Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gunaydınnnnnnn
hevıncım fb yıde bıle bıle kendı elıyle sampıyon yapıcak ama
ben besıktas bursa macında
bursalıyım bjklı oldugum halde fb sampıyon olmaması lazım sevmıorum
neyse daha almadık cnm almayı dusunuyoruz
sonbaharrr
30 mayısa ınss cnm

günaydın bayanlar
haftasonum harika geçti Cuma akşamı mobilyalarım kuruldu yatağı çok büyük almışız nerdeyse odayı kapladı mafoldumben herşey çok güzel oldu çok yakıştı pencerelere güneşlik taktık perdelerim dikilmeyi bekliyo halılarıda koyduk oturma odama ama daha sermedik.Karar verdik çeyiz 16 mayısta gidio kesinleşti kamyonet ayarlandı gerçi 2 seferde ancak gider çeyiz kayınvalidem bir sürü ciciler almış bana cumartesi kışlıkları kaldırdık temizlik yaptım misafir geldi dün kursa gittim dersler artık çok bunaltıo beni mafoldumben sonra gezdik bol bol sonra kayınpederim aradı bize gelsene gelinim sana bi sürprizim var dedi bi gittim mangal yapıo offf dedim tabi ben rejimdeyim ya gözüm hiç bişiye görmedi tabi kaydirigubbakcemile3 dün akşamda nevresim takımlarımı yorganlara geçirdik yastıkları hazırladık hurçlara koyduk babannem teyzem vardı hazırlarken biyandan dua ediyolar bi yandan gözleri doluo geri içlerine akıtıolar annem desen dokunsan ağlicak gözlerini kaçırıo sürekli benden kaç gündür geceleri uyuyamıo gecenin bi vakti gelip saçlarımı okşuo öpüo gidio :S bu kadar zor olacağını bilseydim hiç evlenmek için acele etmezdim mafoldum ben hakkımızda hayırlısı olsun bu hafta iş yerimde son günlerim sositososito

Burcu gelmiş.Babacığının ameliyatı nasıl geçti burcu inş hiç bir sorun yoktur Allah şifa versin canım amiiin
Pıtır ayakkabıların çok güzel beyaz renk zaten harika duruo güle güle kullan.

Son düzenleme:
günaydınn millet

garip bir rüya sonrası kendimi buraya attımm bilmiyorumkismile

rüyanmda kayınvalidem 5 aylık hamileydiii ohaoldumsmile

ayy neysee

hilal alışırsın zamanla şimdi hepimiz garip duygular içindeyizz ama alışıcaz

annelerimizde bu yoldan geçmedilermii?? sıra bizzde

bu arada eşyalarını da yerleştirmişsin işiin hafiflemiş artık yaa

darısı başıma

Günaydın pashi ruyaya bak hayır olur inş

evet alışıcağımız kesin ama çok zor bi dönem :S
hallettik çoğu işi bitek çeyiz kaldı sonra geriye bi ben kalıyorum kaydirigubbakcemile3
sende sorunsuz bi şekilde halledersin inş amiin

ay canım ne güzel yaa kendi eşya yerleştirme zamanlarımız geldi aklıma. eyy gidi günler eyy..
akşamları yatınca bile gözümün önünde şunu oraya koyayım bunu buraya koyayım diye kafamdan planlar yapıyordum :1rolleyes:
babam çok şükür iyi canım. geziniyorda evde. ay vallahi atlattık ya çok seviniyorum...opuyorumnanaktan

ohh çok sevindim burcu babacığına kocaman

ya çok heycanlı bi durumdu evi bomboş gördüm kaç kere dün yine gittim uzandım kırmızı köşe koltuğuma nasıl bi duygudur yahu bide nişanlım şöle olur böle olur diyo kulağımın dibinde dahada heycanlanıyorum :kedi: Az kaldı o evde yaşamaya :)

burcuuu gunaydın cnm
bısı sorcam senın buzdolabının dondurucusu kac cekmecelı

a be güzelim madem seviosun adam da düzgün biri ise niye bukadar gurur ediosun
çok bişey bilmiyorum ben ama anlattıkların ikinizinde hala sevdiğini gösterio
aşkta gurur olur ama bukadar olmamalı bence
biriniz dur diyin buna
hata kimdeyse çeki düzen versin kendine
doğru insanı bulmak zor bu hayatta
eğer eminsen sevdiğidnden vazgeçme derim

cnm 600 fark edıo bundan ıştiorum ama bakalım yuzuk almadım daha bakır hoşuma gitti
benm hemde uygunn bakalım beyaz eyayı yanı buzdolabını ablamla bakıcaz

ben 60 lığı hiç sormadım farkını bile bilmiyorum yani
oyüzden önermem içine bakmıştım çok dardı herşeyin iyisini alıosan bunda da sonra pişman olcağın bişi alma derim

kızlar bunları aldım ama karar verdim yarın 37siyle değiştiricem

20 yetaleye aldım

çok ucuz kız:)
severim böle ucuz ve bol çeşidi
güle güle giy

vay vay vay hani foto bakemaklinialirimsmile
BurcuuuuDün seka parktaydımmmmmmmmm

günaydın kıslar,

burcu babacığın nası oldu canım,

Dea negüzel haberler bunlar hadi hayırlısı,

bende h.sonu ist daydım gelinliğimi diktiriyorum :) ufff ne zormuş karar vermek kafamda gelilik modeliyle ilgili 1haftaya kadar pek bişiy yoktu gezinirken hoşuma gideni alırım diye düşünüyordum amannn gelinlikler nekadar taşlı pullu geldi oturup ağlıcaktım artık istediğim gibi olmayacak diye enson cıkardım modelimi gösterdim terzide aynı modelden dikiyormuş oh tamam dedim okaar terzi gezdim içimi rahatlatan evet işte bu terzi diye bilecğim biri oldu umarım hayal ettiğim gibi olur :)))
birde ev baktım uff harebe gibi evlere dünyanın parasını istiyorlar (

:sinifsinif: cnm ya su ıse bak bekarken yazdın ama ben okdugumda evlısın suanda
ıns yolunda gıtmıstır hersey
ne guzel oh oh

pıtır masallah ne cpk alsıverıs ettın
herkeze iyi haftalar

nerelerde baktınzı hem gelınlık hem ev

Hilal siz böyle yazınca bundan tam bir sene öncesine gidiyorum...
Midemde kelebennnkler uçusuyoduuuuu

ya bende dun gelen msıfırıme nıkah cdmı actım
cok kötü oldum sonra gııtler evdede yalnız kaldım ıyıce kötü oldu yaaaaaeyvahedigeldismile

yaaa buzdolabında burcu ben memnunum dıo lepı guzel deıl dıo kafam karıstıı burcuuuuuuuu
dolabın kac cekmecelı
memnunsun dımıı ole bılıorum kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…