Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağol tatlımm
sende yandın o zaman benm anneminde böyle olmuş tıpatıp aynı herşeyimiz diyo..
Değer ama ya ultrasonda görmek bile çok güzel birşey :CüvCüv::asigim:

Önerileriniz için sağolun kızlar. akşam bi kocacıkımla bu durumu görüşelim bakalım.

Zaten plastik de olsa cici minderler ve ona uyumlu bi masa örtüsüyle süper hale getiririm :)))

hımme vet ege de cok güzel hemde kısa :)

Önerileriniz için sağolun kızlar. akşam bi kocacıkımla bu durumu görüşelim bakalım.

Zaten plastik de olsa cici minderler ve ona uyumlu bi masa örtüsüyle süper hale getiririm :)))

Çok severim balkon keyfini otur al çayını eline ohh püfür püfür bayanssulusmile

sultan aklıma ne geldi
geçen kışa girerken migrosda görmüştüm ve taburelerimi aldığıma çok üzülmüştüm ben taburelerimi 18 tl ye aldım tanesini. katlanan cins diye.
böyle yönetmen sandalyelerini bilirsin. onların ayakları metal olanını düşün ama kumaş yerleri siyah değilde yeşil üstüne pembe üstüne sarı üstüne çiçek desenlii hayrannn almıştımmm ve tane 20 tl idi biliyormusun. çok sevimliydiler amaa. hem arkanıda yaslayabilirsin. benim yabureler o konuda sıkıntılı

kızlar bişi dicem ama vazgeçtim ahahhaha

Son düzenleme:

Ben şimdi kursa gidiyorum bugüne ek ders koydular akşam gelince sana bi foto eklicem bu dediğinle ilgili Şeniz

nişanlımda var onlarda gerçekden cok rahat oluyor özellikle piknikde yada deniz kenarı gittiğin hop dıkartıp oturuyorsun hemde rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…