Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinaaaaay Allah seni emi yaaaaa vallahi alemsin haaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

"alayım sana 1 kilo sucuk
yaparsın bana koca kafalı çocuk"
aahahahahhhah
:roflol::roflol::roflol::roflol:
sizin eve kondom fabrikası dayanmaz kıs kaydirigubbakcemile3

ayol öyle tabi biz nie geri çekilmeye başvuruyoz sanıyorsun
o da ayrı bi dert ya neyse şimdi bekarların içinde bişi dicem olmayacak :kedi:

Tasındım cnm hafta sonu

Sulfat canim balayi resimlerine baktim hepsi cok güzel....
Hepsinin anlami bambaska..... Mor elbisen cok cici, kocanin kuma ismini yazisi cok romantik....
Bayildim
[/COLOR]

Canım benim teşekkür ederim Şeniz

Bakan gözlerine sağlık

sinaaaaay Allah seni emi yaaaaa vallahi alemsin haaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

"alayım sana 1 kilo sucuk
yaparsın bana koca kafalı çocuk"

:roflol::roflol:

oncelıkle hayırlı ols
hangı magazadan alcaksınzı enden masko cok pahalı
birde her ıkı odayıda neden sıyah beyaz yapıyon

esmacım hoşgeldin yeni evin hayırlıolsun güle gğle otur inşallah Allah kolaylık versın tasınmak zor yaa..
eşya knusundada fiyatlar hakkında haber geldı dün konuşmuş nişanlım mağaza sahibiyle bize bayağ indirimli veriyor hemde bayağ yani.. oturma odama koltuk alamayacaktık ama fiyatlar uygun olunca oturma odasınada alalım dedi aşkım haftasonu maskodaki mağazalarının modoko şubesine gidip koltuk kumaşımıve yemek odasında değişiklikler olacaktı onları secicez inşallah..yatakodasını baska biryere yaptıracaktık sonra hepsini aynı yerden almaya karar verdık bunlarınki daha kaliteli diye.
yatak odasının aynalı kısmı siyah beyaz olacak canım . çok heyecanlıyım bayanssulusmile

hilal senin hazırlıklar ne durumdaa

bide kızlar bişey sorcm size
banyoma hazır dolap mı alayım
yoksa yaptırayım mı ölçülere göre

bence ev kendi evin hazır alma ölçtür ona göre yaptır bende öyle yaptırıcam..

Bende hap kullaniyom, hic yan etkisi yok :)
Sirf memeler büyüdü :)))))

hadi yaaaaaa :sm_cool:

ahahahahahah :roflol::roflol: allah iyilini versın sinay.
bütçeyi sarsıyomuş :roflol:.. of ya bende kararsızım.. o lastikler midemi bulandırıyo
hap memişleri büyütüyomuş baksana

Az önce haber aldım kuzenimin eşi hamile (hani kocasına sürprizle açıklamıştı anlatmıştım).

Cinsiyeti belli oldu bebişin erkek çocuğu çok istiyordu allah gönlüne göre verdi ERKEK olcakmış zemuszemus

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yapmayın ama yaa
korkutmayın beni mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

valla sinaycım bende nasıl tırstım anlatamam..zaten dunya para kondom ne guzel oyle yapıyorduk..ikide bir ben basladım sormaya geldimi su geldimi su demeyekafamçokkarıştı

aynisini benim doktorumda söylemisti =)

aimecim hayırlı ugurlu olsun canım...herkesin duygulandıgı yazını okuamya yetişemedim ama az cok hangi duygularla yazdıgını tahmin edebiliyorum..inşallah hersey istediğin gibi olur ..

aaaaa ne güzel Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsın erkek bebişleri çok seviyorum

Ben 4 ağustosta evlendim canım, denk gelemedi bak kaydirigubbakcemile3

tühhh, benim dügündasim olmiyacak mi?????

bu arada selam hatunlar bayanssulusmile

slm canisi

ne güzel bir haber, allah saglicakla kucaginiza almayi nasip eder insallah

sagol canim benim
umarim öyle olur =)

yapılmazmı hiiiiiçç bende takvim hemen ekliyorum yenileyip zemuszemus

hadi ekle kiz.....

Tam hatırlamıyorum şuan biz erken rezervasyonları filan kaçırmıştık sona kaldık.

Sanırım 8 gece 9 gün için 2.000 liraya yakındı

yine ucuzmuş biz erken rezervasyonla gittik 4 gece 5 gün
1.050 TL para ödedik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…