kızlar ben mutfak robotundan vazgeçtim kayınvalideme anneler gününde arçelikten bulaşık makinesi almak istiyorum fiyatlar nasıldır acep :S
kızlar ben mutfak robotundan vazgeçtim kayınvalideme anneler gününde arçelikten bulaşık makinesi almak istiyorum fiyatlar nasıldır acep :S
yani baba bizden anası gavur
bu durumda kız melez oluo ama babanın genleri baskın olduğu için bizden oluo
ahahhahaha:roflol::roflol:
juli panter emel bu işte en sağda elinde yeşil dosya olan
tam bir fanatik hayvan sever
ayy yeliz bana ilacı sormuşun panadol ismi naapcan seninkinden kaldında düşürmeye mi karar verdin ahahahhahah
Pööfff
annemi aradım söledim az önce sen bilirsin kızım dedi ama birascık bozuldu gibi :s
neyse hiç sölemedim sayın evlenince alırım ilerleyen zamanlarda mutfak robotu aliyim şimdilik
cnm tabiki alabılırsındeya bilmiyorum ben kayınvalidemi kendime çok yakın görüyorum benim için gerçekten çok şey yaptı hiç boş şeyler değil yani çok emeği var üzerimde hep bulaşık ona kalıo kızları bi halta elini sürmüo kanser kolunada sıçramış şimdi dayanamadm böle bişi aliyim dedim Deniz oğlu benim eşim olmicak mı bizim kesemiz ayrımı eşimle deliçisilim anneler günü ve 2 görümceme hediye alıcam 3 ünü bi çıkarırım dedim bulaşık makinesiyle sinay evet çok masrafım var anneme bulaşık makinesi aldım ilk maaşımla şimdi içimde kayınvalideme de almak geçio ama çok pahalı gelio bi yandan da karar veremedim daha fiyat araştırması yapıyorum anneme sölicem onunda onayını alırsam eğer alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?