Selam
Ayyy açtım mutfağını gördüm yine nanemim, çok güzel yaaa hadi eksik gedik boşver sen evini ekle. Ben ne eksiklerle eklemiştim evimi yerimseniben Ptesi bekliyoruz :))
Bu arada masa işi tamam mudoya baktık ama yok yani tek sandalye 150 lira filandı :bbo: Sonra istikbaldeki beğendiğimiz rattan olanı hani hasır görünümlüyü alalım dedik ki.
Son anda şansımız döndü ve özdilekte teak ağacından geçen sezonun 4 sandalye masa kampanyalı 380 liraya aldık :1shok::1shok: Hepsi de katlanabilir cins tam isteğim gibi. Çok da sağlam bişey. Hem de 9 taksit yaptılar peşin fiyatına. Ama ellerinde kalmamıştı bugün çok satmışlar başka şubeden gelcek istanbuldan filan bi haftada elimizde olcak galiba.
Adam dedi hiç koramayın en kaliteli ağaçtır suda hiç bişey olmaz, yıllık cilasını bakımını yaparsınız zaten. Geldiklerinde anlatcaklarmış nasıl bakım yapılcağını. Garantisi de var zaten 2 yıl. Çok ucuza kaliteli hallettik :sm_cool::sm_cool:
Yardımların için teşekkür ederim canım, sen beni bilgilendirmiştin bu ağaçla ilgili Şeniz
Sinay, aman yawricim, en kötüsü bu olsun, korktum bişe oldu sandım. :1hug:
Minik eyfel kuleside çok güzelllmiş. :lepi:
yok anacım akrabadan çok el daha hayırlı valla.
Hilal, davetiyen güzelmiş. a.s
Lahana, recim mecim nası gidiyi
nereyi boyuyonuz buarada anlamadım ben CADIARZU
Burcu, Allah babnın yardımcısı olsun inşallh. Kolaycacık geçsin iyileşsin. Allah acil şifalar versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bugun güzel haberlerle gel inşallh. opuyorumnanaktan
Gülçin, hayırlısıyla taşınırsınız inşallh nihayetinle kendi eviniz için değer o kadar sıkıntıya olsun canını sıkma. Bidahaki geldiğinde yeni evinin fotolarınıda getir yanında.
Sulfat, avatarın çok güzel :) benim bitane donumda var böyle = kalp yerine küçük çöp bebek çizmişler zemuszemus
Çisil, güle güle kullan bende seviyorum o deseni güzel.
Fibu, kavuşuyosun kocana bugun hadi yerimseniben
Hayatim, çirkin ama iyi bi kız heeeetee allam yaaa sokcan kafasını kuma gömcen bu karının alsanaalsanasmile
Jüli, geyiğe mi çarptın canım geçmiş olsuun :teselli: noliyi sana böyleee nazar r mı değiyo yoksa canın sıkkın dikkatsizmisin neyin peşindesin :):)
Pufi, canım beniiim inşallh hayırlısıyla artık sabrınızın sonu gelmiş. İnşallh bi aksilik çıkmazda yoluna girer başlar kocacın, çok seviiindim senin adına. Saba sabah güzel bi haber verdin. Allah muradınızı versin. :Saruboceq: :Saruboceq:
Bahar, kuş yuvadan uçuyooor mu bugun. yerimseniben
Yüksek yüksek tepelereeeee ev kurmasınlaaar
annesinin birtanesini hoor gööörmesiiinlerrrrr
canıııııım harikaaa bir gün olacak bugun inşallh senin için, herşey gönlünce geçsiiiin Şeniz Şeniz
pıtır, sana yazcak bişe bulamadım :):):) gönlün ossun
burcu naptı acaba boshayallersmile
neler almış derken bi tek telefon aldım ayrıca Iphone almadım tikindirikten bi teldi işte
ayrıca bizim ailede hediye almak görgüdür her türlü özel gün kutlanır ve hediye alınır
ben hediye alınmadığını ve hiçbir özel günün anlamı olmadığını bunların arasına girdiğimde gördüm
baharcım kına yakılacak elleriniz bi ömür boyu birbirinizden ayrılmaz. tüm yaşamınız adın gibi bahar tadında geçer inşallah :1hug:
inşallah canım çok sevindim sizin adınıza
:asigim: gerçekten çok heyecanlı
umarım herşey istediğin gibi olur dreamcim Şeniz
sempatiksalakcinni evet öle dedi bana alsanaalsanasmile
Burcum o güleç yüzlü, sevecen ve babacan babacın en kısa zamanda sağlığına kavuşur. ameliyatı iyi geçer ve tüm korkularınız biter.
