kızlar sizce nasıl?
çokmu koyu renk
napıyosunuz evliler, evlenecekler ve evde kalmışlar
offff bayagida pahaliymis....ama cok güzel begendim ben
heheheh kiz cisil sen benim kola ile akrabamisin yoksa
benim kaynimda sürekli yürü be der
hatta nikahta ben kolanin ayagina basinca yürü be *ingee* diye bagirmisti
Ben geldim
kanal zımbırtısının son işi kaldı hafataya çarşamba dişçi kabusu bitiyor zemuszemus
röntgen filan çekildi kadın sordu yine hamilelik yoktu değilmi diye :kedi:
hadi geçmiş olsunn
fibula alıntıda gördüm canım çok geçmiş olsun. Nihayet cesaretini toplayıp gitmişsin, böyle şeyler ihmale gelmez. İnş. hemencecik düzelirsin
benim mutfak robotum yok derdim yok hahhaah
annemden bildiğimden almadım ben. evde hiç kullanmıyorduk yahu. bazı parçalarına el sürmedik.
ilk heves bazen yapıyorduk sonra oda gitti sadece yağlandıkça silme görevi kaldı buda yareardan çok zafrar veriyordu hahhaha
mandiliş inşş canım hemen kurtulur babikim aa bu arada söylermeyi unuttum babamın ameliyat günü belli oldu haftaya perşembe kızlar... ben bu cuma kısmetse gidiyorum cumartesi sabah ordsayım...
sulfatım geçmiş olsun canım. kanal tedavisinde diş sonradan kararıyor. teyzeminki karardı. hani kökle bağlantısı kalmadığı için. görünen yerde mi dşin=?
Kızlar biz koçtaştan balkon için bu takımı beğendik 340 lira gibi bişey tutuyordu.
Sonra aşkım dedi ki mobilyacılara da bakalım izmirde mobilyacıların olduğu bi semt var gittik bahçe mobilyalarına baktık. Bu tarz ahşaplar 4 sandalyeyle 1.000 liradan başlıyor :1shok::1shok::1shok:
Tabii biz şok olduk mutfağın masasını bile cam ve 6 sandalye 550 liraya almıştık.
Gittiğimiz her yer koçtaşta baktıklarınız 3. sınıf sıcağa, yağmura gelmez en fazla bi sezon kullanırsınız dediler. Biz de şimdi plastiklere bakıyoruz ki onlar da 300 civarıydı. Ama aklım bunda kaldı
5033 :ecrin_bebek:
vallahi kızlar haklısınız esasen eğer kendinizi seviyorsanız yani kendinizi şımartmayı seviyorsanız evde olmakda güzel.
mesela ben rutih sabahlarımızı anlatayım. 6:20 de zil çalar 6:30 a kadar oynaşrız öpüşürüz koklaşırızz.
kocacğım iltifatlar eder ayy benim karım ne güzel uyanıyor sabahları. tam bir melek gibi falan derr... sonra kocaman gülümsemeyle kalkarızzzopuyorumnanaktan
o salona gider perdeleri açar. tvde powertürkü açar ben o sıra wc ve yüz yıkama işimi hallederim. istisnasız kolidorda karşılaşır. geçemezsin parasını öde muhabbeti yaparız. ücret bayağı yüklüdür tam 3 öpücük. bazen borçlu olduğumuda iddia ederkaydirigubbakcemile3 sonra yolu açar. mutfağa giderim çalan şarkılara eşlik ederek o gün şay içeceksek çay suyunu koyarım. kışın portakal suyu içeceksek portakalı sıkardım. bir gün önceden kahvaltı için planladığım neyse artık menemen haşlanmış yumurta sucuk veya patatesli yumurta yada gözleme tost neyse işte hemen onun yapımına girişirim. bu sırada o banyo wc ve traş işlerini halleder. sonra karşılıklı yemeğimi yeriz muhabbet ederiz istisnasız bana tereyağlı ballı ekmek yapar yudumlukkaydirigubbakcemile3 ekmek içiyle yapar sonra uçtu uçtuu eşliğinde yedirir:roflol: ardından geç kalıcaz paniğiyle hemen kalkarızz. o bulaşıkları makinaya koyar ben kahvaltılıkları toplarım. ben masayı silerken o dişlerini fırçalar parfümünü sıkar. ben çöpü hazırlar kapının önüne koyarım. vee öpücüklerle hayırlı işler dilerim. ardından pencereye koşarım. bir apartmanın önünde birde köşeyi dönerken el sallarımkaydirigubbakcemile3 sonra camdan tatlı tatlı sabah meltemi eserken ben bir fincan daha çay doldurrur pc yi açar markafoniye bakarım.:roflol: sabahlıkla oturup keyif yapmak gibisi yoktur. sonrada gider giyinir yatağımı toplar sonrada sizlerle olan randevuma yetişirirm :roflol: biraz uzun oldu galiba :kedi:
