Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba kızlar
oktarcım tekrar basın sagolsun
nıhalcım hersey yolundaymıs neguzel
elcın kapı susun guzel olmus ellerıne saglık
burcuum aldıklarını ıı gunlerde kullan
teşekkür ederim canım Şeniz

ahh ervam ahhh bende geçen sene bu zamanlar aynı telaşlar içindeydim. marmarise eşyam gidecek diye hepsini toparlamaya başlamıştık... :1rolleyes:

burcu ayakkabılara bayıldım
çok seksüüüüüüüüü
zemuszemus

teşekkür ederim canım Şeniz

burcu yatak muhabbeti mi ayyyy canım çekti
bizim dana mayısın sonunda gelecek gelsede bize yatmaya gelmez babamlarla özlem gidercem die :enseyetokat:

oh yokki bnm öle yatak muhabbetiyle hediye kararlaştırabileceğim dünyalar güzeli kardeşim

ama ilk maaşımla babama özel imza ve normal yazı kalemi almıştım üzerine isim soy isim onuda götürüp kardeşim vermişti süppis babacıımmm demişti vallahi battım burcu güzel bişi olsun istiyorum gerçi annem kıyamaz borcumuz var boşver der ama giderayak azıcık mutlu ediyim hep üzüyorum zaten

merhaba kızlar
oktarcım tekrar basın sagolsun
nıhalcım hersey yolundaymıs neguzel
elcın kapı susun guzel olmus ellerıne saglık
burcuum aldıklarını ıı gunlerde kullan

teşekkür ederim canım
oktar başın saoğlun allah gani gani rahmet etsin mekanı cennet olsun allah sabır versin cnaım

kasıklarım ağrıyo halam geldi
belim ağrıyo
elim amele eli gibi oldun çamaşır suyundan
sırtım ağrıyo
omuzlarım tutulmuşşşşşş

pöffffffffffffff
kafamçokkarıştımafoldumben

erva bende aldım birsürü koli şirketten bu akşam yerleştirmeye başlicağız ben hem heycanlıyım hemde üzülüyorum yav

cisil,e

Eklentiler

• .webp
    6 KB · Görüntüleme: 23
  • $cisile-1.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
burcu yatak muhabbeti mi ayyyy canım çekti
bizim dana mayısın sonunda gelecek gelsede bize yatmaya gelmez babamlarla özlem gidercem die :enseyetokat:

bizimki henüz bekar ya ondan rahat. birde bizim yatakları birleştirdi. üstünede alez takmış çift kişilik yatak yapmışmkendine haspa hahaha
şimdi birlikte yatıyoruzzkaydirigubbakcemile3

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım benim yaa azıcık kaldı seninde
hafta sonu eklediğin zeytinliklerde çooook güzelmiş iyi günlerde kullan canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…