Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

HEEEY MıSAFıR , KıMSUN SEN ????

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nanedem

Iyi pazarlar kizlar.....

Hevin canim özledim seni, hic denk gelemiyoruz.....

Kizlar ütünüzü ne marka aldiniz? Philipps kullanan var mi, varsa ne memnun musunuz? Bana genelde Philipps tavsiye ediliyor, size bir danismak istedim.

Birde Tefal Actifry kullanan var mi????

PHıLıPS KULLAYODUM BEKARKEN , halen philips hatta annemler yengemler ablamlar hatta kayınvalidem 30 yıl önce aldığı philips kullanıyodu be ona yenisini aldıım :)

Selam millet opuyorumnanaktan

Kimseler yoktur gerçi :))) Akşam eşimin öğretmen arkadaşının evine gidiyoruz. ıki pazar önce bzde toplanmışlardı. Ben ilk kez gidicem bi ev hediyesi götürelim dedik. Çünkü onar evleneli 3 yıl oluyor ilk kez gidicez. Ne alcağımı bilemedim :umursamaz:

En son buraya eklediğim altı ısıtıcılı servislerden almışlardı bana. Ben de 3 lü bi reçellik-sosluk (kaşıklı-kapaklı) beğendim. Porselen-bambu karışımı. Onu alcam galiba birazdan

hım sosoluk erçellik güzel canım , hemde işe yarar bişey yani her zaman kullanır

hım sosoluk erçellik güzel canım , hemde işe yarar bişey yani her zaman kullanır

Ben de öyle düşündüm nanecim şimdi herşeyi vardır. Bu sapı altı bambu olan şeyler çok moda bu ara. Hem yemek masasında sosluk olarak ya da baharatlık olarak kullanılır hem de kahvaltı sofrasında reçellik. En son içime o sindi. Sabahtan beri bakıyorum dışarda akannehir

Biraz pimpirikliyim galiba, kötü bişey götürmeyi istemem. Birazdan kociş gelcek beraber gidip alcaz zemuszemus

Hem yeni gelin sen pazar pazar ne yapıyosun burda aklinialirimsmile

ay ne yapam aşkitom hasta , yatıyo yanı başımda bende işleri bitirdim , geldim oturuyorum

selam aimoş
benım ütümde braun zaten genelde ütü için önerilen tefal braun ..phılıps bilmiyorum bilmiyorumkismile

ay ne yapam aşkitom hasta , yatıyo yanı başımda bende işleri bitirdim , geldim oturuyorum
geçmişolsun nanedem hayırdır canım grip mi
ee sen evini ne zaman eklıcen bayanssulusmile

sağol canım ya grip değilde halzsizlik yurtdışına çıktığından sürekli toparlanamadı bi türlü yatıpta bide üstüne düğün telaşemiz olunca acısı çıkmaya başladı tabi ,,

evin eksikleri bitince eklicem yatak odamın tülünde perdesinde potluk oldu onları geri verdim, onlar bi gelsinde eklicem inş...

ay canım ne korkuyosun güzel günler seni bekler şeker az kalmış hadi hayırlısıyla ...

tesadüfen nette gördügüm bir elbiseyi eklemek istiyorum.. hosuma gitti paylasmak istedim
[/URL][/IMG]

ohh işler hallollmuş valla

ervoşşş hadii bakalımm

sırayı bize attınnn

bizde yatak odasına karar verdik gibii

birde duvarların renginee karar verdik, kırık beyaz canımmm

gerisini de topralamaya çalışıoruz

ama önce bir salonu kafamda toparlamam lazımm

ona göre ne alıncağına karar vericezz

FİLİFİSSSS tabikiiii :lepi:

pashimmm opuyorumnanaktan siz neler yaptınız gittiniz mi maskoya ? boya renginde seçtimiz renkte benziyo galiba benımkide kırık beyaz gibi.
yatakodasını ne renk seçtin? salonda ne renk düşünüyosun canım

Hevin canim özledim seni, hic denk gelemiyoruz.....

Canım benim Şeniz bende cok özledim seni bir türlü denk gelemedik haklısın. Tebrik etmismiydim ben seni hatırlamıyorum ya bilmiyorumkismile

Canım arkadasım, ömür boyu mutluluklar dilerim kolanla sana, insallah hic bir zorluk yasamadan getirirsin esini buraya ve insallah fazla adaptasyon sorunu yasamadan buraya alısır kolan. Ki senin destegin cok önemli bitanem unutma, birbirinize hep destek olun anlayıslı olun gerisi corak sökügü gibi gelir a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…