ehehhehetelefon aç nihal kıçın yırt bas bas bağır para iadesi iste
üstlerine şikayet edeceğini söle
ve sikayet.com sitesine şikayet yaz
salaklar
hangi kargo bu
sagol cnm ornek superyeni girdi canım 3 ay fln oldu işte ama işler bozuk die çıkardı patron
yoksa ondan memnunuz
işte böle oldu hayırlısı ne diim
onun içinde üzüldüm
öle oldu canım
patron öle didi
herkese günaydınlar
esma evine baktım canım
güle güle oturun
nihal sizin iş kavak yellerine benzemiş
orda kız düğünde gitsin die denizle aslının resmini gönderdi
salak kargocular önce gönderdi:)
amın cnm inşgünaydın kıslarbayanssulusmile
esmacım evin çok güzel güle güle oturun
evet tablolar aıslcak stıcker duvar kagıtları kafamda bişeyler donuyoresma evindem geldim şimdi...
Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin inş..
albümede yazdım yavaş yavaş olur herşey düzene girer..
daha kırk senelik evler yerleşemiyor...
kendi evin istediğin gibi düzenlersin...
sen gordugunde dagınıktı halılar mutfak yoktu ortadaben gormustum ve yorum yapmıstım
oyuzden yorum yapmadım
tekrar gule gule otur canım
darısı basımızaaa
ınssss
esmammmmmmm
ya ben bu evı cok begendım yaaaaa
cok temız bı evmıs cok guzel cok cok cok begendımmmmm
ıı gunlerde oturun
bence sneın esyaların bu evde daha cok yaksımıs
ayy esmamm bızede dua et kısssssss
Esma ve Hayatım evleriniz hayırlı olsun.. Güle güle oturun... Arkadaş olmadığımız için şuan göremiyorum..
Sinay'ın nohutu... Mandilin'in kırmızı aşkı... Hayatım'ın asabiliği ve iyiyürekliliği , yeni evi..... Sultan'ın kursu sınavları... Beta'nın en son temizliği kaynanasında.... Esma çok iyi kalpliliği ve yeni evi taşınma telaşı,,, Nihal Farukkkkk..........Nisanhazırlıklar.... Burcu ve güzel fikirler, yemekler ve aşkı... Duru bebek.... Böcük hala ortalarda yok... Oktar enson babasının rahmetli olması... Nico nerelerde bilmiyorumm... Arsima çok işi var... Lahana ,lokum iyilerdir inşallahh.... Pıtır sevgilisi ve duyanlar....Gülay yine taşınma Ve diğer arkadaşlar 1 kişi hariç iyilerdir umarım....
anam kız çetelemi tutuonEsma ve Hayatım evleriniz hayırlı olsun.. Güle güle oturun... Arkadaş olmadığımız için şuan göremiyorum..
Sinay'ın nohutu... Mandilin'in kırmızı aşkı... Hayatım'ın asabiliği ve iyiyürekliliği , yeni evi..... Sultan'ın kursu sınavları... Beta'nın en son temizliği kaynanasında.... Esma çok iyi kalpliliği ve yeni evi taşınma telaşı,,, Nihal Farukkkkk..........Nisanhazırlıklar.... Burcu ve güzel fikirler, yemekler ve aşkı... Duru bebek.... Böcük hala ortalarda yok... Oktar enson babasının rahmetli olması... Nico nerelerde bilmiyorumm... Arsima çok işi var... Lahana ,lokum iyilerdir inşallahh.... Pıtır sevgilisi ve duyanlar....Gülay yine taşınma Ve diğer arkadaşlar 1 kişi hariç iyilerdir umarım....
anam kız çetelemi tutuon
1 kişi hariç kim
bide sevgilisi ve duyanlar ne oluo anlamadım
duyanlar kim
herkes duydu zatende
Esma ve Hayatım evleriniz hayırlı olsun.. Güle güle oturun... Arkadaş olmadığımız için şuan göremiyorum..
Kız enson birileri duymuştu facebook'ta görmüşlerdiya o aklımda kalmışşşş..... Zamanla anlarsınız kim olduğunu.....
Vaaaayy herkesi tanıyoruz haaa
Benle ilgili kısım doğru hayatım şuan spor-kurs-ders üçgeninde kaydirigubbakcemile3
O 1 kişi hariçi merak ettim ben :1ninca:
Bak onu bilmiyordum hayatım'ın şuan bermuda üçgeninde olduğunu.....
Zamanla anlarsınız.......
Yok hayatım derken kendi hayatımdan söz etmiştim :roflol: Bizim _HAYATİM_ ile ilgili değil.
Alla alla merak ettim anlayalım bakalım kimmiş[/B][/B]
Yok hayatım derken kendi hayatımdan söz etmiştim :roflol: Bizim _HAYATİM_ ile ilgili değil.
Alla alla merak ettim anlayalım bakalım kimmiş[/B][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?