Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

amin emmacım amin inşallah
benim hakkımda ne düşünürsen rabbim sana bin katını versin inş

amin cisilcim tabkide güzel şeyler düşünüorm Allah hepimizin kalbine göre versin çünkü hepimiz mutlu olmak ve mutlu etmek için uğraşıorz yerimseniben

Son düzenleme:
hayatım valla bı ara benmıyım dıye bıle dusundum
cunku banada gec cvp verdı
burcu sana sabh ozel sarıldı gorduınmu onu

gördüm gördümm

şaşkın hayatım dün gidiyom dedimya sende güle güle dedinya , sonrada bi güzel resimleri ekledinya kötükedihüso :roflol: :roflol: yok yok unutkanlık başladı sende

:kedi:

kızlar bugun dogalgazımızda acılyıor
dogalgaz acılında ankestrelede kurulcak
akşmları kayınvvaldemlerdeydık ıkıgundur
evde ocak yok bişey yok diye
bugun evımızdeyız

hayırlı olsun esmacım

hadi senin de ehliyetin hayırlı olsun canım

herkese slm zemuszemus

buda bnm gelin yatağı örtüm kızlar fikirlerinizi bekliorm kayınvalidemin hediyesi :kedi:

çok şık güle güle kullan

ohhh kac gundur ılk defa tam saatınde ögle yemegımı yedım
çok sukur yarabbımmmmm olmanlarada verrrr

Amin

fibu nihal albume eklemiş resmi yazamamış buraya takılmış pcde bana dedi

Kurbiş ehliyetin hayırlı uğurlu olsun canım, kazasız belasız kullan hep

Emma yatak örtün şık ve zarif bi tercih olmuş iyi günlerde kullan. Kayınvaliden de düşünceliymiş.

Hamiş kızlar, LCW hamile koleksiyonu yapmış. Geçen gün gazetede gördüm. Bi hamileye 3-5 kombinasyon yapmışlardı. Çok cici şeyler vardı, fiyatları da hamile kıyafeti satan yerlere göre çok uygun.

Arkadaşım hamile mağazasından beli lastikli bi pantolonu 90 liraya almış akannehir

Bebişli tişörtler filan 16 lira civarındaydı. Bi de özel geceler için bile elbise vardı çok cici zemuszemus

Aklınızda bulunsun

kurabiyecik hadi hayırlı olsun yeni bi şöför eklendi aramıza hoş geldi sefa geldi allah kazasız belasız magandasız kullanmayı nasip etsin inş. :)

emma gerçekten çok şık kayınvalidenin zevkine sağlık, güzel günlerde kullan inş.

sende mi hamilesn cnm :kedi:
ay ne güzel yaaa Allah isteyen herkese nasip etsin :CüvCüv:

şimdilik ortada bebk yok ama bilgilendirdiğin için teşkkrler cnm ilerde lazım olr belki :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…