Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gelmek deil bi arayıp kızım nasılsın demeleri yeter

boşver canım sen onları düşünüpte üzme kendini , bak annen geliyo sonrada kızın gelcek çok güzel günler seni bekliyo onları düşün sağlıklı sıhhatli olki kızında güçlü kuvvetli sağlıklı olsun canım ...üzme kendini stres yapma kızında hisseder annesi için üzülür sonra ...

:1hug: Allah kolaylık versin canım

rüyalarımda bile onlara bağırıorum nie beni aramıosunuz sormuosunuz die Rabbime sığınıorum ondan başka kimsem yok bi evlendim bütün hayatım değişti Allahım çok büyük beddua asla etmem sadece o'na havale ediorum

dün sitede dolanırken gördüm , görenleriniz vardır ama paylaşmak istedim .. bazen o kadar ufak şeylere takıp kendimizi üzüyoruzki , gülaycım sakın yanlış anlama senin konu üstüne oldu ama :1hug: sadece senin için değil bu sadece paylaşım

Derdim var demeden önce okuyun Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Bir varmış bir yokmuş, kadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç kıl saç görmüş.
"Hımm, demiş galiba bugün saçımı örgü yapacağım!!."

Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş!!.

Ertesi gün kalkmış,
aynaya bakmış,
Kafasında iki tel saç kalmışmış....

"H-M-M," demiş,

"Bugün saçımı ikiye ayıracağım demiş."

Dediğini de yapmış, harika bir gün geçirmiş..

Bir ertesi gene kalkmış,
aynaya bakmış, kafasında tek tel saç var.

"Tamam, tamam demiş...artık bugün at kuyruğu yaparım..."
Öyle de yapmış, ve çok çok güzel bir gün geçirmiş...

Daha bir ertesi,

aynaya baktığında,

Kafasında bir tek tel bile kalmamışmış!!!.

"WoW!" diye bağırmış.

"Bugün saç derdim yok!!!!"

Bakış açısı herşeydir!!!.

nanee ne kadar güzel ya
inanki okurken tüylerim diken diken oldu

canım yaa ne kadar dokunmuş sana , ama gerçekten yavaş yavaş alıştır kendini hep kızını kocişini düşün kızın doğduğunda onu nasıl güzel bi anne baba sevgisiyle büyüteceğini düşün , bırak akrabalarını herkes kendi hayatını kendi yaşar yarın bigün sana bu güzel günlerini vermezler geri, boşver onları sil aklından ,,, güzel şeyleri düşün yanlız değilsin bi kere her daim seni tuvalette bile yanlız bırakmayan kızın var arada tekmede atıyo zilli pakizen sana hiisettiriyo kendini daha ne yapsın annesi her daim yanında ve her daim yanında olcak inş. ...:1hug:

bunu okumuştum nanem normalde çoğu şeyi kafama takmam ve hep herşeyin iisini düşünmeye çalışırım eşimde buhuyumdan çok etkilenmişti ve onun gibi negatif bi insanı bile etkileyip değiştirdim zamanla onlar hayatımda olmasa nolur olurr ama kimsesizlik hisside çok ağır basıo çok kötü bi duygu bu bi süre unutuorum yada erteliorum üzülmeyi ama sona bi anda yine aklıma gelio biliorum bunu kendime yapmamalıyım ama insan tutamıo kendini bazen

k.validem ve eşim benim yaşadıımın bi ton katını yaşamışlar k.pederimi kaybedince ondan pek sesleri çıkmıo ama geçen k.valdem bişey söledi içime öle oturduki hala aklımda dönüp dolaşıo

evet ben şu an bile böle üzülüp gözyaşı dökerken o annem üzülme der gibi tekmelio :asigim:
çok teşekkür ederim gerçekten evlendim neler yaşadım neler öğrendim halada yaşıorum hayat evlendikten sonra başladı benim için...
büyüklük yapsınlar önce
yaşla büyüklük olmuo :enbuyukkk:
keşke bunun farkında olsalar erkek kuzenlerime yanımızda yavrum nenen kurban olsun dien bi babanem var ama bana bir kere bile öle demedi

böle içine dokunan şeyleri paylaşsan ya kayınvalidenle ,yani senin ne kadar üzüldüğünü anlasın azıcık açıkca söle , bak kocişini değiştirmişsin belki onuda zamanla değiştirirsin hımm

ben onla bişey paylaşmam canım bi sır bile verilmio ona evin içinde belli bi ilişkimiz var sadece okadar konuştuumuz şeyler bellidir dışına çıkmıoruz kendi tercihi yoksa ben ona kızındanda öte davranırdım nese o da söyledikten sonra üzülmüştür belki bide bizimkler(halamla babanemler) onla benim aramıda açmaya çalışmışlar bunuda çok sonra öğrendim ondanda belki bana yaklaşımı böle bilmiorum

allah sana sabır versin kolaylık versin canım , inş. herşey düzene girer , ama hep aklında olsun kızın gerçi çıkmasıda imkansız ya benim dediğimde laf işte ..demek istediğim üzme kendini boşver kapat beynini dış olaylara ...yapabildiğin kadar yap yani..

öyle yapıcam artık canım benim başka çarem yok Allah çok büyük Rabbim eşime kızıma aielme sağlık sıhhat huzur ve mutluluk versin inşallh amin :)

Vaktiyle bir bilge, yıllarca yanında yetiştirdiği öğrencisini imtihan etmek ister. Onun eline iri bir pırlanta verip:
“Oğlum” der “Bunu al, önüne gelen esnafa göster, kaç para verdiklerini sor, en sonra da kuyumcuya göster. Hiç kimseye satmadan sadece fiyatlarını ve ne dediklerini öğren, gel bana bildir."

Öğrenci elinde pırlanta bir bakkal dükkanına girer ve
“Şunu alır mısınız?” diye sorar . Bakkal parlak bir boncuğa benzettiği mücevheri alır; elinde evirir çevirir; sonra:
“Buna bir tek lira veririm. Bizim çocuk oynasın” der. Öğrenci teşekkür edip çıkar.

Bir manifaturacıya gider. O da parlak bir taşa benzettiği mücevhere ancak bir beş lira vermeye razı olur. Üçüncü olarak semerciye gidir:
"Buna ne verirsiniz?” diye sorar Semerci şöyle bir bakar,
“Bu" der “benim semerlere iyi süs olur. Bundan “kaş" dediğimiz süslerden yaparım. Buna bir on lira veririm.”

Öğrenci en son olarak kuyumcuya gider. Kuyumcu mücevheri görünce yerinden fırlar.
“Bu kadar büyük pırlantıya nereden buldun?” diye hayretle bağırır ve hemen ilâve eder.
“Buna kaç lira istiyorsun?”

Öğrenci sorar:
"Siz ne veriyorsunuz?”

“Ne istiyorsan veririm.”

Öğrenci,
“Hayır veremem.” diye taşı almak için uzanınca kuyumcu yalvarmaya başlar:

"Ne olur bunu bana sat. Dükkânımı, evimi, hatta arsalarımı vereyim.”

Öğrenci emanet olduğunu, satmaya yetkili olmadığını, ancak fiyat öğrenmesini istediklerini anlatıncaya kadar bir hayli dil döker.

Bilgenin yanına dönen öğrenci büyük bir şaşkınlık içinde macerasını anlatır.

Bilge sorar:
“Bundan ne anladın?”

Öğrenci verdiği cevap:
“Bir şey ancak değerini bilenin yanında kıymetlidir.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…