Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya biz hep Şahin Şahin die seviyoruz bebişimizi ama bilmem belki de kız olur
gerçi kız olursa eksra sevinirim
çünkü derin'in herşeyi bana gelcek :lepi:

Eeee hem indirimleri kaçırır hem de fiyatların en yüksek olduğu dönemde gidersen öyle oluyor

Hayatım kopardın beni yaaa fotodaki yorumla :roflol: Sana yazdığıma bak sen

dun askıma dedımkı ben kapitole sınemaya gıdıyorum sırketle
bana git dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama

evetttttttttt

uzuluyorum cunku benım 5 senedır tanıdıgım faruk bana gidemezsin derdii hele erkeklerleeee
artık beni kıskanmıooosenağlama

cnm ne güsel işte git demiş
bnmkide başlarda biyere giderken sorun çıkartırdı
hayır gitme olmaz,beraber gideriz filan derdi ama zmnla değişti
ne yani bu beni kıskanmıyomu demek oluyo
yoo buluyo o kıskancak bişey kaydirigubbakcemile3

cnm evlenmişşisn he
nikahlanmışsınyani
hayırlı olsun balım

Sagol canim benim......
Evlendim nikahlandim.... Ama soyismim hala Kizlik soyismim...... Yani alman konuna göre. Degistirmem icin ya benimkinin buraya gelmesini bekliyecegim, ya da benimki ordan konsolosluga gidecek..... Sinir oldum buna.....

Senin ev isi noldu?

selam kızlar nasılsınız bakalım....
sinayın yazısına istinaden size bir olay anlatmak istedim..
bir arkadasım prezervatif olmadıgı zamanlar geri çekme yöntemiyle korunuyormuş.aradan 1,5 yıl geciyor bir sorun yok..derken bundan 5 hafta once mide bulantıları baslıyo ..korunduklarını dusunerekten hiç hamile olacagı riskini dusunmuyor..daha sonra bulantılar gecmeyince doktora gidiyor ve hamile oldugu ortaya cıkıyor...korunduklarını soyleyince de doktorun acıklaması soyle oluyor..erkeklerden gelen zevk suyunda azda olsa sperm olabiliyormuş ..binde bir ihtimal..o da arkadasıma catmış..ilk basta aldırmayı düşünmüş ama ultrason da kalp atışlarını duyunca vazgecmişler..şimdi 7 haftalık hamile...
su anda cocuk istemediğim için acıkcası korktum bende ya bizde de oyle olursa diye..eyvahedigeldismile

Sulfat canim balayi resimlerine baktim hepsi cok güzel....
Hepsinin anlami bambaska..... Mor elbisen cok cici, kocanin kuma ismini yazisi cok romantik....
Bayildim

Cisilcanim bana özet gecer misin????? Ben yine cok sey kacirmisim offffff

sinaaaaay Allah seni emi yaaaaa vallahi alemsin haaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

"alayım sana 1 kilo sucuk
yaparsın bana koca kafalı çocuk"

sizin eve kondom fabrikası dayanmaz kıs kaydirigubbakcemile3

nisanyağmurundan kıskanıp bende evimin manzarasını eklemek istedim ama topige eklemeyi basaramadım ...nasıl ekleyebilirim...
esmycimm gecmişi okuyamadım taşınma işin bitti mi...huzurla otur guzel evinde..bir an once ekle emi..

aynisini benim doktorumda söylemisti =)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yapmayın ama yaa
korkutmayın beni mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…