hay çenesi düşük karılar...
günaydın hepinizeee
esma cnm hayırlı olsun evin gayet güzel olmuş bence
ve ve ve
dün saat 5 itibari ile artık ehliyetim vaaarrr :lepi:
hemen sormaya başladım... ruhsat nerde yedek anahtar nerde frenlerde titreme vardı baktırdınmı ordaki yayı yaptırdın mı bu aynaya ne oldu böyle laelaelaelaelae
boy pos yok cnm kısayım ben :)
ama askımla uyum ıcındeyım
ozaman ıyı cunku tatlı kızz
agzı buyuk ama sankı hehe
gozlerı ırı ve renklı benımde oyle
fıbulacım sole guzel resmım olsa sana eklerdım ama pc de yok esmada varsa müsaitse atar bana yuklerım
teşkkrler kızlar daha güzelleri sizn olsun evet kendisini tanıyalı çok olmadı ama gerçekten çok düşünceli ve zevkli biriymiş bnde öle düşünüorm saolsun :lepi:
fıbula resım bakıo esma bulursaa koycam senın ıcın
gormedın sanırım sen benıı
nereye gidicen canım geçmiş olsun kontrol için mi sadece?
çok zariif ve şık :lepi: güle güle kullan
amin emmacım amin inşallah
benim hakkımda ne düşünürsen rabbim sana bin katını versin inş
saftı kaydı
işte bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ama gozlerım mavı kırmızı değil :roflol:
biyrunnnnnnnnnn
kurabiyecik hadi hayırlı olsun yeni bi şöför eklendi aramıza hoş geldi sefa geldi allah kazasız belasız magandasız kullanmayı nasip etsin inş. :)
emma gerçekten çok şık kayınvalidenin zevkine sağlık, güzel günlerde kullan inş.
Hamiş kızlar, LCW hamile koleksiyonu yapmış. Geçen gün gazetede gördüm. Bi hamileye 3-5 kombinasyon yapmışlardı. Çok cici şeyler vardı, fiyatları da hamile kıyafeti satan yerlere göre çok uygun.
Arkadaşım hamile mağazasından beli lastikli bi pantolonu 90 liraya almış akannehir
Bebişli tişörtler filan 16 lira civarındaydı. Bi de özel geceler için bile elbise vardı çok cici zemuszemus
Aklınızda bulunsun
güzel günlerde kullan canım.
kaynacığım bana yorgan yaptırmıştı.yüzü yoktu.yorganı getirdi.dediki nevresimini yaptırıyorum.düğünden sonra getiririm yüzsüz kullanma bunu dedi.hala bekliyorum nevresimi.:roflol:
Kurabiye hayırlı olsun Allah kaza vermesin.... Yarışa varmısın?? aklinialirimsmile
fibu nihal albume eklemiş resmi yazamamış buraya takılmış pcde bana dedi
Esma evin çok güzel olmuş güle güle otur... Albüme yazamadım 100msj olması lazım..
Kurabiye hayırlı olsun Allah kaza vermesin.... Yarışa varmısın?? aklinialirimsmile
Emma kayınhanım zevkliymiş... Güle güle kullan
kolay gelsin size
işlerime döneyim ben
hayırlı olsun canımhay çenesi düşük karılar...
günaydın hepinizeee
esma cnm hayırlı olsun evin gayet güzel olmuş bence
ve ve ve
dün saat 5 itibari ile artık ehliyetim vaaarrr :lepi:
hemen sormaya başladım... ruhsat nerde yedek anahtar nerde frenlerde titreme vardı baktırdınmı ordaki yayı yaptırdın mı bu aynaya ne oldu böyle laelaelaelaelae
hee tshirtleri çok güzelHamiş kızlar, LCW hamile koleksiyonu yapmış. Geçen gün gazetede gördüm. Bi hamileye 3-5 kombinasyon yapmışlardı. Çok cici şeyler vardı, fiyatları da hamile kıyafeti satan yerlere göre çok uygun.
Arkadaşım hamile mağazasından beli lastikli bi pantolonu 90 liraya almış akannehir
Bebişli tişörtler filan 16 lira civarındaydı. Bi de özel geceler için bile elbise vardı çok cici zemuszemus
Aklınızda bulunsun
ben onu kimin yaptığını biliyorum ama
yorum yapmıyım yine :lepi:
oooooooo bbu kadarcıkla kutulamazsın , gezdircen hepimizi :roflol: :roflol:
mandilin sende buralıydın dimi?sen hanig hastaneye gidiyosun.hasvak varmış bizim burda oraya gitcem ben.ne için gitceğimide yazmıştım önceki msjlarda.
.
hayırlı olsun diyenlere çook tesekkürlerrr opuyorumnanaktan
biyrunnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?