Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

393 km sonuçta bnde her istedgim zamn göremiorm elcintih çalışıo ama olsun inşallah en kısa zamnda kavuşrz
sevdiklermize :1hug:

anldım cnm olsun çok güzel düşünmşsn :asigim:

AMIN INS CANIM EKIMDEN SONR HEP BERASBER OLACAZ AMA BU SEFERDE AILEMDEN UZAK OLACAM :sinifsinif:

slm kizlar.. evleneli bir sene olacak nerdeyse artik bende yavas yavas sagda solda daginik duran resimleri albüm alip yapistriayim diyorum..
dügün fotolari icin simdilik en cok hosuma gideni eklemek istiyorum..

[/URL][/IMG]

arcelıkteee bı buzdolabı serı nosu var
5194 NFY hehehe
nıhal faruk y.... soyadı y ıle baslıoo

nisan elbisem mor ve altinli oldugu icin nisan fotolari icin de bunu uygun buluyorum
[/URL][/IMG]

AMIN INS CANIM EKIMDEN SONR HEP BERASBER OLACAZ AMA BU SEFERDE AILEMDEN UZAK OLACAM :sinifsinif:

alışıosun ailenin olmamasına yanında.esas ailen eşin oluyo çünkü.eşin olmadan ailenin yanına gittiğinde kalamıyosun orda.evden çıkınca herşey farklı oluyo.

frigo bende bugün kargo gönderdim.fotoğraf makinasını istemişti aşkım.içine mektup yazdım koydum.asker mektubu yazamamıştım onu yerine geçsin die.
telefonda dedim asker mektubu yazdım sana die.
--oo aşkım madem çok istiyon ben emekli olana kadar askerim zaten.yazar öbür odaya postalarsın hiç dert etme dio.

slm kizlar.. evleneli bir sene olacak nerdeyse artik bende yavas yavas sagda solda daginik duran resimleri albüm alip yapistriayim diyorum..

[/URL][/IMG]

nisan elbisem mor ve altinli oldugu icin nisan fotolari icin de bunu uygun buluyorum
[/URL][/IMG]

süpermiş bunlar.iyi fikir valla.bende pcden çıkarttırsam keşke.nettenmi alıyosun bunları.

olsun cnm hayrlısı olsun ya yardan geçiçez ya serden die bi laf var bz daha yeni sözlendik düğünü konşmdk dha kaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]

bnce güzel fmk ama beyaz çabuk kirlenir krem daha ii olr bana göre kaydirigubbakcemile2

bunlarda diyer örnekleri

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

evet bidaki ay netten siparis vermek istiyorum.. elimde avucumda kalan resimleri yapistiririm..

çok güzel açıkladın fibula aynen öle oluomş evlenince bizde alışcaz inşallah :kedi:

ne güzel yaa süper espri kaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]

bunu çok begendim fmk :lepi:

ben hala ısteyıımm
guzel bı haber aldım
faruk ekımde evlenelım dedıgındee
tatıl yapamıcaz sanmıstım ama 6 ay oluyo ozamana sanırım vee ıxın hakkım oluyomus
1 hafta + 3 gunde evlılık ıznı m ıs gıbı 10 gun
bıde karsıdan gelırsenn dedıı
c.tesıde calısmazsın
c.tesı pazar tatıl ohhh
bakalım hayırlısı olsun ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…