delikafadulden
boshayallersmile
he bıde benden bısey bekleme dedıı
bende beklemıyorum zaten merak etme askım
bılıyorumm karsılıksız yaptım dedım kaydirigubbakcemile3
ne olduuu
biliyomusun erkekler kalpli malpli şeylerden hoşlanmıyo.bizim yaptığımız kçük süprizler varya minik minik uğraşıyoruz.bizim için değerli.biz kızlar kullanıyoruz öyle şeyleri.atıyorum ikimizin resminin olduğu kupayı aşkım işyerinde kullanmaz mesela.kıskanır beni.ben büroda rahatça kullanırım ama.veya kalpli bi kutuya bişi koymaz.saklamış benimkini.ben kullanıyorum şimdi.bizim yaptıklarımızı olnar bize yapsa biz daha çok seviniriz galiba.ben artık kocama daha reel hediyeler alıyorum.saat,kazak filan.
biliyomusun erkekler kalpli malpli şeylerden hoşlanmıyo.bizim yaptığımız kçük süprizler varya minik minik uğraşıyoruz.bizim için değerli.biz kızlar kullanıyoruz öyle şeyleri.atıyorum ikimizin resminin olduğu kupayı aşkım işyerinde kullanmaz mesela.kıskanır beni.ben büroda rahatça kullanırım ama.veya kalpli bi kutuya bişi koymaz.saklamış benimkini.ben kullanıyorum şimdi.bizim yaptıklarımızı olnar bize yapsa biz daha çok seviniriz galiba.ben artık kocama daha reel hediyeler alıyorum.saat,kazak filan.
ben evlenme teklıfı edıcek dıee bekledımbıse olmadı canım karsılık beklemıyom demıssın ya ama yınede keske ıcınden bır suprız yapsın ıstemıssındır beee
evet katılıyorum canım bızım kadar ınce fıkırlı deıller onlar yapsa ınan daha cok severız sana tamamen katılıyorum
ne oldu emma
yok o aslında saklarrrr
saat ıcın pıl takıpp asıyım duvara dedii
odasında resmım var buyutmus
yanı ole seyler yaparrrr
kalplı kutu aldım porselen nazar boncugu koydum ben buna kolyemle bıleklıgımı koyarım askım dedı
yanı degerlendırıyor bı sekılde
[ı]ne güzel bi süprz olmuş a.s.
Bnm aşkımda istnbulda bn blksrdeym çok uzağız malsef :çok üzgünüm:[/ı
ne güzel bi süprz olmuş a.s.
bnm aşkımda istnbulda bn blksrdeym çok uzağız malsef :çok üzgünüm:[/I
hımm.kardeşlerim sevgililerinin aldıkları hediyeyi saklıyo ama kullanamıyolar işte.kalpli çiçekli şeyleri.eşimde herşeyimizi saklamış ama çıkarıpta kullanamamış.ayrı evde kalırdı.resmimizi çerçeveletip vermiştim.ailesi yanına ziyarete gelince utanmış aşkım kaldırmış.evlenince kullandık.ailesinin yanında da utanırdı.
ben evlenme teklıfı edıcek dıee bekledım
bı dahakı ay ıstıcek ya
bana senı oyle bı sasırtcamkı cok sevınceksın dedı
ama suan borc odedı
parası yok yuzuk almadan yapmazz
o yuzden beklemıyorum acıkcası
o konuda evet dusunup yapmazlar maleseff
ıstabul balıksır nekadar canım bız ıstanbul mersın 1000 km ne dersın
evet cnm bana yapsa aglardımm sevıncten
bızım cok uzak deıl ama calıstıgımız ıcın bulusamıyoruz ondan boyle yaptım
bı gun erken gıttı ama cok uzuldum
yok utanmıo o
odasında ıkımızın reımlerı
benım tek resmım var mesela
CANIM BIZIM EKIMDE DUGUN VAR BEN DAHA EVLENME TEKLIFI ALMADIM WALLA HALADA DIYORUM SANA EN GUSEL SEKILDE EDECEM DI DUR BAKIM COCUGUMUZ OLURMUS HALA EVLENME TEKLIF EDECEK OLURMUS HAHAHAHAkaydirigubbakcemile3
4.leventte cnm ben de pendıktee
ama ılk basta morelım bozulduu
sona ole dedı askım benımmmmmmm:asigim:
393 km sonuçta bnde her istedgim zamn göremiorm elcintih çalışıo ama olsun inşallah en kısa zamnda kavuşrz
sevdiklermize :1hug:
anldım cnm olsun çok güzel düşünmşsn :asigim:
:roflol::roflol:
Bekledımm acıkcası ama canı saolsun onunn napıyım elınde olsa yapar ama deıl bılıyorum
kız bende çk uzaktsınız sandıydım.
kızlar ben evliyim.ama bende göremiom sevdiğimi.14 gün kalmış gelmesine.hihoyyyt
kız bende çk uzaktsınız sandıydım.
Kızlar ben evliyim.ama bende göremiom sevdiğimi.14 gün kalmış gelmesine.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?