Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benzemıyorrr amaa
cene yapıları aynı gıbııı okadar

amaaaan ortalık karıştı :) yok yok ben kendime benziyom kızlar ,kaydirigubbakcemile3

ohaa neresi benzio

asıl ben burcuyu kime benzettim dur bulabilirsem eklim
ayy deli gibi merak ettimmmmmmmdelikafadulden

güzel resim bulamadım ama benzio bak bi daha dikkat edin:)

hiççççççççççççç alakaaaaaaaaaaa

hehe evet cucuyada benzio
zaten burcuyla cucuda birbirine benzio
yane bu bi üçgen oluo

:roflol::roflol:cucu benim minyonum a.s
ben gdo luyum o doğal hahahaha:roflol:

valla piyango gibi olmuş evet ne kadar rahat geçirdin sen hem şu gelinlik işinde hemde balayı işinde dikkat ediyorumda
hiç sıkıntıya girmeden maşallah oldu bitti yanı
stres olmadı hiç son haftalara kaldı ama oldu hepside güzel oldu..

nanedem cok guzel resımelr
cok guzel gecmıs balayı tatılınızde kıs sen hıc bısı onceden planlamadın ama
ısın su gıbı akmıs masallh
bıde gorumcenle 10 yıılık arkadasmsıınız ya sen esıne 10 yıldırmı asıksın ben anlamadım ya

şaka biyanada herkes farklı bakıyo canım ya dün hilal beni iclal aydına benzetti bugün beta selin dilmene , bi başkası yıldız asyalıya benzetti ooo değişiyo yarın başka olcak ,

yok canım yok 10 yıldır eşime kısmet arıyodum salak gibi :) arkadaşımla oturup konuşuyoduk şu kız olsun bu kız olsun diye , benim şaşkın kocamda sesini çıkartmıyodu .... geçen yıl arkadaşım yani kardeşinin evlendiği gün bana evlenme teklif etti neye uğradığımı şaşırmıştım nikah yemeğinde son 2 1,5 senedir aşığım kendilerine :)

ayyy nanecım sızınkıde bı degısıkmıs
nekadar guzellll
delı kısmet arıyodun heee
iyiki bulamamısın

valla ervacım ben evim için uğraşırken hep diyodum amaaan gelinlik beyaz elbise ne olursa olsun uğraşamam benim evim daha önemli o sonraya kaldsın ben ustalarla ilgilenicem diye millet şaşırıyodu öyleydide gerçekten 1 gün sürdü gelinlik işi başkada uğraşmadım hatta 1 gün bile değil 1 bilemedim 2 saatte hallettim balayı işine anlattım ben zaten hep diyodum amaaan boşver evlenelim hayırlısıyla ertesi gün karar veririz ne acelemeiz var arkamızdanmı koşuyolar diye hamd olsun oda rast gitti , sende stres yapma rahat ol şekerim herşey olacağına varıyo valla sen yırtınsanda , herşeyin hayırlısı olsunda olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…