su gibi akıp gitsin tüm hastalığı :Saruboceq: Allah yardımcınız olsun kankam olumunekankayizsmile
cümleten günaydın herkese
bugün sigarasız 4. günümdeyim :dance:
saolasın lahanam inş dediğin gibi herşey yolunda gider
evet şimdi baktım bende cok güzelller bu arda tebrikler sigarasız 4.gün alkisalkisalkis
burcucum hadi gel artık güzel haberlerle ,
hayatim daha buşumadınız dimi burcuyla
GUNAYDIN KIZLAR
hayatım supersınnn tebrıkler
boyle ıradelı hatunlara bayılıyorummm ekolumsun kıssss
BURCUCUMMMM
umarım ıı haberlerle gelırsın aklımız kalbımız ve dualarımzı senınle
BAHARRR
nasıl heyecanlısındır
darısı tüm ıstıyenelrın beklıyenlerın basınaaa
hepınızı cok ozluyorummmmm
kesin bitio yani hiç çıkmıo bidaha
juli Burcunun babası ameliyat olucak
kızlaarrrr burcudan haber getirdim
hepinize çok slmı var hepinizi öpüyor
babasının ameliyatı çok güzel geçmiş ama ne ameliyatı??
safra kesesi aldırmaya girmiş
fıtıklarını almışlar :))
neyse sonuçta boş çıkmamış nie die sorcaksını safra kesesini alacakları alet bozulmuş
dr da hazır narkoz vermişken fıtıklarını alalım demiş
yani şaka gibi bi ameliyat
neyse hepsi çok iyilermiş çok mutluydu sesini beğendim
aaa harbı cok ılgınc makıne bozulmuss allah allah
neysekı amelıyatı ıı gecmıs geçmiş olsun burcucum babacığına
:bbo: nasıl yani makinemi bozulmuş, :1shok: :1shok: :1shok: ne tuhaf iş fıtığı olmasaydı ne yapcaklardı , böbrek dalak allah ne verdiysemi alcaklardı , töbe yarabbim töbe ne hallere düştük yaa , ay neyseki iyiyimiş çabucak iyileşsin inş... çok çok geçmiş olsun
ay ne saçma yaa
ee adam yinemi ameliyat olcak safra için
hey allam yaa
şikayet etseler yeri valla
benmki böleydi galiba:S
doktorlara bak sen ya narkozu vermeden önce aleti bi kontrol etselermiş yaklava: klava:
neyse fıtık ameliyatıda olcaktı nasıl olsa
çoooook sevindim iyi geçmesineopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Burcunun babası ameliyat olcaktı bugün, haber geldi mi buraya acaba yaaa
geçmişi okuma şansım yok malesef
Günaydın Herkeseeee
Baharcımmm ne güzel hemen gelip yazmışsın ama bizz foto isterizzz artık oda düğünden sonra
mutluluklar dilerim cnm
Burcucum babacığın umarım iyidir...