evet sabah oynaşmalarımız meşurrrropuyorumnanaktan
birde benimkisi oramı bramı kontrol eder. şöyleki dur bakim pompinler yerinde mi yoksa gece gitmiş mi der yoklar hahahahhaahahahahahahah:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ne hikmetse hep yerinde çıkar. sonra ohh burdalarmış kimse çalmamış der kaydirigubbakcemile3
evet kızlar geldimmm
özdilek pikem bu işte çok memnunumm 69 tl ye almışım
maaşımı cuma günü aldım
cumartesi günü taksitlerimi borçlarımı kapattım elimde para kalmadı
pazar günü oturdum hesap mesap işin içinden çıkamadım
daha ödeme yapmam gereken bi yer vardı artı elimde harçlığım dahi kalmadı
dün gece falan can sıkıntısından dişimi sıkarak uyumuş o derece canım sıkkındı
eşimde maaşı aldı ev kirası aidat doğalgaz elektrik su derken ona da bişi diyemedim
çünkü ben biraz bu ay bilinçsiz harcama yaptım
neyse şimdi patron çağırdı elime bi zarf verdi
şaşkın şaşkın yüzüne bakarken bu ay ki primin dedi (bizde normalde prim yok aslında)
ayyy teşekkür edip odadan bi çıktım
hala uçuyorum zarftan 300 TL çıktı
:sm_cool::sm_cool:
akşam eve gidip şükür namazı kılcam
kızlar doktordan gledim.jinekolog muayenesi hiçde korktuğum gibi geçmedi.keşke cesaretimi toplayıp daha önce gidebilseydim.3 aya yakın adet göremiyodum.o şikayetle gittim.rahim ağzında kocaman bir yara varmış.ihmale gelmez dio doktor.siz siz olun ihmal etmeyin muayenenizi.
kızlar su dolaplara bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak...gardroplar-tablolara-donusmussuper-proje.html
ay oku oku bitiremedim vallahi heh tam bitti sonuna geldım dedim yine kaç sayfa sürdü çenesi düşükleeerr
boshayallersmile
boshayallersmile
ay ne güzel maşallah maşallahbende böyle olacakmıyım vallahi hayran kala kala okudum bıcırmalarınızı boshayallersmile Allah nazardan saklasın pompinler demek hee hehehe çok komik kaydirigubbakcemile3 bebek gibi şımartıyor burcuu hakktten bebek taklidin yerini buluyor senin kaydirigubbakcemile3
çok güzelmiş
çok kalplerin olduğu kısmı senin tarafınmı :))
günün en güzel haberi
maşallah sanada.. gercekten kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş ama sende çok ballısın vallahi :))
geçmişolsun canım yaa..belirtileri sadece adetten kesilmek mi bilmiyorumkismile
valla bu çok hoş duruoda
bunun çözümü ne biliyor musun sulfat
balkonu cam kaplatmak
acayip rahat edersin ah benim kendi evim olsa hiç düşünmeden kaplattırırım
herşeyini koy yazında camları açarsın oturacağınız zaman
cam balkon diolar kız:)işte o yüzden biz başta ismi bulup sonra çocuğu yapcaz kaydirigubbakcemile3
kız olursa Eylül istiyoruz hihihihih:kedi:
ikeada falan alternatifler yokmu kuzucum bir baksaydınız.
evet ahşaplar çok havalı gerçekten kaydirigubbakcemile3
akordion cam diyorlar işte onlara
değişikmiş canımm a.s
ahh ervamm onca şeyi üşenmeden nasılda okumuşsun :1hug:
evett bol kalpli olan benim taraffkaydirigubbakcemile3
hakikaten miniş bebiş gibi davrasnıyor banaa... allahım nazardan saklasınn :Saruboceq:
pıtırcık nasılsın
ya tuh sen ıyıymış deseydın kesın alırdım yaniayy tek kişimi öleymiş ben iki kişi sandım,ondan yuh demiştim...
hakikaten çiçeklerde çok pahalı ya...
şimdide günaydıniyi akşamlar cnm opuyorumnanaktan
kızlar bişi dicem ama vazgeçtim ahahhaha
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ya dün kimde gördüm hatırlamıyorum
deniz sandım ama değilmiş
çok hoşuma gitmişti bu gır gır. dün akşam annem yanıma geldi. ordanda babamla alışverişe çıktılar
eve bi geldim annem bunları almış bana :roflol:
ah dedim bilsem daha büyük bişi isterdim :roflol:
[/url][/IMG]
nisan hilal eklemıstı
güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?