slm arsi, nasilsin
geel bakim buraya kaçaaak Şeniz
selam kızlar nasılsınız bakalım....
sinayın yazısına istinaden size bir olay anlatmak istedim..
bir arkadasım prezervatif olmadıgı zamanlar geri çekme yöntemiyle korunuyormuş.aradan 1,5 yıl geciyor bir sorun yok..derken bundan 5 hafta once mide bulantıları baslıyo ..korunduklarını dusunerekten hiç hamile olacagı riskini dusunmuyor..daha sonra bulantılar gecmeyince doktora gidiyor ve hamile oldugu ortaya cıkıyor...korunduklarını soyleyince de doktorun acıklaması soyle oluyor..erkeklerden gelen zevk suyunda azda olsa sperm olabiliyormuş ..binde bir ihtimal..o da arkadasıma catmış..ilk basta aldırmayı düşünmüş ama ultrason da kalp atışlarını duyunca vazgecmişler..şimdi 7 haftalık hamile...
su anda cocuk istemediğim için acıkcası korktum bende ya bizde de oyle olursa diye..eyvahedigeldismile
merhaba
güle güle git güle güle gel
yani beni örnek alın kızlarayyyy ne güzelllll meyvesi oluncada resim ekle
slm arsi, nasilsin
:roflol: erva alemsin yaaaaa
Pashimmm
düsünme hic, ben düsününce tirsmaya basliyrum en iyisi düsünmemek.....
Hem Sinay ne dedi hatirlasana? Hic gözünüzü korkutup o gecenizi mahvetmeyin benim gibi dememismiydi..... Cok kötü bisey olsa bunca kiz nasil atlatti???? Böyle düsün....
hayatımla sen çevirmişin bee kırmızı noktayaSinay allah tependen baksın kız, balayı albümü oldu +18 ahahahhaahaa
sınay bekarız ama bılmedıgımız sey yok sadece bekarızzz adı bekar cnm rahat ol sen hahahaha
Kızlar şimdi bişey yazıcam alıntı yapmayın silicem.
hoşgeldin
sonra çıkan fotoyu söledim öldü gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?