Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydinlarrrrr

benimki dügmeli olmiyacak canim
baglamali olucak =)

aime bitmiş halini çok merak ediyorum gelinliğinin.

şimdi kardeşimin ilgisayarından girdim nete.bu pcde yok hiç bi foto.

olsun canim =) baska zaman eklersin
ay bende cok merak ediyorum bitmis halini

işte türban şekli

günaydın bu arada bayanssulusmile

cok degisikmis erva

pitir sen benim gelinligime yorum yaptin mi canim
lahana ve sinayinkini kacirdim seninkini kacirmis olmiyayim :sinifsinif:

canım hayırlısıyla git gel inşallah
iyi yolculuklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi aksamlarrrrrrrr herkeze
burcu hayırlı yolculuklar

burcucum hayırlı yolculuklar sende hakkını helal et
bende gecmıste hayatımınkını okuyunca gozlerım dolmustu sımdı yıne doldu
hayatım bende halatla cekıyorum zamanı...

betacıma ve jülime acil şifalar diliorumm

geçmişler olsun kızlarr

burcuuuuu iyi yolculuklar kuzumm, güzel haberlerini bekliyoruz senden

burciş, iyi yolculuklar canım, hayırlısıyla git gel inşallah opuyorumnanaktan

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizee Gölcükten kucak dolusuu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

Müthiş bir süpriz yaptım planımı aynen uyguladım az daha kalpten gideceklerdi uykulu gözlerle beni gördüklerine inanamadılar. bağrış çağrış sarıldık kucaklaştık. biraz uzandım dinlendim kaahvaltımı yaptım duşumu aldım veee size bakıyım dedim. Şimdi süslenicez annem ve anneannemle teyzemin okul aile birliği başkanı olduğu okulun çayına gidicezzzzzemuszemus

öpüyorum hepiniziiiiiŞeniz

burcucum hoşgeldin
gözün aydın kavuştun sonunda ailene..
nasıl sevinmişlerdir şimdi..

burcu hayal gibi bi marmariste bi gölcüktesin bu ne hız kız gtmişte gezmeye bile gidiyor hanfendi
iyiii bakalım gez bol bol iyi eğlenceler...

hava ne kadar güzel bugün
bende eve gidip temizlik yapacam bu güzel havada
poffff

ben aşkıma gidicem 2 haftadır görmüyorummmm aşkımı bi ben göremedim ya deli olcam çok özledim

selam kızlar

oooo burcu hanımlarda burdalarmış opuyorumnanaktan

kızlar markafoni ye güzel objeler gelmiş hemde baya uygun ben benzerlerini çok daha pahalıya almıştım hoşuma gitti sizde bakıverin isterseniz.

Acaba bu sevimki köpişler çok küçükmüdür

yada hayatimin zencileri gibi güzel durur mu kenara koyunca, bilemedim.bilmiyorumkismile

ervoş bak siyah beyaz konseptine ne güzel uyar

39.90 mış

bunlar da güzel

bu da 19.90

39.90

Son düzenleme:
Selammmmmmmmm sositososito

Pufi ben de onlara bakıyordum bronz olan kadın erkek figürlerinden alsam mı diye düşünmekteyim laelaelaelaelae

sulfatcım valla uygun geldi bana evine uyuyorsa al bence ..

bende siyah beyaz iki tane var yoksa çok canım kaldı, belki alırım bile

o köpişlerden de oturma odasına düşündüm ama boyutlarına aklım ermedi minicik gelirse bir işe yaramaz, hani hayatim kenara koymuş ya zencileri benimde oyle bir yerim var orda olabilir diye düşündüm ama işte doldururmu?....

bende evımı yarlestırdıkten sonra 1 2 bıblo alıcam okadarrrr

Yaaaa aslında uyuyor görünüyor ama ben görmeden alamıyorum yaaa öyle bi takıntım var. Yakından görmem lazım.

Fiyatları da normal çok ucuz değil ben oturma odama aldım mesela kadın erkek-siyah beyaz 22 liraydı. Eee bir de bunun kargosu olcak :bbo:

Köpişlere gelince baktım 16 cmmiş yani küçük bişey. Yere koymak için uygun değil ancak tv ünitesi sehpa vs üzerine yerleştirebilirsin yerimseniben

bende evımı yarlestırdıkten sonra 1 2 bıblo alıcam okadarrrr

Benim evimde de minik hiç bi biblo filan yok.

Sadece çerçevelerim ve salona aldığım büyük bi kaç obje var. Yığıntıyı sevmiyorum :umursamaz: Ama her bi yanda banyo, salon, yatak odası, oturma odası mumlarım var aklinialirimsmile

hımm o zaman almam kıssss

ayyy sulfatım bizim buralarda çok pahalı böyle şeyler çok tercih edilmediği ve satılmadığı için, o yüzden bana uygun geldi ne bilim...

ben evim yerleşirken dayanamayıp aldım iki tane kadın erkek figürü işte ..

ikisine 100 lira vermiştim ama sadece ik yerde vardı bu aldığım yer 10 tl daha ucuzdu...kazıklandığımı biliyordum ama başka seçenek yok :sinifsinif:

kızlar herkese iyi tatiller ben kaçıom
evde bi ton iş var beni bekleyen
yarında köyde kahvaltı var o yüzden işlerimi bitireyim bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…