Günaydın bayanlar
Cumamız hayır olsun
Allah ım sen Burcu nun babasına acil şifalar ver amiinnn
Bahar okurken gözlerim doldu yahu Allah ım bizede kısmet et yarabbim
geçmişi okuyamıorm gözlerim çok ağrıo napıcam bugün bilmiyorum
23 nisan kutlu mutlu olsun arkadaşlar hihoyyyt bugün tatil yapanları hiçmi hiç kıskanmıyorum işe gelirken yolların bomboş olmasına hiç sinirlenmedim erken kalktığım için hiç mi hiç morelim bozuk deil en önemlisi mobilyalarım evime ben olmadan yerleştirilio bu durumada hiç canım sıkılmadı patronu boğazlayasım var neysem ayrılıyorum zaten işten önümüzdeki cuma son
teşekkürler :kedi: şekerler opuyorumnanaktan
burcunun babasına noldu
safra kesesi ameliyatı olcaktı dün, 1-2 ay içinde de fıtıkları vardı ondan ameliyat olacaktı. ama makina bozuk olduğu için safra değil fıtık ameliyatı etmişler hazır narkoz verilmişken.
valla cumartesileri olmasa daha iyiymiş ama napıcan artık
valla 10 Mayıs hatta o gün isteme+nişan yıldönümüm :asigim:
Hayatım 5 gün olmuş... Azmin için saygıyla eğiliyorum... Bugun 5 ay oldu dediğin günleride görürürz inşallah..Ve dua çok hoşuma gitti çok güzelll
Cuma duası için naneme çok teşekkürler . Aminnnnnnn
Bahar Burcunun babası ameliyat olacaktı. İyidir inşallah
Veeeeeeeeee
önemli bişi değilya
iş yerinde sistem değişiyoda
15 gün kadar net olmayacak sanırım
kurmaları 15 günü bulacakmış:mymeka:
ay ne güsel ya boshayallersmile
ay ben dayanamam hemen ağlarım sanırım bilmiyorum:sinifsinif:
bugün evdeyim
nişanlıma 2 tişört aldım
bikaç istediği vardı onları filan aldım
şimdide profiterol yapıyorum
sora duş alıp gitcem k.valideme
acayip heyecanlıyım ya :kedi: opuyorumnanaktan
canım nanenin dediği gibi pencereyi değiştirirkene oluo ama
sen bi penciyle görüşürsen sadece camını değiştirebilirler
uğraşmak isterlerse
ama jaluzi camın m2si 180 lira fln
bide 1 m2den küçük olsa bile o parayı veriosun
hadi bakalım
inşallah adımı yazdın ayakkabınaa
aminnnn
hayırlısı olsun canım
ayyy çok güldüm rüyaya
herkese günaydınlar bu arada
sabah gelir gelmez dün yarım bıraktığım işleri yaptım
bardakları koyduğum rafları sildim ettim
altındaki dolabı temizledim fln iii oldu
nanedam mutfakını görmedik bizede ekleeee
23 nisanınızda kutlu mutlu olsun
ha bide ne bu herkes kahve içio
Selam
Ayyy açtım mutfağını gördüm yine nanemim, çok güzel yaaa hadi eksik gedik boşver sen evini ekle. Ben ne eksiklerle eklemiştim evimi yerimseniben Ptesi bekliyoruz :))
Bu arada masa işi tamam mudoya baktık ama yok yani tek sandalye 150 lira filandı :bbo: Sonra istikbaldeki beğendiğimiz rattan olanı hani hasır görünümlüyü alalım dedik ki.
Son anda şansımız döndü ve özdilekte teak ağacından geçen sezonun 4 sandalye masa kampanyalı 380 liraya aldık :1shok::1shok: Hepsi de katlanabilir cins tam isteğim gibi. Çok da sağlam bişey. Hem de 9 taksit yaptılar peşin fiyatına. Ama ellerinde kalmamıştı bugün çok satmışlar başka şubeden gelcek istanbuldan filan bi haftada elimizde olcak galiba.
