nikahlanmışsınyani
hayırlı olsun balım
kızlar ben doğum kontrol hapı için evlenmeden 1 ay önce doktora gittim
bana kesinlikle tavsiye etmedi
hatta şunu dedi ben bile bi jinekolog olarak kondomla korunuyorum
sen bide yeni evleneceksin neye güveniyorsun dedi
kesinlikle dedi bilmiom doktor böle diince bende korktum tabi
şimdi bizde geri çekme yöntemi, evde kondom olursada onunla korunuyoruz
kondomlarda ateş pahası valla az da olsa bütçeyi sarsıyo hele bide bizim evde boshayallersmile:kedi:
kızlar ben doğum kontrol hapı için evlenmeden 1 ay önce doktora gittim
bana kesinlikle tavsiye etmedi
hatta şunu dedi ben bile bi jinekolog olarak kondomla korunuyorum
sen bide yeni evleneceksin neye güveniyorsun dedi
kesinlikle dedi bilmiom doktor böle diince bende korktum tabi
şimdi bizde geri çekme yöntemi, evde kondom olursada onunla korunuyoruz
kondomlarda ateş pahası valla az da olsa bütçeyi sarsıyo hele bide bizim evde boshayallersmile:kedi:
selam kızlar nasılsınız bakalım....
sinayın yazısına istinaden size bir olay anlatmak istedim..
bir arkadasım prezervatif olmadıgı zamanlar geri çekme yöntemiyle korunuyormuş.aradan 1,5 yıl geciyor bir sorun yok..derken bundan 5 hafta once mide bulantıları baslıyo ..korunduklarını dusunerekten hiç hamile olacagı riskini dusunmuyor..daha sonra bulantılar gecmeyince doktora gidiyor ve hamile oldugu ortaya cıkıyor...korunduklarını soyleyince de doktorun acıklaması soyle oluyor..erkeklerden gelen zevk suyunda azda olsa sperm olabiliyormuş ..binde bir ihtimal..o da arkadasıma catmış..ilk basta aldırmayı düşünmüş ama ultrason da kalp atışlarını duyunca vazgecmişler..şimdi 7 haftalık hamile...
su anda cocuk istemediğim için acıkcası korktum bende ya bizde de oyle olursa diye..eyvahedigeldismile
selam kızlar nasılsınız bakalım....
sinayın yazısına istinaden size bir olay anlatmak istedim..
bir arkadasım prezervatif olmadıgı zamanlar geri çekme yöntemiyle korunuyormuş.aradan 1,5 yıl geciyor bir sorun yok..derken bundan 5 hafta once mide bulantıları baslıyo ..korunduklarını dusunerekten hiç hamile olacagı riskini dusunmuyor..daha sonra bulantılar gecmeyince doktora gidiyor ve hamile oldugu ortaya cıkıyor...korunduklarını soyleyince de doktorun acıklaması soyle oluyor..erkeklerden gelen zevk suyunda azda olsa sperm olabiliyormuş ..binde bir ihtimal..o da arkadasıma catmış..ilk basta aldırmayı düşünmüş ama ultrason da kalp atışlarını duyunca vazgecmişler..şimdi 7 haftalık hamile...
su anda cocuk istemediğim için acıkcası korktum bende ya bizde de oyle olursa diye..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?