işte türban şekli
günaydın bu arada bayanssulusmile
hııı tamam anladım
provaya gittiğimde ona bakıyım ne yapacaklar bilmiyorumkismile
aimee :asigim:
nekadar güzel her modelden bişey ekleyerek eminimki ortaya cok güzel bişey çıkacak
özellikle kol kısmını çok merak etmeye başladım
ortasındaki broş çok şık duracaktır
arkadan görüntüsüde çok güzel ben o tarz düğmelileride çok beğeniyorum yaa..
Masal gününde en güzel şekilde taşıyacaksın canım benım ..
aime bitmiş halini çok merak ediyorum gelinliğinin.
şimdi kardeşimin ilgisayarından girdim nete.bu pcde yok hiç bi foto.
işte türban şekli
günaydın bu arada bayanssulusmile
canım hayırlısıyla git gel inşallah
iyi yolculuklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi aksamlarrrrrrrr herkeze
burcu hayırlı yolculuklar
burcucum hayırlı yolculuklar sende hakkını helal et
bende gecmıste hayatımınkını okuyunca gozlerım dolmustu sımdı yıne doldu
hayatım bende halatla cekıyorum zamanı...
tamam
hayirli yolculuklar canim
güle güle git
güle güle gel
ah canim benim cok üzgünüm
kusuruma bakma
bu aralar aklim cok karisik gözden kacti desene
buldummmmmm
tskler canim benim =)))) sevindim yorumuna opuyorumnanaktan
betacıma ve jülime acil şifalar diliorumm
geçmişler olsun kızlarr
burcuuuuu iyi yolculuklar kuzumm, güzel haberlerini bekliyoruz senden
burciş, iyi yolculuklar canım, hayırlısıyla git gel inşallah opuyorumnanaktan
oooo ayyyy süpermiş çok begendım nanecim sen bunu dolayoba tarafındaki o bahsttiğin yerden mi aldın?
oranın adı özareller mi değilse yanınkidir.. ay her minibüsle geçişimizde oraya bakıyorum çok güzel görünüyor. avizelerin hepsi ordan mı? toplam maliyeti ne kadar oldu avizelerin?
ayy baharcım Allah huzurlu sağlıkla o günü yaşamayı nasip etsın sıranı salıyosun boshayallersmile
canım Allah hayırlı kapılar açsın inşallah eşine ve işsiz olan herkese çok zor bir durum bende kaç aydır evdeyım belki bayanım diye çok fazla koymuyor ama erkek için çok zor Allah yardım etsın güzel hayırlı insanlarla karsılaştıorsın inşallah
vay beeee inanamıyorum çok şaşırdım biliyomusunuzboshayallersmile
ne kadar güzel ama.. burcu çok şanslısın bayanssulusmile
bayan şair kalemini konuşturmuş yine :asigim:
canım sağsağlim git sağsalim gel inşallah hayırlı yolculuklar. seni özlicez burcu :asigim: babacığınada şimdiden geçmişolsun Allah şifasını versın.
gelelim banaa bayanssulusmile
geçmişi okuyordum bayağ uzun sürdü bitmesi:))
ben sişze bugün foto eklicem evimin salonu yatakodamdan diğer odaları çekmedim çünkü bitmemişlerdi boshayallersmile mutfakta öyle dolapları takılacak haftaya inşallah. ama boya istediğim gibi gelmedi ben görmeden yaptırın dememiştim hemen sürdürmüşler herkes begendi esasında ama ben öyle hayal etmemiştim birde siz bakın boshayallersmile..
gelinlikte şöyle oldu bugün öğleden sonra dışarı çıkmıştık görümcemde yanımda neyse benım nişanlığımı aldıgım modaevine bakmak istedim .
diktirmeyi düşünüyordum ama hazır bir model gördüm tam istediğim gibi. neyse giydim denedim çok güzel çok hoş bir duygu kendımı o şekilde görmek hayallerde oluyordu hep :kedi: foto yok zaten tekrar gideceğim bikaç hafta sonra o zaman çekineceğim çünkü provam falan olacakya bayanssulusmile
gelinliğin üstü straplez taş işleme eteğindede bazı bölümlerinde taşları var böyle minik bi bolerosu var hani şu sadece kolları kapatan tarzlardan sırtı çok örtmüyor model kapanmıyor yani. 1.500 dedi akannehir ama ben o gelinliği istiyorum nişanlığımıda ordan aldıgımdan bayan tekrar geldiğinizde konuşuruz dedi bakalım ne kadar olacak. kına kıyafeti gördüm ama onu giymedım kırmızı çok hoş bişeydi oda.
ama gelinlik çok güzeldi yaa hazır modelde istediğim modeli yakaladım hafif esmanınkinide andırıyor etek ksımı değilde üst kısmı..
işte böyle..
:asigim:
burda yagmurlu yahava ne kadar güzel bugün
bende eve gidip temizlik yapacam bu güzel havada poffff
sulfatcım valla uygun geldi bana evine uyuyorsa al bence ..
bende siyah beyaz iki tane var yoksa çok canım kaldı, belki alırım bile
o köpişlerden de oturma odasına düşündüm ama boyutlarına aklım ermedi minicik gelirse bir işe yaramaz, hani hayatim kenara koymuş ya zencileri benimde oyle bir yerim var orda olabilir diye düşündüm ama işte doldururmu?....
bende evımı yarlestırdıkten sonra 1 2 bıblo alıcam okadarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?