Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet canım bardakların altı tabak gibi yanında yer var uzun gidiyo , kendi evimiz canım

ooo pahim pasaklı halimi ne gösterdin toplu halini gösterseydin kaydirigubbakcemile3

sağol esmoşum ,

yok pashi bardaklık o masanın üstünde duvar var orda , bu resimde dolap gibi görünmüş

nanee inan dağınıklığını görmedikkk

gözümüze kötü gelen biyersi olmadı

jaluizini gösterdimm de çok orjinalmiş dedii

göstertcem canım yakın zamanda tüller geldi çok şükür boncukları kaldı taksit taksit geliyolar :)

artık gıdıyorum ben muck
allahtan msıafırlıge gıtcez
bugun calıstıgım ıcın olan moralbozuklguum orda gıder heralde

nanee inan dağınıklığını görmedikkk

gözümüze kötü gelen biyersi olmadı

jaluizini gösterdimm de çok orjinalmiş dedii

jaluzi kurtardı desene kaydirigubbakcemile3 evet çok kullanışlı bişey canım .. bende ilk başta boşuna mı yaptırdım acaba diye düşündümde sonra kullandıkça iyiki yapmışım dedim , aferin bana :lepi:

Selam

Ayyy açtım mutfağını gördüm yine nanemim, çok güzel yaaa hadi eksik gedik boşver sen evini ekle. Ben ne eksiklerle eklemiştim evimi yerimseniben Ptesi bekliyoruz :))

Bu arada masa işi tamam mudoya baktık ama yok yani tek sandalye 150 lira filandı :bbo: Sonra istikbaldeki beğendiğimiz rattan olanı hani hasır görünümlüyü alalım dedik ki.

Son anda şansımız döndü ve özdilekte teak ağacından geçen sezonun 4 sandalye masa kampanyalı 380 liraya aldık :1shok::1shok: Hepsi de katlanabilir cins tam isteğim gibi. Çok da sağlam bişey. Hem de 9 taksit yaptılar peşin fiyatına. Ama ellerinde kalmamıştı bugün çok satmışlar başka şubeden gelcek istanbuldan filan bi haftada elimizde olcak galiba.

Adam dedi hiç koramayın en kaliteli ağaçtır suda hiç bişey olmaz, yıllık cilasını bakımını yaparsınız zaten. Geldiklerinde anlatcaklarmış nasıl bakım yapılcağını. Garantisi de var zaten 2 yıl. Çok ucuza kaliteli hallettik :sm_cool::sm_cool:

Yardımların için teşekkür ederim canım, sen beni bilgilendirmiştin bu ağaçla ilgili Şeniz

ooooo hadi gözün aydın canım , hem kaliteli hem ucuz adamın da dediği gibi bakımını aksatmadığın sürece bişeycik olmaz o ağaca süper bi şekilde kullanırsın , her bakımdan sonrada sıfır gibi gıcır gıcır oluyo canım , güzel günlerde güle güle kullanın inş.

Çok teşekkür ederim canım, sağol opuyorumnanaktan

Heee bu arada krep tavasına ihtiyacı olan varsa tansaşta 4.90'a düşmüştü renkli krep tavası. Geçen hafta alcaktım hatta iyiki almamışım bugün onu da çok ucuza aldım :dance:

bende bimden almıştım geçen sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…