Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Herkese iyi haftasonları kızlar

kurs tatil değilmiş bugün derse gidiyorum

HADİ İİ CANIM
eklersin resmini
ay bende toparlanayım
eve gidim
sıkıldım bugün çok

burcu naptı acaba boshayallersmile

kesin bitio yani hiç çıkmıo bidaha

juli Burcunun babası ameliyat olucak

aaa harbı cok ılgınc makıne bozulmuss allah allah
neysekı amelıyatı ıı gecmıs geçmiş olsun burcucum babacığına

ay ne saçma yaa
ee adam yinemi ameliyat olcak safra için
hey allam yaa
şikayet etseler yeri valla

benmki böleydi galiba:S

doktorlara bak sen ya narkozu vermeden önce aleti bi kontrol etselermiş yaklava:klava:
neyse fıtık ameliyatıda olcaktı nasıl olsa
çoooook sevindim iyi geçmesineopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Burcunun babası ameliyat olcaktı bugün, haber geldi mi buraya acaba yaaa

geçmişi okuma şansım yok malesef

Günaydın Herkeseeee

Baharcımmm ne güzel hemen gelip yazmışsın ama bizz foto isterizzz artık oda düğünden sonra
mutluluklar dilerim cnm

Burcucum babacığın umarım iyidir...

teşekkürler :kedi: şekerler opuyorumnanaktan
burcunun babasına noldu

KIzlar hepinize teşekkür ediyorummmm opuyorumnanaktan
Çok şükür atlattık sonunda...

Asuşum anlatmış ama kısaca bende özetliyim. Kapalı olacaktı safra ameliyatı. Laparaskopi cihazının kamerası bozulmuş aniden. Allahdan delikleri açmadan farketmişler. Bir cihaz daha varmış esasen ama siyah beyaz olduğundan işi tehlikeye atmak istememiş doktor. Açık yapmakda istememiş. Zaten iki ameliyatıda olacaktı tetkikleri yapılmıştı her ikisninde. Ama safra önce olacaktı son anda fıtıklar oldu işte. Ama çok korktuk. yardımcı doktor dışarı çıktı bir dakika gelirmisiniz dedi. eyvahh dedim kesin bişiy oldu. Derken böyle böyle diyince bir ağlamaya başladım vallahi zor susturdular beni mafoldumben Neyseki ameliyatı çok başarılı geçti. Şu an eve çıkarttık. ve doktor bile şaşırdı. çift taraflı fıtık ameliyatı olupta bu kadar iyi olan hiç görmedim falan dedi. Çok şükür allahıma. Ama ben bu süre zarfında feci bir grip oldum gözlerim bile açılmıyor kızlar.... akannehir
İşte böyle kızlar. BBeni merak eden herkesi kocaman öpüyorum....... Şeniz

oh neyseki iyiymiş tekrar geçmiş olsun babana ,, ayrıca sanada tabi , dikkat et kendine kocana gripli dönme annen bakamadımı der sonra heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

öncelikle BURCUCUM benim yeni haberim oldu coook geçmiş olsun

kızlar sağolun bende cok sulugözüm aslında ama nebilim tuhaf bişey ufkum tutuldu sanki.şimdide hıçkırarak ağlamak geliyo içimden elimde cok resim yok yemek yiyim gelip eklicem

gittim geldim bugün ama bir türlü nanenin mutfağını göremedim:)
ne zman nasip olcak acaba...
aslında gerçekten esmanın dediği gibi albüme koysan canım...
bizim için daha kolay olurdu...

ohh iyi bari sonunda hallolmuş.
hemde içine sinerek .
bu çok önemli ve güzel güle güle kullan canım...

KIzlar hepinize teşekkür ediyorummmm opuyorumnanaktan
Çok şükür atlattık sonunda...

