Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar
hafta sonu acayip yorgun düştüm
köy kahvaltısına gittik açık hava çarptı
ama süper bi kahvaltıydı herşey organikti hele o yumurtalar hala tadı damağımda
ekmek bile tandırda yapılmış guzine sobada patates yapmışlar 4'e bölüp içlerine tereyağı koymuşlar
üzerine pulbiber tuz karabiber ve taze nane yaprağı ımmmm
suyu bile bahçedeki kuyularından çıkarıyorlar türüm türüm toprak kokuyordu
öğleden sonra saç böreği yaptılar bana verdiler oklavayı, baktılar benden bi mok olmuo aldılar elimden sen ye dediler :roflol:
sonra çıkardım çoraplarımı katladım kotumu
bahçede toprakta gezindim 10 dk elektriğimi atıyım die
sonra ayağımda yumuşak yumuşak bişiler hissettim kaldırdım bi baktım solucan kımıl kımıl
aayyyyy die bi fırladım bu sayede herkes solucan fobimi öğrendi akşama kadar solucan şakası yaptılar
neyse elektriğimi attım Allahtan,ofisin kapılarına çarpılıyordum :))))
hee eşimin amcasının oğlu bizden iki hafta önce evlenmişti sölemiştim hatta bikere hayatim ve arsiyle aynı gün evlenmişlerdi şu an 9 aylık hamile 3 haftası varmış doğuma karnı burnundaydı bizimkilerde bi nane yok hala :))))bana artık kimse bebek sormuo ahahahah anladılar benim doğurmayacağımı sonunda:)))))
dönüşte arabamızın arkasına bi ton poşet koymuşlar eve gelince gördüm eşimin yengesine yaprak sarmasını seviyorum ama sarmaya vaktim yok demiştim sağolsun kocaman bi saklama kabına sarma sarmış organik yumurta ve tandır ekmeği koymuşlar maydonoz nane ayy çok sevindirik olduk :))))
fotolarımız var ama henüz bilgisayara atmadık evdeki laptopa atarım akşam yarın inş. eklerim

sinoşi bende ruyamda seni gordum
koynaya gelyıoruz senı buluyorum
kız kardesın bile vardı

sinoşi bende ruyamda seni gordum
koynaya gelyıoruz senı buluyorum
kız kardesın bile vardı

ayyy hayırlara gelsin esmoşum
dünde patronum aramıştı seni rüyamda gördüm iyisin dimi falan die
bende korktum köydeyiz bide gelirken yol boyu ayetel kürsi okudum
dünde ben çok karışık rüyalar gördüm hayır olsun yaa

bi otele gidiyorum ama lüks bi otel deniz kenarında
resepsiyondaki kıza diyorum odam denize baksın falan neyse anahtarımı verio
5 gün kalcam diyorum sonra bana bi fatura verio ayy gerçek gibiydi kağıtta 4.100,00 yazıo
kıza diyorum siz bunu yarın ofise yollayın kızda alıyo tamam dio
odaya çıkıyorum Allahım diyorum bende o kadar para yok olsa da bi otele zaten veremem
ne yapcam diyorum uyuyamıyorum bütün gece sabah bi kalkıyorum odamın heryeri çiçek dolu ama böyle yerler pencereler yatağımın üstü sonra bi tane kutu görüyorum bi açıyorum içinde yaş pasta yanında kolye var kolyede ismim yazıyor kız kardeşimle teyzem gelio nerden çıktı bunlar dio bilmiyorum uyandığımda böyleydi falan diyorum ama ben hala otelin parasını düşünüyorum patronumu arıyorum siz ödeyin benim maaşımdan kesin diyorum o sırada uyandım ama hala etkisindeyim eyvahedigeldismile

ne kadar güsel bi haftasonu geçirmişsin canım
bnmkide hemen hemen böleydi toprakta dolaşmak çok iyi geliyo hakkaten
kuzenimin eşide hamile
aa canım erik çekti,aa çığırtma olsaydı keşke filan temiz havada iştahı açıldı kaydirigubbakcemile3
akşama kadar tıkındık durdukcokacimcoook :CüvCüv:
akşamada yorgun düştük, oksijen zehirlenmesi geçirdik kaydirigubbakcemile3

benm c.tesi kuzenlerım vardı
kız kuzenler
tabu oynadık cok eglendık
pazarda emirgana gittik
azıcık resımler var albümdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evett 5 kızdık askım burası kk kulubü oldu biz gidelim dedi dışarı çıktılar hahahaa

Günaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir içinizde antalyada yaşayan var mı bi şey sorcaktım da

oo sinay valla okurken bir özendim resmem gözümün önüne geldi bizim köydede cok yaparlar tandırda ekmek tereyağ uff canım çekti karnım acıktı boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…