sulfat :roflol::roflol:
teşekkür ederim fıstıklarım :1hug:
biraz heycan ve stres içinde annem gibi değil o. daha panik. bizde kardeşimle konuştuk ailece dışarda yiyelim moral gecesi gibi olur dedik. eski günlerde ki gibi bir gece geçirelim dedik. :1rolleyes:
KK ile ilgili ekşi sözlükten alıntıdır
Kızlar yarın babamın yatışını yapıcaz hayırlısıyla
perşembe günüde ameliyatı olacak sabah saatlerinde.
dualarınızı eksik etmeyin ne olur....
Aynenn bizimdeee benimde okul varr..
düğündaşş biz bebişleride aynı zamandaa yapalımm olumunekankayizsmile
kurabiye
bizim borç yok ama birikmiş paramızda yok
en önemlisi o çocuğa ana yok ahahahahha
Kızlar yarın babamın yatışını yapıcaz hayırlısıyla
perşembe günüde ameliyatı olacak sabah saatlerinde.
dualarınızı eksik etmeyin ne olur....
8.dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır.
aynı zamanda, üzerinden çok rahat para kazanılabilecek bir sitedir. şöyle ki... siteye üye olun. yurtdışında yaşayan bir tanıdığın, orda bulduğu bi ürünle, bütün tüylerinden ya da selülitlerinden kurtulduğunu, göğüslerini dikleştirdiğini vs büyük bir heyecanla anlatın. ürünü sipariş ettiğinizi söyleyin. ürün geldi, deniyorum, şu kadar gün oldu, şimdiden değişiklik var vs gibi güncel mesajlar atmayı ihmal etmeyin. ürüne fiyat koyarken de elinizi korkak alıştırmayın. onlar çoktan gözden çıkardılar zaten parayı.
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.
Günaydın kızlar
Dün gece çok üzel vakit geçirdik ailecek.
Bu sabah uyku tutmadı benide heycandan.
ğlen 2 de yatışını yapmaya gidicez bu gün.
yarın sabaada allahın izniyle hallolacak bu mesele....
Günaydınlar efenim gece askılı bluzumu hazırlamıştım altınada beyaz kotumu uyandığımda evin içi buz gibiydi dışarıda yağmur bütün olumlu psikolojim çöpe gitti giydim kazağımı mavi kotumu off off
pıtır teşekkürler
çisil harika bayıldım kaç para tuttu kız
şu kelebekli saatin gelsede ona göre alsak yahu
hayırlısyla hallolurinş. canım allah babana sağlık versin
8.dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır.
aynı zamanda, üzerinden çok rahat para kazanılabilecek bir sitedir. şöyle ki... siteye üye olun. yurtdışında yaşayan bir tanıdığın, orda bulduğu bi ürünle, bütün tüylerinden ya da selülitlerinden kurtulduğunu, göğüslerini dikleştirdiğini vs büyük bir heyecanla anlatın. ürünü sipariş ettiğinizi söyleyin. ürün geldi, deniyorum, şu kadar gün oldu, şimdiden değişiklik var vs gibi güncel mesajlar atmayı ihmal etmeyin. ürüne fiyat koyarken de elinizi korkak alıştırmayın. onlar çoktan gözden çıkardılar zaten parayı.
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?