çok geçmiş olsun ikinizede..
daha kötülerinden korusun inş...

hevinnnnnnn lahanaaaaaaaaaaaa zemuszemus

nörüyonnnnnnnnnnn

sulfatcım güle gülee kullan

beğendiğinin olmasına çok sevindim

Teşekkür ederim tatlım

evet ben de içime sinenin olmasına sevindim yerimseniben

HADİ İİ CANIM
eklersin resmini

Haftaya gelsin evimi eklicemtekrar yoğun istek üzerine, böylece masayı da görürsünüz kaydirigubbakcemile3

Ama ben bu süre zarfında feci bir grip oldum gözlerim bile açılmıyor kızlar.... akannehir
İşte böyle kızlar. BBeni merak eden herkesi kocaman öpüyorum....... Şeniz

Çok geçmiş olsun canım, babacığını iyi olmasına sevindim sen de kendine dikkat et oralarda :1hug:

kızlar sağolun bende cok sulugözüm aslında ama nebilim tuhaf bişey ufkum tutuldu sanki.şimdide hıçkırarak ağlamak geliyo içimden elimde cok resim yok yemek yiyim gelip eklicem

Ayyy ben helak olmuştum ağlamaktan. Üstelik daha yüksek yüksek tepeler çalmadan etrafımda döndükleri gibi zırlamıştım. Zaten o nedenle söylenmedi o şarkı kaydirigubbakcemile3

Merakla bekliyoruz fotoları

ohh iyi bari sonunda hallolmuş.
hemde içine sinerek .
bu çok önemli ve güzel güle güle kullan canım...

evet canım nihayet halloldu

ben de mutluyum içime sinenin olmasına inş. stoklarda bi sorun olmaz da teslimat yapılır. Parayı ödedik ama bakalım diğer şubelerden temin edilebilecek mi?

teşekkür ederim kuzucum Şeniz

Günaydın Herkese...

Burcucum çook büyük geçmiş oldun babacığına ve sana...

Ya kızlar rüyamda hepiniz eşlerinizle bize geliomusunuz
böyle sırayla birbirimizin evine gidecekmişiz.
Ama bizim ev o kadar kalabalıkki
neyse bu arada hiç birinizin yüzünü tam hatırlamıyorum ama bi sultanı hatırlıyorum
Sonra sultanlara gidicez evini arıyoeuz falan

Sultan hep seni görüom kız ben rüyalarımın kadınımısın nesin anlamadım :roflol:

oh neyseki iyiymiş tekrar geçmiş olsun babana ,, ayrıca sanada tabi , dikkat et kendine kocana gripli dönme annen bakamadımı der sonra heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi geçmiş olsun tekrardan burcu
sanada babanada:)

burcummm geçmiş olsun babacığına
peki diğer ameliyat ne zaman olacak:kedi:

Teşekkürederim tüp çikolatalarım benimmm opuyorumnanaktan(şu anda tüp çikolata yiyiorumda kaydirigubbakcemile3)
Bu gün daha iyi gibiyim ama yinede burnum tıkalı.
Şimdiden diyor kocacığım burda hiç hasta olmadan orda iyi baamadılar karıma diyorkaydirigubbakcemile3
Nasipse diğer ameliyat 1,5 yada 2 ay sonra olacak. hayırlısı olsun... :Saruboceq:
hee bu arada babamda 4 gündür içmüyor sigara inşallah biraz iyileşincede içmez. Şimdi canım istemiyor diyor. ama hiç sinir falan yok babişimde. allah tiksindirsin şu merettende içemesin bir dahaa:Saruboceq:

günaydın
burcucum tekrar geçmiş olsun cnm hem sana hem babana
ve inş içmez dediğin gibi

günaydınn kızlarr

burcu babana ve sana geçmiş olsun canımm

ayy kızlarr 23 nisan gösterilerinde gizemle ömeri seyrettinizmi???

ömere bayıldım kızı dans etmek için neler dedi ne kadar kibar ikna etmeye çalıştı

ama kız milleti cadı işteee

ömer çok şekerdi yaa, sinir olmasına rağmen beyefendiliğini kaybetmedii mikrfonlara da dans etmeyi sevmiomuş diyebildiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…