Benim evimde de minik hiç bi biblo filan yok.
Sadece çerçevelerim ve salona aldığım büyük bi kaç obje var. Yığıntıyı sevmiyorum :umursamaz: Ama her bi yanda banyo, salon, yatak odası, oturma odası mumlarım var aklinialirimsmile
hımm o zaman almam kıssss
ayyy sulfatım bizim buralarda çok pahalı böyle şeyler çok tercih edilmediği ve satılmadığı için, o yüzden bana uygun geldi ne bilim...
ben evim yerleşirken dayanamayıp aldım iki tane kadın erkek figürü işte ..
ikisine 100 lira vermiştim ama sadece ik yerde vardı bu aldığım yer 10 tl daha ucuzdu...kazıklandığımı biliyordum ama başka seçenek yok :sinifsinif:
kızlar herkese iyi tatiller ben kaçıom
evde bi ton iş var beni bekleyen
yarında köyde kahvaltı var o yüzden işlerimi bitireyim bir an önce
sende benım gıbısın mum hastasıyım evet mum cok alıcam bır ıkı hava katsın dıe bıblo yeterrrr
baş baş sinoşşş
kolay gelsin fazla yorma kendini zemuszemus
takvimine baktımda şimdi..zaman ne çabuk geçmiş yaa
sanki dün evlendin..
benimki geçmek bilmiyo gibi..
canım sen karar werdinmi gelinliğinee
türbanında bölemi olcak?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizee Gölcükten kucak dolusuu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
Müthiş bir süpriz yaptım planımı aynen uyguladım az daha kalpten gideceklerdi uykulu gözlerle beni gördüklerine inanamadılar. bağrış çağrış sarıldık kucaklaştık. biraz uzandım dinlendim kaahvaltımı yaptım duşumu aldım veee size bakıyım dedim. Şimdi süslenicez annem ve anneannemle teyzemin okul aile birliği başkanı olduğu okulun çayına gidicezzzzzemuszemus
öpüyorum hepiniziiiiiŞeniz
selammmmmm
erva cık nan ortaya
ervoş bak siyah beyaz konseptine ne güzel uyar
39.90 mış
bunlar da güzel
bu da 19.90
39.90
hehe yapmadım canımGünaydinlarrrrr
benimki dügmeli olmiyacak canim
baglamali olucak =)
olsun canim =) baska zaman eklersin
ay bende cok merak ediyorum bitmis halini
cok degisikmis erva
pitir sen benim gelinligime yorum yaptin mi canim
lahana ve sinayinkini kacirdim seninkini kacirmis olmiyayim :sinifsinif:
kızım daha geçen gün kapışmadınızmıben aşkıma gidicem 2 haftadır görmüyorummmm aşkımı bi ben göremedim ya deli olcam çok özledim
selam kızlar
oooo burcu hanımlarda burdalarmış opuyorumnanaktan
kızlar markafoni ye güzel objeler gelmiş hemde baya uygun ben benzerlerini çok daha pahalıya almıştım hoşuma gitti sizde bakıverin isterseniz.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizee Gölcükten kucak dolusuu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
Müthiş bir süpriz yaptım planımı aynen uyguladım az daha kalpten gideceklerdi uykulu gözlerle beni gördüklerine inanamadılar. bağrış çağrış sarıldık kucaklaştık. biraz uzandım dinlendim kaahvaltımı yaptım duşumu aldım veee size bakıyım dedim. Şimdi süslenicez annem ve anneannemle teyzemin okul aile birliği başkanı olduğu okulun çayına gidicezzzzzemuszemus
öpüyorum hepiniziiiiiŞeniz
burcucum hoşgeldin
gözün aydın kavuştun sonunda ailene..
nasıl sevinmişlerdir şimdi..
burcu hayal gibi bi marmariste bi gölcüktesin bu ne hız kız gtmişte gezmeye bile gidiyor hanfendi
iyiii bakalım gez bol bol iyi eğlenceler...
inşallah böyle düşünüyorum canım.
ayyy burcu gözümün önünde canlandırdımda ne kadar şaşırmışlardır
hayal bile edilmiyor inan..
yüreklerine inmiştir yani rüya sanmışlardır acaba rüyadamıyız falan kaydirigubbakcemile3
yaptın yine orjinalliğini
ailene bizden çok çok selam söyle :)) opuyorumnanaktan
çıktım
ayyy evet hakikatten cok güzel uyar cok hoşlarmış
ay ne güsel ya
bende alışverişten geldim annemle
akşama kardşm geliyo
ona süprizler yapıcamopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?