Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın kızlar
Dün gece çok üzel vakit geçirdik ailecek.
Bu sabah uyku tutmadı benide heycandan.
ğlen 2 de yatışını yapmaya gidicez bu gün.
yarın sabaada allahın izniyle hallolacak bu mesele....

Günaydın kızlar,

kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum işten dolayı..

burcu Allah yardımcınız olsun. İnşallah çok iyi geçer ameliyatı babanın. Güzel haberlerle gelirsin inşallah hastaneden

hepinizi öpüyorum kızlar kaydirigubbakcemile3

kizlar ya ben forumda yeniyim ben de ceyiz hazirliklarina baslicam kisa bi sure sonra simdilik netten bakabiliorum ancak

cok zor mu uzun mu suruo bu ev ceyiz olaylarieyvahedigeldismile

aslış bana yeni bi takvim yap kuzum 1 yıl nereden oldu ne oluo bu takvime anlamadım

günaydın mulbery kolay gelsin :)

ayshaa çok uzun sürmüo cebinde yeterli paran olduğu sürece sorun yok sıkma canını

bayadir yazilanlara telaslariniza bakiorum da gozum korkuo ya:kedi:

ne alinir nerden baslanir onu bile bilmiorum aslinda belki de ondankaydirigubbakcemile3

önce bi liste yap neyin var neyin yok bunu belirle en acil neler gerekli az çok bilirsin almaya başla işte korkulcak bişi yok

Günaydın kızlar
Dün gece çok üzel vakit geçirdik ailecek.
Bu sabah uyku tutmadı benide heycandan.
ğlen 2 de yatışını yapmaya gidicez bu gün.
yarın sabaada allahın izniyle hallolacak bu mesele....

cnm kolaylıkla hallolur inş
geçmiş olsun şimdiden

aslış bana yeni bi takvim yap kuzum 1 yıl nereden oldu ne oluo bu takvime anlamadım

takvimin 1ay 2 hafta diyor cnm

dooru diosun da benim hicbiseyim yok ki zaten:sm_confused: heralde en basta beyaz esyalarla koltuk takimlari sonra gerisi onlara uygun seyler alinarak olur:kedi:

yeni düzelttim nisan sabahliyin 1 yıl 1 ay 2 hafta gösteriyodu saolsun aslı yenisini yaptı hallettik

ayshaa biz onları genelde düğüne çok kısa bi zaman kala alıyoruz ilk onları almıyoruz yani.

sultan edıtledım
burcu hayırlısıyla bıtsın baban sağlıgına kavussun
bebek sıralamasını ben yapayım bari
1-HAYATIM
2-BETA
3-KURABİYE
4-LATILOKUM
5-BURCU
6-MANDİ
7-SİNAY
8-İZLİNİZLE BEN hehee

ay yok ya bu sıralama olmadı
1 belkide
diperlerınden hiç umut yok
bu 2009 gelinlerindeden bi halt olmazhehe

4-L

nasi yani yaa ben de ilk onlar olur gerisi teferruat die dununmustumkaydirigubbakcemile3 ama gerci benim icin ole biraz da sanirim benim durumum sizlerden biraz farkli tabiboshayallersmile

kızlar tek tek alıntı yapmadım hepinize çok çokk teşekkür ediyorum....

esmacım vallahi sıralama bana tam uydu :) ama tabi bu kızlar çok beklerse ani bir kararla öne geçebilirim hahahha

nasi yani yaa ben de ilk onlar olur gerisi teferruat die dununmustumkaydirigubbakcemile3 ama gerci benim icin ole biraz da sanirim benim durumum sizlerden biraz farkli tabiboshayallersmile

hani ilk yazdığın mesajda demişsin ya uzun sürermi dieee

orası işin duygusal tarafı tamamen nkaydirigubbakcemile3

parn varsa 3 günde tüm evi dizer, mobilyalarını da seçer

aylak aylak dolarnırsın evdee

haa hatta bunları senin için yapacak birilerini bile tutbailirsinn benceee

dediğim gibi tamamen duygusal yaniiii

kaydirigubbakcemile3dooru diosun ama asil zor kismi karar vermek kiziiimkaydirigubbakcemile3

hic de kimseye vermem para benim evimi duzsunler die, daha milyon magaza gezicem koltuklara oturup kalkicamakaydirigubbakcemile3

BU aralar ferhat göçerin ÜZÜM şarkısı cok hosuma gıdıyor dınleyen vardır mutlaka:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…