Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oktarcım sana bişey sormak sitiyorum ama müsaitsen eğer

banyodaki lavabondan memnun musun
kenarlara çok su taşıyomu

amin cnmmm:Saruboceq:

slm kıslar

oktarcım başın saolsun allah rahmet eylesin:Saruboceq:

ya yüzükler cok pahalı begendıgım alyans 600 tl :S

Bugun evlilik yıldonumuı olan
eccu mada kucak dolsusu sevgiler
cnm arkdasım kocişinle uzun seneler innnnnnnnnnnnnnnnnşşşşş

burcucum iyi günlerde kullan canım
ayakkabıların çoooook şıııııııııkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Burcu aldıklarını güzel günlerde kullan inş canım benim tango ayakkabına bayıldım çok hoş

burcu kolları tül olan bluzda çok ciciymiş bu sene moda onlar tüm vitrinlerde kolları tül gömlek v.s. görüyorum
hepsini güle güle giy annenin kırlentleride gözümden kaçmadı heee süperrr:roflol:

burcu ayakkabılar pek hoşmuş...
sağol pıtışşşşş Şeniz
burcucum iyi günlerde kullan canım
ayakkabıların çoooook şıııııııııkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağoll tatlımmmmm çokk sexü tangolar yapcam bu pampişleeaklinialirimsmile

Burcu aldıklarını güzel günlerde kullan inş canım benim tango ayakkabına bayıldım çok hoş
teşekkür ederim çok severek aldım hilalcimmmm opuyorumnanaktan ama tabi birncil koşul rahatlığıydı a.s

aaaaaaaaaaa
yok artık...
bugün üstümde bundan var görsen şok olursun burcu rengi bile aynı :roflol:
ağzım açık kaldı görünce aaaaaaa dedim
makinem olsa fotosunu çekerdim buyrunnnnnnnnn
yok artıkkkakannehir
kocalarımız bitti bizimde zevklerimiz aynı baksana kızım yaaaaakaydirigubbakcemile5
yalnız benimkisi L beden hahahahahhaha:roflol::roflol::roflol:

burcu kolları tül olan bluzda çok ciciymiş bu sene moda onlar tüm vitrinlerde kolları tül gömlek v.s. görüyorum
hepsini güle güle giy annenin kırlentleride gözümden kaçmadı heee süperrr:roflol:

ay o krlentleri düğün için biz işlemiştik cici olsun diye. hani kursa gidiyoırduk bilmem hatırlarmısın. kaydirigubbakcemile3

ay bende görünce de factoda çok hoşuma hgitti tüllü kol. severim öyle şeker şeyleri kaptım bir tane....zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…