Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sinay allah tependen baksın kız, balayı albümü oldu +18 ahahahhaahaa

2 küsür borcum var kredi kartına
bu ay erkek arkadaşımda 5 aylık askerliğini yapacak
ve geldiğinde düzgün bir iş bulduğunda ve bi miktar birikim yapabldiğimizde hemen düşünüyoruz evlenmeyi

bu çeyiz hazırlık olayında anneme çocukken engel oldum bunlara masraf yapmasını istemedim ve ben kendi zevkimle yapmak istedim fakat nasıl başedebilicem şuan hiç bilmiyorum burdaki başlıkları inceliyorumda.. işim çok zor yandım ben.. inşallah mesleğim olan tasarımla alakalı ek işler bulur evimden yaparım birşeylerde şu stresten kurtulurum..

sınay bekarız ama bılmedıgımız sey yok sadece bekarızzz adı bekar cnm rahat ol sen hahahaha

işteeeeeeeeee

25 Nisan Baberko
16 Mayıs Asyaelif
5 HaziranHilal
06.Haziran Aybuer
4.Temmuz Erva8 :asigim:
18.Temmuz dreamlife
24 Temmuz Pashmina
2 AğustosAime
26.Eylül (inşallah kesinleşecek)Deniz
10 Ekim Ladybirddaisy

listeden nanedem eksildi sırada bahar var :)) inşallah...
ama şimdi bu bilgisayarımda kayıtlıydı yani birileri daha vardı ama unuttum sayfalardada bulamıyorum

Kızlar şimdi bişey yazıcam alıntı yapmayın silicem.

Son düzenleme:

bende tırtım şimdi yaaa, kondomları erkekler kullanmak istemiyor sanırım cok tatmin edici olmuyormuş
merhaba

güle güle git güle güle gel

hoşgeldin

kızlar şimdi tek tek foto çektirdik, ee bi de beraber fotomuz olsun bahçede dedik
ben ayarladım makineyi 10 sn. ama basıyon kalıyo 7 saniye makinanın ordan koştun pozunu aldın derken son anda yüzüne sırıtık bi ifade veriosun.
ulen bi koştum kolum ağaca takılmadı mı :roflol::roflol:
kolumu kurtaramadım bi türlü
sonra çekti fotoyu hayati dioki niye yaklaşmadın iyice
sonra çıkan fotoyu söledim öldü gülmekten
ağaca mı takıldın karıcımmmmm sırnaşık şey

Son düzenleme:
yani beni örnek alın kızlar
burdan hepinize sesleniyorum
korkmayın korkutmayın
hergün bir avuç fındık yiyin arkasından nohut
aç karna tok kana farketmez
istediğiniz kadar yiyin ahahahhaha
:roflol::roflol:

Sinay allah tependen baksın kız, balayı albümü oldu +18 ahahahhaahaa
hayatımla sen çevirmişin bee kırmızı noktaya
bende kokusunu aldım ahahahha:roflol::roflol:

sınay bekarız ama bılmedıgımız sey yok sadece bekarızzz adı bekar cnm rahat ol sen hahahaha

o zaman şöle diim geri çekme çok zahmetli bi iş
yemeği beklion beklion pişio önüne konuluo 1 kaşık 2 kaşık yerken
biri önünden çekiveriyor ahahhahahha:roflol:

evet bir ara gazetelere cok cıkmıştı spirallerde oynama oluyor hatta doğum esnasın cocukların kolunda bacağında vb. cıkan bile olmuştu

hahahah hayatım bende yazıyı okumadan fotoyu çözmeye calısıyodum hoş bir anı olmuş
yalnız hırkanda güzelmiş:)) artık fantazik kıyafetlerinizi giymiyonuz mu

Bende bilmiyorum nasıl kaçmış erva ama eşi askerde yani hani birlikte olma durumu da yok kaç aydır.

Ayyy bak daha kullanmadan bundan da tırstım, durduk yere nasıl kaçar

sulfatımm cok gecmiş olsun kuzenine...kendimizi koruyacagız diye nasıl da tehlikeye atıyoruz hayatımızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…