Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

he bıde benden bısey bekleme dedıı
bende beklemıyorum zaten merak etme askım
bılıyorumm karsılıksız yaptım dedım kaydirigubbakcemile3

biliyomusun erkekler kalpli malpli şeylerden hoşlanmıyo.bizim yaptığımız kçük süprizler varya minik minik uğraşıyoruz.bizim için değerli.biz kızlar kullanıyoruz öyle şeyleri.atıyorum ikimizin resminin olduğu kupayı aşkım işyerinde kullanmaz mesela.kıskanır beni.ben büroda rahatça kullanırım ama.veya kalpli bi kutuya bişi koymaz.saklamış benimkini.ben kullanıyorum şimdi.bizim yaptıklarımızı olnar bize yapsa biz daha çok seviniriz galiba.ben artık kocama daha reel hediyeler alıyorum.saat,kazak filan.

evet katılıyorum canım bızım kadar ınce fıkırlı deıller onlar yapsa ınan daha cok severız sana tamamen katılıyorum

yok o aslında saklarrrr
saat ıcın pıl takıpp asıyım duvara dedii
odasında resmım var buyutmus
yanı ole seyler yaparrrr
kalplı kutu aldım porselen nazar boncugu koydum ben buna kolyemle bıleklıgımı koyarım askım dedı
yanı degerlendırıyor bı sekılde

bıse olmadı canım karsılık beklemıyom demıssın ya ama yınede keske ıcınden bır suprız yapsın ıstemıssındır beee
ben evlenme teklıfı edıcek dıee bekledım
bı dahakı ay ıstıcek ya
bana senı oyle bı sasırtcamkı cok sevınceksın dedı
ama suan borc odedı
parası yok yuzuk almadan yapmazz
o yuzden beklemıyorum acıkcası

evet katılıyorum canım bızım kadar ınce fıkırlı deıller onlar yapsa ınan daha cok severız sana tamamen katılıyorum

o konuda evet dusunup yapmazlar maleseff

hımm.kardeşlerim sevgililerinin aldıkları hediyeyi saklıyo ama kullanamıyolar işte.kalpli çiçekli şeyleri.eşimde herşeyimizi saklamış ama çıkarıpta kullanamamış.ayrı evde kalırdı.resmimizi çerçeveletip vermiştim.ailesi yanına ziyarete gelince utanmış aşkım kaldırmış.evlenince kullandık.ailesinin yanında da utanırdı.

ne güzel bi süprz olmuş a.s.
bnm aşkımda istnbulda bn blksrdeym çok uzağız malsef :çok üzgünüm:
[/I

evet cnm bana yapsa aglardımm sevıncten
bızım cok uzak deıl ama calıstıgımız ıcın bulusamıyoruz ondan boyle yaptım
bı gun erken gıttı ama cok uzuldum

yok utanmıo o
odasında ıkımızın reımlerı
benım tek resmım var mesela

CANIM BIZIM EKIMDE DUGUN VAR BEN DAHA EVLENME TEKLIFI ALMADIM WALLA HALADA DIYORUM SANA EN GUSEL SEKILDE EDECEM DI DUR BAKIM COCUGUMUZ OLURMUS HALA EVLENME TEKLIF EDECEK OLURMUS HAHAHAHAkaydirigubbakcemile3

ıstabul balıksır nekadar canım bız ıstanbul mersın 1000 km ne dersın

393 km sonuçta bnde her istedgim zamn göremiorm elcintih çalışıo ama olsun inşallah en kısa zamnda kavuşrz
sevdiklermize :1hug:

anldım cnm olsun çok güzel düşünmşsn :asigim:

CANIM BIZIM EKIMDE DUGUN VAR BEN DAHA EVLENME TEKLIFI ALMADIM WALLA HALADA DIYORUM SANA EN GUSEL SEKILDE EDECEM DI DUR BAKIM COCUGUMUZ OLURMUS HALA EVLENME TEKLIF EDECEK OLURMUS HAHAHAHAkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
bekledımm acıkcası ama canı saolsun onunn napıyım elınde olsa yapar ama deıl bılıyorum

4.leventte cnm ben de pendıktee
ama ılk basta morelım bozulduu
sona ole dedı askım benımmmmmmm:asigim:

kız bende çk uzaktsınız sandıydım.

393 km sonuçta bnde her istedgim zamn göremiorm elcintih çalışıo ama olsun inşallah en kısa zamnda kavuşrz
sevdiklermize :1hug:

anldım cnm olsun çok güzel düşünmşsn :asigim:

kızlar ben evliyim.ama bende göremiom sevdiğimi.14 gün kalmış gelmesine.hihoyyyt

kız bende çk uzaktsınız sandıydım.

kızlar ben evliyim.ama bende göremiom sevdiğimi.14 gün kalmış gelmesine.hihoyyyt

yok kızzz bulusamıcaz dıe bole bısey yaptım
pazar bulusuyoruz ama ıste annemın sensı var haftaya kalmasın dedım

nerdekıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…