aynen öyle gülaycım kim seninle aynı hissedebilir ki :1hug:
hiç kendini üzüpte o güzel kızını da üzme tamam mı
valla he bide öle bi durum var ağlasan gözün şişiyo ağlayamıyosun , e ağlamazsan bu sefer başın şişiyo yine ağlayamıyosun , ne biçim iştir bu yaaaa allah allaaaaahtamammmm :sinifsinif: ağlayamadım yetrince başıma ağrı girdi :kedi:
güzel yazıymış...dün sitede dolanırken gördüm , görenleriniz vardır ama paylaşmak istedim .. bazen o kadar ufak şeylere takıp kendimizi üzüyoruzki , gülaycım sakın yanlış anlama senin konu üstüne oldu ama :1hug: sadece senin için değil bu sadece paylaşım
Derdim var demeden önce okuyun Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Bir varmış bir yokmuş, kadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç kıl saç görmüş.
"Hımm, demiş galiba bugün saçımı örgü yapacağım!!."
Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş!!.
Ertesi gün kalkmış,
aynaya bakmış,
Kafasında iki tel saç kalmışmış....
"H-M-M," demiş,
"Bugün saçımı ikiye ayıracağım demiş."
Dediğini de yapmış, harika bir gün geçirmiş..
Bir ertesi gene kalkmış,
aynaya bakmış, kafasında tek tel saç var.
"Tamam, tamam demiş...artık bugün at kuyruğu yaparım..."
Öyle de yapmış, ve çok çok güzel bir gün geçirmiş...
Daha bir ertesi,
aynaya baktığında,
Kafasında bir tek tel bile kalmamışmış!!!.
"WoW!" diye bağırmış.
"Bugün saç derdim yok!!!!"
Bakış açısı herşeydir!!!.
valla he bide öle bi durum var ağlasan gözün şişiyo ağlayamıyosun , e ağlamazsan bu sefer başın şişiyo yine ağlayamıyosun , ne biçim iştir bu yaaaa allah allaaaaah
he walla nanem yaww olumunekankayizsmile
ay bu aralar bendede bi aptallaık var sorma , tv izliyorum alakasız yerlerde başlıyorum ağlamaya , geçen akşam benimki tutturdu nefes filmini izleyelim diye neyse ok izleyelim dedim filmin sonu geliyo şehitler vs aile kısmı gelince kaçtım ay dedim ben dayanamıyorum içim şişit patlıcam şimdi ne yaparsan yap dedim doğru odaya , ay dayanamıyorum hiçbişeye , düğün zamanı hiç ağlamadım acaba ondanmı birikti de şimdi acısı çıkıyo anlamadım ki
bende düğün zamanı hiççç ağlamadım ama sona bi patladııııııııııı her gece eşimden gizli gizli ağlıodum duygusal patlamalar yaşıoruz işte
of biz o filmi sinemada izledik
bide bizimki dio bende belki doğuya giderim
bütün filmi onun omzuna yatarak izlemiştim((
ay geçen akşam yemek yicez tam kocamın en sevdiği yemeği yaptım , ama içine değişik sos vs ekledim canın çeker diye söylemiyom ne olduğunu neysem işte tam yemeğe oturcaz ay dedi bu ne kokuyo böle sosuna ne kattıysan çok iğrenç ama tadı süper olmuş dedi , tabi ben o koku kısmına takıldım bütün akşam oturdum ağladım saatlerce , benimkide ne olduğunu anlamadı tabi danaaaa ne yaptım ben ne yaptım ben diye peşimde dolanıyo dedim sen benim yaptığım yemeğe iğrenç dedin yok diyo tadi süperdi içindeki biberiyo otuna iğrenç dedim ben ben tabi dolmuşumya yok yemeğe iğrenç dedin diye diye ağladım saatlerce en sonunda bu başladı gülmeye şımarıklık yapıyo ay ölede böle bu hallere düştüm yani anla ne komik durumdayım ...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oyyyyyyyyyyyyyyyyyy senin bide askerlik var dimi , oy oy oy
kızlar ben o kelebekli aynalı saati aldım
bu akşam kargoya verildi
ne gülü, kimden, neden ,nasıl geldi ne bakem
canım benim yaa ben en çok neyi özledim biliomusun işten gelince şölee ayaklarımı uzatıp tv izlerdim onu bide anneciimi çok özlüorum halaaa 1 sene olcak nerdeyse evleneli şaka gibi dün gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?