Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım tebrik ediorum seni ve iradenii

sinay hakkaten daha sabah kalktıımda akşam olsada yatsam die kalkıorum dün eve gittim kabak dolma yaptım içlerinden mücverini bide pilav çorbamız vardı Allahtan ucu ucuna yetişti yemek poff bulaşık bittiğinde bende bitmiştim ayaklarım bi şişmiş kütükkk off ezeli zor izleyip yattık valla

ece iyi günlerde kullan hepsini
süzgeç büyük mü banamı öle geldi

sağol çişill
evt çay süzgeci gibi küçük değil büyük bi süzgeçte değil ama kullanırım heralde bi yerde kaydirigubbakcemile3

walla hayatim Allah yardımcın olsun
bebiş olduktan sonra anca bırakırsın bence
yani ben bıraktım demiştimya
2 hafta dayanabildim
ve tekrar başladım :sinifsinif:

Ece aldıklarının hepsinden bende almıştım hepsi çok işine yarıyacak balıklı nihale zamanla ayrılıyo yalnız 2 tanede boncuklu nihale al onlar daha kullanışlı mandallarda yeterli 1 paket hele çamaşırı benim gibi boş odana asarsan hiç gerek yok ben tellere seriyorum mandallamıyorum aldığım 2 paket mandalda boş boş duruyor bunların dışında
huni mutlaka al yağ şeker tuz için çok kullanışlı oluyor hatta 2 tane al birini deterjanlarda diğerini gıdada kullanırsın limon sıkacağı bi evin olmazsa olmazı başka başka ne var bol bol temizlik bezi alın o kadar çok kullanılıyor ki özellikle ev yerleştirirken yetmio bile kurulama bezleri tutacaklar özellikle eldiven şeklinde olanlardan alın ve kalın olmasına dikkat edin

sağol sinay ben o nihaleden bi tane daha almayı düşünüyodum o zaman diğerlerinden alayım
bu söylediklerini de not aldım çokk sağol çok işime yarıcak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

dikiş setlerinizi sakın unutmayın 10 renk ip boy boy iğne ve makas mutlaka bi kutu edinin kendinize

ya ben şeyi sevmiyom
hani sarı bezler böle sarı sarı lif bırakıyoya gıcık oluyom
en pahalılarından alıyorum
viledanın falan
beğenmiyorum

evet dikiş seti benim aklıma gelmemişti sonradan aldım
ama bana 1 paket mandal yetmio 2 paket denk gelio...

var benim dikiş setim makasım ama dikiş dikmeyi bilmiorm nişanlım dio çorabım sökülse dikmiycenmi dedim al pazardan 1 tl

hayatım
ALLAH yardımcın olsun evet hiç sigar aıcmeyen bırı olarak tam anlayamayıorumdur senı ıns bırakırsın

hilal gulegule kullan aldıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…