Adam dedi hiç koramayın en kaliteli ağaçtır suda hiç bişey olmaz, yıllık cilasını bakımını yaparsınız zaten. Geldiklerinde anlatcaklarmış nasıl bakım yapılcağını. Garantisi de var zaten 2 yıl. Çok ucuza kaliteli hallettik :sm_cool::sm_cool:
Yardımların için teşekkür ederim canım, sen beni bilgilendirmiştin bu ağaçla ilgili Şeniz
KIzlar hepinize teşekkür ediyorummmm opuyorumnanaktan
Çok şükür atlattık sonunda...
hevinnnnnnn lahanaaaaaaaaaaaa zemuszemus
sulfatcım güle gülee kullan
beğendiğinin olmasına çok sevindim
HADİ İİ CANIM
eklersin resmini
Ama ben bu süre zarfında feci bir grip oldum gözlerim bile açılmıyor kızlar.... akannehir
İşte böyle kızlar. BBeni merak eden herkesi kocaman öpüyorum....... Şeniz
kızlar sağolun bende cok sulugözüm aslında ama nebilim tuhaf bişey ufkum tutuldu sanki.şimdide hıçkırarak ağlamak geliyo içimden elimde cok resim yok yemek yiyim gelip eklicem
ohh iyi bari sonunda hallolmuş.
hemde içine sinerek .
bu çok önemli ve güzel güle güle kullan canım...
oh neyseki iyiymiş tekrar geçmiş olsun babana ,, ayrıca sanada tabi , dikkat et kendine kocana gripli dönme annen bakamadımı der sonra heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi geçmiş olsun tekrardan burcu
sanada babanada:)
öncelikle BURCUCUM benim yeni haberim oldu coook geçmiş olsun
kızlar sağolun bende cok sulugözüm aslında ama nebilim tuhaf bişey ufkum tutuldu sanki.şimdide hıçkırarak ağlamak geliyo içimden elimde cok resim yok yemek yiyim gelip eklicem
burcummm geçmiş olsun babacığına
peki diğer ameliyat ne zaman olacak:kedi:
gittim geldim bugün ama bir türlü nanenin mutfağını göremedim:)
ne zman nasip olcak acaba...
aslında gerçekten esmanın dediği gibi albüme koysan canım...
bizim için daha kolay olurdu...
ohh iyi bari sonunda hallolmuş.
hemde içine sinerek .
bu çok önemli ve güzel güle güle kullan canım...
çok geçmiş olsun ikinizede..
daha kötülerinden korusun inş...
nörüyonnnnnnnnnnn
Teşekkür ederim tatlım
evet ben de içime sinenin olmasına sevindim yerimseniben
Haftaya gelsin evimi eklicemtekrar yoğun istek üzerine, böylece masayı da görürsünüz kaydirigubbakcemile3
Çok geçmiş olsun canım, babacığını iyi olmasına sevindim sen de kendine dikkat et oralarda :1hug:
Ayyy ben helak olmuştum ağlamaktan. Üstelik daha yüksek yüksek tepeler çalmadan etrafımda döndükleri gibi zırlamıştım. Zaten o nedenle söylenmedi o şarkı kaydirigubbakcemile3
Merakla bekliyoruz fotoları
evet canım nihayet halloldu
ben de mutluyum içime sinenin olmasına inş. stoklarda bi sorun olmaz da teslimat yapılır. Parayı ödedik ama bakalım diğer şubelerden temin edilebilecek mi?
teşekkür ederim kuzucum Şeniz
Günaydın Herkese...
Burcucum çook büyük geçmiş oldun babacığına ve sana...
Ya kızlar rüyamda hepiniz eşlerinizle bize geliomusunuz
böyle sırayla birbirimizin evine gidecekmişiz.
Ama bizim ev o kadar kalabalıkki
neyse bu arada hiç birinizin yüzünü tam hatırlamıyorum ama bi sultanı hatırlıyorum
Sonra sultanlara gidicez evini arıyoeuz falan
Sultan hep seni görüom kız ben rüyalarımın kadınımısın nesin anlamadım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?