pekim şöle diyim bütün kayınvalideler bölemidir yani hani ben hiç bi kötülük görmedim görüceğimide pek zannetmiyorum ama kesinlikle tecrübelerinize saygı duyuyorum bilgi edinmeye çalışıyorum yoksa zaten paylaşmam bişiyi sizlerle bazen böyle gözüm korkuo :S
emin ol bana
en iyi görünen kaynana bile defalarca konuşmuştur arkandan
artı bende kaynana yok ama eltim anlatıyo rahmetli olmuş ama
eltime de az çektirmemiş
haklıııhilal ahahahha
evlenince mi ??
ilerleyen zamanlarda mı ??
kızım sen bi evlende öle konuşalım senle
hatta evlenmene gerek bile yok
düğün haftasında ne pok olduklarını anlıcan hepsinin
kendi kızları ve oğlu bırak makine almayı yıkamayıda mı akıl edemiolar açtırma benim bayramlık ağzımı :mymeka:
canım benim hakkaten o son günlerde çıkıo biz aynı evde olmamıza rağmen senin eşyan benim eşyam muhabbeti dönüo evde düşün senin benim ne kadar cahilce her seferinde dilimin ucuna gelio senin benimmi kaldı die yutuorum boşver gül geç cahilliğine diorumpekim şöle diyim bütün kayınvalideler bölemidir yani hani ben hiç bi kötülük görmedim görüceğimide pek zannetmiyorum ama kesinlikle tecrübelerinize saygı duyuyorum bilgi edinmeye çalışıyorum yoksa zaten paylaşmam bişiyi sizlerle bazen böyle gözüm korkuo :S
yazık be onlarda insanmış yani nie kula kulluk ediim etmem bedenine çekeceenden ağır yük vermen bile günahken başkasının sana yaptıına katlanmak nasıldır bilemiorumemin ol bana
en iyi görünen kaynana bile defalarca konuşmuştur arkandan
artı bende kaynana yok ama eltim anlatıyo rahmetli olmuş ama
eltime de az çektirmemiş
pekim şöle diyim bütün kayınvalideler bölemidir yani hani ben hiç bi kötülük görmedim görüceğimide pek zannetmiyorum ama kesinlikle tecrübelerinize saygı duyuyorum bilgi edinmeye çalışıyorum yoksa zaten paylaşmam bişiyi sizlerle bazen böyle gözüm korkuo :S
sinay sen bi doğur öncesnra alırım ben sana kurutma makinası
tşkler esmy
tamam kızlar bide nişanlımla konuşiyim bulaşk makinesnden kesnlkle vazgeçtim belkide hiç hediye almam aldığım maaşı tamamen anneme veririm bi işine yarar kadının
nihal benim kayınvalidem anlattığın gibi biri işte
bide hasta ya belki onun verdiği psikolojik bi durumdur bu bilemiyorum
bide inanın doktorun ağzından duyunca kayınvalidenizin hastalığının ağır olduğunu o zaman değişio fikriniz Allah başa vermesin.
teşekkür ederim kızlar yorumlar için :)
kötü olduğunu düşündüğünüz birisine hediye almak zorunda kalırsanız ayna alın...
ya hepiniz ne kadar nefret edıosunuzzzzzz
ben boyle olamam
yanı ben ondan ne beklıosam aıleme karsı bende onu yaparım
eger zararlarını gorursem mesafem olur ama konusurlar belkı arkadan ama bana dırek zararı olcaklarını da sanmam
sole dusun kurabıye benım annem yok
yerını kımse alamaz bu bı gercekkk kendı annen gıbı kımse olmaz ama ben onda eksık kalan bıseyımı belkı kaynanamla gıderıcem
onla yapamadıgım oturmaları karsılıklı ıcemedıgım kahvemı belkı kaynanamla ıcıcem
yanı ne bılımm neyse yasayıp gormek lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?