ayyy geçmiş olsun canımm
ya annemle teyzemde hep bana diyorlar
biz hep aşerdik bulantımız oldu 3 ay serumla yattık
sende kesin bize benzicen die ki bende korkuom
çok hassas bi bünyem var en ufak şeyde midem bulanıo
ahahahahhaha
:roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi canım çok şükür
dün mamografi çekildi ve sonuç temiz
herhangi bir kitle vs hiç bişi yok
yarında böbrekleri için gidicek
inş oda güsel çıkaropuyorumnanaktan
evet evet bulduk büşra
oğluşunun adı ege olcak ahahhahahha
ben oğlum olursa adını ya atılım yada saldıray koyucam
phaaaaaaaaaaaaa
Ege güzel bence de bizim kursta biri doğurcak 10 gün sonra hala kursa geliyor akannehir
onun bebişinin adı ege olcak
Hırs var millette kaydirigubbakcemile3
Ben şimdiden ayrılsam izine ayrılırım valla kaydirigubbakcemile3
Benden önce isim bulursunuz siz bu gidişle bebişinize kaydirigubbakcemile3
benimde son zamanlarda daha bi hoşuma gitmeye başladı... kız olarak ılgın geldi aklıma gerçi onunda söylemesi briaz zor gibi ...
Önerileriniz için sağolun kızlar. akşam bi kocacıkımla bu durumu görüşelim bakalım.
Zaten plastik de olsa cici minderler ve ona uyumlu bi masa örtüsüyle süper hale getiririm :)))
ohhh çok şükürrrrrrr :Saruboceq:
inşallah :Saruboceq:
sultan aklıma ne geldi
geçen kışa girerken migrosda görmüştüm ve taburelerimi aldığıma çok üzülmüştüm ben taburelerimi 18 tl ye aldım tanesini. katlanan cins diye.
böyle yönetmen sandalyelerini bilirsin. onların ayakları metal olanını düşün ama kumaş yerleri siyah değilde yeşil üstüne pembe üstüne sarı üstüne çiçek desenlii hayrannn almıştımmm ve tane 20 tl idi biliyormusun. çok sevimliydiler amaa. hem arkanıda yaslayabilirsin. benim yabureler o konuda sıkıntılı
sultan aklıma ne geldi
geçen kışa girerken migrosda görmüştüm ve taburelerimi aldığıma çok üzülmüştüm ben taburelerimi 18 tl ye aldım tanesini. katlanan cins diye.
böyle yönetmen sandalyelerini bilirsin. onların ayakları metal olanını düşün ama kumaş yerleri siyah değilde yeşil üstüne pembe üstüne sarı üstüne çiçek desenlii hayrannn almıştımmm ve tane 20 tl idi biliyormusun. çok sevimliydiler amaa. hem arkanıda yaslayabilirsin. benim yabureler o konuda sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?