393 km sonuçta bnde her istedgim zamn göremiorm elcintih çalışıo ama olsun inşallah en kısa zamnda kavuşrz
sevdiklermize :1hug:
anldım cnm olsun çok güzel düşünmşsn :asigim:
yok kızzz bulusamıcaz dıe bole bısey yaptım
pazar bulusuyoruz ama ıste annemın sensı var haftaya kalmasın dedım
nerdekıııı
oh bak ne gusel senınkı nerde canım
kız bende çk uzaktsınız sandıydım.
kızlar ben evliyim.ama bende göremiom sevdiğimi.14 gün kalmış gelmesine.hihoyyyt
kargo süper fikir.
Izmirdee.
CANIM BIZIM EKIMDE DUGUN VAR BEN DAHA EVLENME TEKLIFI ALMADIM WALLA HALADA DIYORUM SANA EN GUSEL SEKILDE EDECEM DI DUR BAKIM COCUGUMUZ OLURMUS HALA EVLENME TEKLIF EDECEK OLURMUS HAHAHAHAkaydirigubbakcemile3
AMIN INS CANIM EKIMDEN SONR HEP BERASBER OLACAZ AMA BU SEFERDE AILEMDEN UZAK OLACAM :sinifsinif:
slm kizlar.. evleneli bir sene olacak nerdeyse artik bende yavas yavas sagda solda daginik duran resimleri albüm alip yapistriayim diyorum..
dügün fotolari icin simdilik en cok hosuma gideni eklemek istiyorum..
[/URL][/IMG]
nisan elbisem mor ve altinli oldugu icin nisan fotolari icin de bunu uygun buluyorum
[/URL][/IMG]
AMIN INS CANIM EKIMDEN SONR HEP BERASBER OLACAZ AMA BU SEFERDE AILEMDEN UZAK OLACAM :sinifsinif:
slm kizlar.. evleneli bir sene olacak nerdeyse artik bende yavas yavas sagda solda daginik duran resimleri albüm alip yapistriayim diyorum..
dügün fotolari icin simdilik en cok hosuma gideni eklemek istiyorum..
[/URL][/IMG]
alışıosun ailenin olmamasına yanında.esas ailen eşin oluyo çünkü.eşin olmadan ailenin yanına gittiğinde kalamıyosun orda.evden çıkınca herşey farklı oluyo.
frigo bende bugün kargo gönderdim.fotoğraf makinasını istemişti aşkım.içine mektup yazdım koydum.asker mektubu yazamamıştım onu yerine geçsin die.
telefonda dedim asker mektubu yazdım sana die.
--oo aşkım madem çok istiyon ben emekli olana kadar askerim zaten.yazar öbür odaya postalarsın hiç dert etme dio.
nisan elbisem mor ve altinli oldugu icin nisan fotolari icin de bunu uygun buluyorum
[/URL][/IMG]
iyi akşamlar ben çıkıorum.
iyi akşamlar ben çıkıorum.[/QUO
iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?