Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok doğru ecem

mesela benim kızımın değeri benim gözümdekiyle başkasının gözündeki bir olurmu hiç sanmıorum :)

aynen öyle gülaycım kim seninle aynı hissedebilir ki :1hug:
hiç kendini üzüpte o güzel kızını da üzme tamam mı

tamammmm :sinifsinif: ağlayamadım yetrince başıma ağrı girdi :kedi:
valla he bide öle bi durum var ağlasan gözün şişiyo ağlayamıyosun , e ağlamazsan bu sefer başın şişiyo yine ağlayamıyosun , ne biçim iştir bu yaaaa allah allaaaaah

Son düzenleme:
güzel yazıymış...

he walla nanem yaww olumunekankayizsmile

ay bu aralar bendede bi aptallaık var sorma , tv izliyorum alakasız yerlerde başlıyorum ağlamaya , geçen akşam benimki tutturdu nefes filmini izleyelim diye neyse ok izleyelim dedim filmin sonu geliyo şehitler vs aile kısmı gelince kaçtım ay dedim ben dayanamıyorum içim şişit patlıcam şimdi ne yaparsan yap dedim doğru odaya , ay dayanamıyorum hiçbişeye , düğün zamanı hiç ağlamadım acaba ondanmı birikti de şimdi acısı çıkıyo anlamadım ki

bende düğün zamanı hiççç ağlamadım ama sona bi patladııııııııııı her gece eşimden gizli gizli ağlıodum duygusal patlamalar yaşıoruz işte

of biz o filmi sinemada izledik
bide bizimki dio bende belki doğuya giderim
bütün filmi onun omzuna yatarak izlemiştim((

bende düğün zamanı hiççç ağlamadım ama sona bi patladııııııııııı her gece eşimden gizli gizli ağlıodum duygusal patlamalar yaşıoruz işte

ay geçen akşam yemek yicez tam kocamın en sevdiği yemeği yaptım , ama içine değişik sos vs ekledim canın çeker diye söylemiyom ne olduğunu neysem işte tam yemeğe oturcaz ay dedi bu ne kokuyo böle sosuna ne kattıysan çok iğrenç ama tadı süper olmuş dedi , tabi ben o koku kısmına takıldım bütün akşam oturdum ağladım saatlerce , benimkide ne olduğunu anlamadı tabi danaaaa ne yaptım ben ne yaptım ben diye peşimde dolanıyo dedim sen benim yaptığım yemeğe iğrenç dedin yok diyo tadi süperdi içindeki biberiyo otuna iğrenç dedim ben ben tabi dolmuşumya yok yemeğe iğrenç dedin diye diye ağladım saatlerce en sonunda bu başladı gülmeye şımarıklık yapıyo ay ölede böle bu hallere düştüm yani anla ne komik durumdayım ...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım benim yaa ben en çok neyi özledim biliomusun işten gelince şölee ayaklarımı uzatıp tv izlerdim onu bide anneciimi çok özlüorum halaaa 1 sene olcak nerdeyse evleneli şaka gibi dün gibi sanki

canım benim yaa ben en çok neyi özledim biliomusun işten gelince şölee ayaklarımı uzatıp tv izlerdim onu bide anneciimi çok özlüorum halaaa 1 sene olcak nerdeyse evleneli şaka gibi dün gibi sanki

valla zaman çok çabuk akıp gidiyo ben daha dün evlendim ama 1 ay oldu bile anlamadan , ömrümüzü geçiyooo , anne cuma gelcekya yine aynı şeyi yaparsın canım anen seni karşılar evde ohh rahatça dinlenirsin azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…