eheheanladım pashim parçaları birleştirince a.s
ya ne işleri var allah allah uyuz olurum öyle görgüsüzlüklere..
şimdi esma cıkıp dicekki ben evlendiğim akşam bana gelip tv izlediler evimde hahaha :roflol:
aferin tosikmerhaba pashi :)
Naapiim? Papatya izliyom, bi taraftanda tikiniyom :lepi:
Sen napiyon cnm?
Pitir? ben coraplari bitirdim, kazak basliyom :)
haha deli yaa:)tamam ben sustum sen konuş :1closedeyes:
haha tam senlik
hayır evlenmedilerkızlar tobi ve sonbahar vardı evlendılermı hıc gelmıyolar
yuh çisilin evli olduğunu herkes biliohayatım link versene be yaaaaa aratma beni
aaa cisil sen evlimiydiinnnnnn bilmiyorumkismile
sende bi tuhafsın kızım yaaadun askıma dedımkı ben kapitole sınemaya gıdıyorum sırketle
bana git dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
hehehee
erva bişey yazcam ama alıntılama sakın
..............................................................
bu laf geldii aklımaa güldüm kendi kendimmeee
ayy gidin bakalımm
belki karşılaşırız dicektim bendee
hehehee
ayy gidin bakalımm
kızlar bu masko nerde istanbulda
hehehee
erva bişey yazcam ama alıntılama sakın
bu laf geldii aklımaa güldüm kendi kendimmeee
ayy gidin bakalımm
kızlar albümlerde anne olmak demek isimli bir albüm var..o kadar guzel anlatmışki duygulanmamak elde değil..bir bakın sizde..işte linki ..
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15443
hamide muhteşem fotolar bunlar.:1hug:
ahhh memleket yaaaaaa
ne güzelllll bayılıyorum sinopaaa :lepi::lepi::lepi:
ehehe
ızlesınler canm feda kankilerime hehehe zemuszemus
pashmina ilk gece yorgun oluyosunuz zaten.en azından ben dedim.aşkım çok uykum var hadi uyuyalım demiştim.arkadşlarınızlada vakit geçirirsiniz aradan çıkar işte.hemde yorgun yorgun aceleye gelmes.aklinialirimsmile:jeyyar:
saol canım..keşke alabilsek bu evi...ileriki zamanlarda evin tüm resimlerini eklerim albümüme..
bende bende bendeeee:içelim:
memleket kokuyorrrrrrrrr[/QUOTE
memleket hasreti çekenlere martılardan koca bir selam yolladım...
ay çok güzelmiş
kaydirigubbakcemile3 biliyom senı canım
erkek milletide cok anlarya gel nan karı dedimi atlar :kedi:
hahahah allah iyilğini versin pashi ,,
ay sıkma canını bak en yeni gelin benim hiiiç takma kafana öle şeyler germe kendini boşuna , hem arkadaşlarınız dalga geçiyodur , seninkide inadına diyodur , bizimkilerde geldi eve yemek söledik yedik içtik oturduk tv seyrettik sonra gittiler yatıya kalcak halleri yok hoş , eşek olsa yine kalmaz yaniii ...
pashmina ilk gece yorgun oluyosunuz zaten.en azından ben dedim.aşkım çok uykum var hadi uyuyalım demiştim.arkadşlarınızlada vakit geçirirsiniz aradan çıkar işte.hemde yorgun yorgun aceleye gelmes.aklinialirimsmile:jeyyar:
ikitelli
ahahahaha pashi
ne güzel söz öyle benide güldürdün kaydirigubbakcemile3
ay evet görürdük birbirimizi aa pashii gelin buraya bakın der koşardım sana aklinialirimsmile
evet cok guzel anlatmış...hem resimlere bakarken hemde resimlerin altına yazdıgını okurken cok duygulandım...
neyse kızlar bugun cok kaldım burada ..bir sürü işim aksadı((
kendinize iyi bakın ..
opüldünüz...
benimki bi melek anlayışlıydı kocacık.biras denedi yanaşmaya ama ben uyuya kalmışım.(uyuyo numarası yapmıştım) vazgeçmiş.lülülülülülü
Ana, yasa
Ahalinin k....a don yokken...
En az üç çocuk yapın denir.
*
“Ana” üç tane yapar.
“Yasa”ya uyar yani.
*
Çocuklar “ana” der, bizi dershaneye yazdır, “ana” yüreği bu, üçünü de yazdırır... “Ana”nın eşi şoför, işten atılır, taksitler ödenemez, “yasa” gereği haciz gelir... “Ana” eşyalarımı almayın, evimi satayım ödeyeyim der, avukatlar “yasa” gereği “ana”ya senet imzalatır, 45 gün süre tanır... “Ana” çoluğu çocuğu toplar, “ana”dan üryan kiraya çıkar, evine satılık levhası asar, alıcı çıkmaz, “yasa”l süre dolar, pi“yasa” ekonomisi çalışır, 1800 liralık borç “yasa”l faizle 5 bin 250 lira olur... “Yasa” gereği “ana”yı içeri atarlar... “Ana”sının hapse tıkılmasına sebep olduğunu düşünen evlat, satılık levhasını çıkarır, yerine kendini asar... “Ana” hiç olmazsa cenazeye katılmak ister, “ana”lar ağlamasın ayaklarıyla teröriste hoşgörü gösterilen ülkede, “ana”ya “yasa”k derler, “yasa” gereği izin vermezler. Mahalle “yasa” bürünür, gazetelere haber olur, yetkililerin anca haberi olur! Kaymakamlık “yasa” gereği devreye girer, Milli Eğitim “yasa”ya dayanarak borcu öder, dershane “yasa”l olarak şikâyetinden vazgeçer, iş işten geçer, “ana, yasa”l olarak tahliye edilir.
Nanedamm canım bak seni bu sanatçıya benzettim
Selin dilmene
şu çocuğa tüm aile oturduk ağladık haberlerde görüncee
ne vahim bir olay yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?