Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ben mutfak robotundan vazgeçtim kayınvalideme anneler gününde arçelikten bulaşık makinesi almak istiyorum fiyatlar nasıldır acep :S

kız delirdinmi deli
bırak oğlu alsın
bi dünya para werebilcek gücün warsa al tabi
ama ona bulaşık makinası alırsan annenede ona göre bi hediye alman lazım onuda düşün

kızlar ben mutfak robotundan vazgeçtim kayınvalideme anneler gününde arçelikten bulaşık makinesi almak istiyorum fiyatlar nasıldır acep :S

oha hilal kendi annen olsa neyse
deli misin sen yaa düğününe şurda 1 ay kalmış masrafın var bi ton
yarın sana madalya mı takacak kendi annen olsa yatıp kalkıp dua eder
yaptığını unutmaz ama el öyle olmuo hatta sana şunu diim yarın bi lafı geçtiğinde
almasaydın ben mi dedim bile derler
kendi adıma konuşayım
erkek tarafına düğünden önce aldıklarım için bin pişmanım
neyse ki aklım başıma geldi şimdi onlara pokumu bile vermem

kızları alsın bitanem sen neden alıyon
düğün zamanı sıkışık olursun diye düşündüm balımmm
yoksa tabiki para senin pul senin
kayınvalide senin

bana 110 tl lik robot bile çok geldi
tabi sen bilirsinn

ya bilmiyorum ben kayınvalidemi kendime çok yakın görüyorum benim için gerçekten çok şey yaptı hiç boş şeyler değil yani çok emeği var üzerimde hep bulaşık ona kalıo kızları bi halta elini sürmüo kanser kolunada sıçramış şimdi dayanamadm böle bişi aliyim dedim Deniz oğlu benim eşim olmicak mı bizim kesemiz ayrımı eşimle deli çisilim anneler günü ve 2 görümceme hediye alıcam 3 ünü bi çıkarırım dedim bulaşık makinesiyle sinay evet çok masrafım var anneme bulaşık makinesi aldım ilk maaşımla şimdi içimde kayınvalideme de almak geçio ama çok pahalı gelio bi yandan da karar veremedim daha fiyat araştırması yapıyorum anneme sölicem onunda onayını alırsam eğer alıcam

yani baba bizden anası gavur
bu durumda kız melez oluo ama babanın genleri baskın olduğu için bizden oluo
ahahhahaha:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3

juli panter emel bu işte en sağda elinde yeşil dosya olan
tam bir fanatik hayvan sever

ayy yeliz bana ilacı sormuşun panadol ismi naapcan seninkinden kaldında düşürmeye mi karar verdin ahahahhahah

eski manken vardı bi tane begüm bilmemne onun annesi bu panter emel

çüş

Ohanesss kızım sen delimisinn :mymeka:
Sinaya katılıyorum tamam ok çok yakın sana ama en azından kızlarına nişanlınada söyle birleşelipp böyle bi hediye alalımm mı dee tek başına bunu yüklenmee bencee :umursamaz:

Pööfff
annemi aradım söledim az önce sen bilirsin kızım dedi ama birascık bozuldu gibi :s
neyse hiç sölemedim sayın evlenince alırım ilerleyen zamanlarda mutfak robotu aliyim şimdilik

Pööfff
annemi aradım söledim az önce sen bilirsin kızım dedi ama birascık bozuldu gibi :s
neyse hiç sölemedim sayın evlenince alırım ilerleyen zamanlarda mutfak robotu aliyim şimdilik

Bencedeee iyi edersinn kaydirigubbakcemile5
Elin kadını kendi anan gibi olmuyor malesef ne kadar iyi olursa olsunn :umursamaz:Nasıl elin kızı kendi kızın olmuyorsaa

hilalcim tabiki eşin olcak keseniz bir olcak
ama evlenene kadar o güne kadar yani öle olmuyo işte
yine sen yapman gerekeni yapcaksın o çıkarıp para wermicek kız tarafının yapması gerekenler için
bilmem anlatabildimmi?
evlendikten sonra almak istersen alırsın tabiki ama annenin bozulmasıda boş diil yani

temkinli davranmak lazım diyosun yani.öyle yapalım o zaman teşekkürler kızlar

hilal ahahahha
evlenince mi ??
ilerleyen zamanlarda mı ??
kızım sen bi evlende öle konuşalım senle
hatta evlenmene gerek bile yok
düğün haftasında ne pok olduklarını anlıcan hepsinin
kendi kızları ve oğlu bırak makine almayı yıkamayıda mı akıl edemiolar açtırma benim bayramlık ağzımı :mymeka:

pekim şöle diyim bütün kayınvalideler bölemidir yani hani ben hiç bi kötülük görmedim görüceğimide pek zannetmiyorum ama kesinlikle tecrübelerinize saygı duyuyorum bilgi edinmeye çalışıyorum yoksa zaten paylaşmam bişiyi sizlerle bazen böyle gözüm korkuo :S

ayyy hilal seni ben gelin olarak alabilir miyim
benimde kurutma makinesine ihtiyacım var
elim kolum ağrıo artık çamaşır sermekten :roflol::roflol:

cnm tabiki alabılırsınde
dugun arıfesı ya
sahsen bendugunarıfesınde kaynanama degıl anneme bıle alamazdım

emin ol bana
en iyi görünen kaynana bile defalarca konuşmuştur arkandan
artı bende kaynana yok ama eltim anlatıyo rahmetli olmuş ama
eltime de az çektirmemiş

Ben kendi anneme saç kurutma makinesi alıcamm..
ama kayınvalideyi daha hiç düşünmedimm banyosunda klozet takımı yok alim diyorum ama kayınpeder sevmiyormuşş onlarıı kullanmaz diyor eltiler bilmiyorumm başka ne alimm :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…