Pashmina Bir alıp veremediğim yok kuzum .Sadece bana çook yapmacık geliyor....ada78 hayrdır canım bir kişyle ne alıp veremedeğin var kiii
ada pekı senbzıım yoklugunda cok andıgımzı ve gelmesını
cok ıstedıgımız bı arkadasımız olabılırmsın acaba
nezamn evlendın?
ada pekı senbzıım yoklugunda cok andıgımzı ve gelmesını
cok ıstedıgımız bı arkadasımız olabılırmsın acaba
nezamn evlendın?
ada nikomu dicem ama
niko olsa o bi kişi ben olurdum
kız söle bakalım yaa kimmiş o bi kişi
herkesin içine kurt düşürdün
sağol canımafıyet olsun naneee ıı aksamlar
nane bende yıldız asyalıya benzettim seni. iclale de benziyosun aslında
amannn güzel hatunsun işte.. ne diye benzetiyosak
:dilcikar: ancelina dudaklı seni
[/B][/COLOR]
sağol canım , ay dün akşam yedik yemesine ama bende bi gaz bigaz eve zor attım kendimi ölüyodum hazımsızlıktan ne yaptıysam geçmedi , sonra kıvrana kıvrana uyumuşum :bbo:afiyet olsun canım görüşürüz
kızz sen ne zaman evlendin ayoll
yamuk
aaaa süper olmuş sende olaylar plansız gelişiyor nanem yaaa ....bende illa planlı yapıcam herşeyi cok korkoyurm ya ters bişiy çıkacak diye valla bu kadara plana karşı gelir bulur zaten beni
nanecİm resİmlerİn harİka
maŞallah
nazar deĞmesİn
bu nane
BELLİ OLMAZ bizimde 6.bın tlmız vardı sadece o paryla cıktık yolaesma süper EV'lenmişin
tüm evine odalarına camlarına kapılarına wc kağıtlarına bile baktım :))
herşey süper ilerde boş dediğin odayıda doldurursunuz inş.
Allahım önce sağlığınızı sonra huzurunuzu sonrada işinizi bozmasın el birliğiyle ödeyin gidin inş.
ben kendi evime taşındığım gün burda in cin top oynar 2018 i falan bulur garanti
bari beni unutmayında msn den falan resim yollayım size(
ay cnm ya o senın ıyı kalbınEsma ve Hayatım evleriniz hayırlı olsun.. Güle güle oturun... Arkadaş olmadığımız için şuan göremiyorum..
Sinay'ın nohutu... Mandilin'in kırmızı aşkı... Hayatım'ın asabiliği ve iyiyürekliliği , yeni evi..... Sultan'ın kursu sınavları... Beta'nın en son temizliği kaynanasında.... Esma çok iyi kalpliliği ve yeni evi taşınma telaşı,,, Nihal Farukkkkk..........Nisanhazırlıklar.... Burcu ve güzel fikirler, yemekler ve aşkı... Duru bebek.... Böcük hala ortalarda yok... Oktar enson babasının rahmetli olması... Nico nerelerde bilmiyorumm... Arsima çok işi var... Lahana ,lokum iyilerdir inşallahh.... Pıtır sevgilisi ve duyanlar....Gülay yine taşınma Ve diğer arkadaşlar 1 kişi hariç iyilerdir umarım....
ya bızım o fıyata bulabılcegımzı en guzel ev bırım oralardaesmacım sakamı dıyosun beee
bana suan sevdıgımı ve sadece o mutfagı verseler zıl takıp oynarım
fayansların kuvetın falan cok guzel bıde kacıncı kat bıde cokmu pahalı bu ev
kaydirigubbakcemile3
Boşverrr Pıtırr......
2009 temmuz ayında evlendim canım.... Buarada Bahar'ın nikahı nezamandı??
hmmm
baharın 10 nisanmıydı ya öle bişidi:S
yanlş bilio olabilirim ama
alhh allahh adacım
ben bı ada bılıyorum ama osenmısın acaba
mesela daha oncekı avatarın mor bı cıcekmıydı?
nıhal kız herkez senı farukla bılıo
nıhal=faruk
ada supermıssın masallah
ama o harıcı anlamadım???
Esma ve Hayatım evleriniz hayırlı olsun.. Güle güle oturun... Arkadaş olmadığımız için şuan göremiyorum..
Sinay'ın nohutu... Mandilin'in kırmızı aşkı... Hayatım'ın asabiliği ve iyiyürekliliği , yeni evi..... Sultan'ın kursu sınavları... Beta'nın en son temizliği kaynanasında.... Esma çok iyi kalpliliği ve yeni evi taşınma telaşı,,, Nihal Farukkkkk..........Nisanhazırlıklar.... Burcu ve güzel fikirler, yemekler ve aşkı... Duru bebek.... Böcük hala ortalarda yok... Oktar enson babasının rahmetli olması... Nico nerelerde bilmiyorumm... Arsima çok işi var... Lahana ,lokum iyilerdir inşallahh.... Pıtır sevgilisi ve duyanlar....Gülay yine taşınma Ve diğer arkadaşlar 1 kişi hariç iyilerdir umarım....
adacım ben nıco sandım senı
ama sasırdım bak sımdı kımı yapmacık buldunkı acaba?
bız burda herseyımızı cok cok ozelımzıı bıle paylasıyoruz sasırdım boyle demene
neyse hosgeldın tekrar
Nane hayırlı olsun bir yastıkta kocayın inşallahhhh....
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?