Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pashimmm opuyorumnanaktan siz neler yaptınız gittiniz mi maskoya ? boya renginde seçtimiz renkte benziyo galiba benımkide kırık beyaz gibi.
yatakodasını ne renk seçtin? salonda ne renk düşünüyosun canım

ervoşş şimdii

şöyle özet geçiim sana

ev kırık beyaz, beyazın içine gri atılcak çok çok az tekzenden beğendikk marsahallın bir rengii

yatak odası da beyazlı mapple rengi beyaz akçaağaç yada huş gibi düşünn

salon da ya beyaz ceviz olacak yada beyaz huş olacak, koltuk rengine karar veremedimm

ona göre salonda fikrim değişebilir çokk kararsız kaldım

bu hafta içi tekrar gezicem ben daha da h.sonu aşkım gene gelcekk karar vericez işte bizde

amannn çok sıkıldık yaa bizz otelde yaşamaya razıyım 2 gündür beyin fırtınası yaptık resmen

okadar deteylı düşünüorum ki yerlerim koyu, duvarlarım beyaz, çarşaflarım böylee, tüller şöyl gider, lamabalar böyle olur, şöyle halırız diee detaylıca düşündükk hepp eyvahedigeldismile

bi yerden başlasak arkası gelicekte işte kafsmda oturtayımm güzelcee

Günaydın sevgili topikimmmmmmmm
yarın size bomba gibi fotolar ekliycemm

burcu harikalar diyarında fotolarıııı hahahah...

heyecanla bekliyoruz

gec oldu ama :) daha kullanmadık ama yataş bizimki :)

ohh ohh maşallah şekerim hayırlısı olsun

ben idaş almayı düşünüyordum eşyalrdan ordan iyidir sanıırm birde işbiri cok tavsiye ediyorlar
bende deilim walla

ben diildim valla

kaydirigubbakcemile5

baharım teşekkür ederım balım opuyorumnanaktan boya rengimize bugün seçtik
vanilya çiçeğiii bayanssulusmile

aaa cok merak ettım boshayallersmile
güzel renk :lepi: biz ilk daha boyamadan teyzemde demişti bize vanilya ciceğini

heyecanla bekliyoruz

ben idaş almayı düşünüyordum eşyalrdan ordan iyidir sanıırm birde işbiri cok tavsiye ediyorlar
kaydirigubbakcemile5
işbir bilgiğim kadarıyla pahalı

ervoşş şimdii

şöyle özet geçiim sana

ev kırık beyaz, beyazın içine gri atılcak çok çok az tekzenden beğendikk marsahallın bir rengii

ayy canım renkler cok hoş uyumlu görünüyor az çok anladım bizde bugün baktıktımızdan aklımda kalmış renkler.
senin yerler cokmu koyu
valla karar vermesı cok zor gercekten perdeler cok önemli bütün odayı gösteren perdeoluyor birde boshayallersmile.. laminantlar yapılınca sanki ev küçülmüş gibi geldi bana nedense kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım pashim aramızda 15 gün var galiba düğündaşım düğün aydaşım opuyorumnanaktan ev koşturmasından ben gelinlik işini en sona bıraktım .

güzel renk :lepi: biz ilk daha boyamadan teyzemde demişti bize vanilya ciceğini

aaa öylemi baharım :asigim:

bu arada bizde yatak alıcaz daha ama çok pahalılar yaa boshayallersmile mobilyacı dediki bende de var ama hediye diye veriyoruz yatagın iyisini al dedi işbir hakktten uçuk ama

Sonunda hafta sonmu tüllerimi yıkayabildim..
evde sigara içilmiyor zaten nerdeyse insan yaşamıyor çok kirlenmemiştir diye düşündüm ama baya bi kirlenmiş
mis gibi oldu opuyorumnanaktan

Günaydım iyi haftlar
kurabiye ve betamın 9.ay donumlerı kutluyorm
burcu bendede bomba gıbı fotolar var hehe ama sürpriz

günaydın

daha nice 9 lara inş
kurabiye

1buçuk ay sonra derken 12 gün sonra nişanlımın yanına gidiyomuşuz bayanssulusmilezemuszemus

Paşicim, kırık beyaz gayetttt güzel bi seçim. Beyaz çok çiğ oluyor.

Nane, bende meraklaan bekliyrum evini haberin ola.

Erva, oooh canım hazırlıklar son gaz.. 2 ay 2 haftacık kalmışşş amanda amann

Aime, canım bizimkisi tefal :lepi:

Sulfiş, iyi yapmışsın canımcım bambulu reçellikler çok şık oluyor. Ya bizde bu hafta kocişin bi ark. gidicez 4-5 yıllık evliler ne götürsem bilmiyorum. Sadece tatlıylada gitmek istemiyorum hani ilk kez gidicez diye bilemedim yaf :S:S

Bukito, 9. ayınız mübarek olsun diyerekten güün en iğrenç esprisinin açılışını yapim :) yaaa yıldönümlerimiz yaklaşıyo valla yaa. betacım sizinse kutlu mutlu olsuuuuuuuun

Esma, canım yıldönümünüz kutlu olsuuuuuuuun nice nice mutlu yıllara arkadaşıım
Geel anlat bakalım bugunku planlarını.

burcim, fotolarını bekliyruuum banada haber yolla görmezsem tımam mıııı

ginaydıııııııııınlar hepinizeeeee opuyorumnanaktan
herkesee harikaaa mutluuu mesut bir hafta diliyerek işlerime dönüyorum...

[
günaydın

daha nice 9 lara inş
kurabiye

1buçuk ay sonra derken 12 gün sonra nişanlımın yanına gidiyomuşuz bayanssulusmilezemuszemus
gözün aydın tatlım

günaydın herkese
hayırlı haftalar
dün mutfağımın fotosunu çekdim
banyoda usta olduğu için orayı çekemedim

işte benim mutfağımm

ben aslında turkuaz lı kahveli bi koltuk istiyodum
biliyo bi çok kişi
ama bu koltuğa bayıldım
rengi tam kırmız değil nar çiçeğiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…