Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm bilgisayarına kaydet resmi istersen, gelişmiş cevaptan gulen yuzun yanındaki eklentiye dosyayı yüklemeye çalış birde istersen.

elçin çok cici olmuş bunu dış kapıya asıcaksın dimi
çalmasınlar bide

evet öle düşündüm ama nişanlıma gösterdim dedi bir gün kalmaz kesin biri alır dedi ozamanda korktum uraştım çünkü emek verdim kapının içine asarım bende napimm

günaydın kızlar,

burcu ben o modeli cok beğeniyorum sanada yakışır kullanışlı bir model ne cok kısa nede uzun toplarsın şekilden şekilede sokabilirsin bir ara bende cok düşümmüş kestireyim diye ama benim saçlar kıvırcık nasıl olur hiç bilemiyorum kabarırımı diye de korkuyorum hani melekler korusunda özgürün saçları var bende o diziyi izleyip resmem gaza geliyorum belki düğünden sonra düşünebilirim senlerdir uzun saçlarım sıkıldım artık

kızlar limangoya baktınızmı days in colors banyo paspas takımı gelmiş haberiniz olsun

güzelmiş elcintih nasıl yaptın anlatırmısın

benim evde eski çanta kulplarım vardı tuhfiyeden kırmızı kurdela aldım gördüğünüz o tülleri çok aradım çiçekçilerde varmış ama vermiyorlar aklıma arkadaşım geldi oda çiçekçi onun yanına gittim ordan tül ve o gördüğünüz incileri aldım daha sonra bir yerdende gelinle damat biblosunu aldım sonra kurdaleleri o yuvarlaklara sardım tüllerler boğum bpgum bağladım evde bulunan annemin çiçeklerini kestim:dance bagladıgım yerlere yapıştırdım en sonda gelinle damadı yapıştırdım altada incileri takıtım graştım ama ugraştıgıma deydi anlıcanız

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
babama soyledım yer baktık dedımm bende bakarım dedı abımede ablam demıs oda bende bakarım demıs oh beeeeeeeee boyle dusunmelerı ıcımı cok ferhlattıı
ama babama fal bakmıslarrr
kucuk kızın evlensede bosanmaya gıtcek demıs ınanmıyorum ama morelım bozuldu ınsanın ıster ıstemez aklına takılıoo
ALLAHa ınanmak varken falcı ya ınanmak cok günahhh
ALLAHım büyüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…