nerelerde baktınzı hem gelınlık hem ev
yaaa buzdolabında burcu ben memnunum dıo lepı guzel deıl dıo kafam karıstıı burcuuuuuuuu
dolabın kac cekmecelı
memnunsun dımıı ole bılıorum kafam allak bullak oldu
asıl fenerın sampıon olmaması ıcın yenılmesı gerekıor amcam askım gslı ama hepsı bursalıydı bugun bendee ama gs salak vermedı macıııı
aNKARAGUCULUYUM ARTIK BENNalkisalkisalkis
sevgicim çok üzülüyorum senin yüreğinin bu haykırışlarını görünce...
Çok sevdiğim bir abim Aşk bir bütündür. Onu seven her halini sever.
Beraberinde getirdiği kıskançlığıda kabullenir insan, kimi zaman hırçınlığıda....
Elbette kimi zaman hiç istemesekde hayatın getirdiği ayrılığıda...
"Aşk" kelimesini dolu dolu yaşamak böyledir demişti...
Ve bence çokk çokk haklı... Aşkın acısı bile gerçek anlamda vazgeçilemeyecek kadar tatlıdır....
Sende üzerine düşeni yaşıyorsun maelsef şimdi.
Umuyorumki yakın zamanda düzeleri herşey yada kabuk bağlar yüreğin....
günaydın bayanlar
haftasonum harika geçtiCuma akşamı mobilyalarım kuruldu yatağı çok büyük almışız nerdeyse odayı kapladı mafoldumben herşey çok güzel oldu çok yakıştı pencerelere güneşlik taktık perdelerim dikilmeyi bekliyo halılarıda koyduk oturma odama ama daha sermedik.Karar verdik çeyiz 16 mayısta gidio kesinleşti kamyonet ayarlandı gerçi 2 seferde ancak gider çeyiz kayınvalidem bir sürü ciciler almış bana cumartesi kışlıkları kaldırdık temizlik yaptım misafir geldi dün kursa gittim dersler artık çok bunaltıo beni mafoldumben sonra gezdik bol bol sonra kayınpederim aradı bize gelsene gelinim
günaydınn millet
garip bir rüya sonrası kendimi buraya attımm bilmiyorumkismile
rüyanmda kayınvalidem 5 aylık hamileydiii ohaoldumsmile
canım ilk gün bakırköyde baktım aysira diye bir moda evi var cok güzel bir gelinlik beğendim ama fiyat yüksek geldi ama o hep aklımdaydı, 2.gün fatih aklımda kalmasın diye oraya gittik ama cok abartılı gelinlikler var bezgin ve umudumu kesmiş bir gelinlikçiye girdim ama bayan gerçekden sıcak ve samimiydi güven verdi modelide gösterince gerçi sade bir model ama üzerimde görmediğim bişiy dikiliyor o yüzden diktirme konusunda teretdütlerim vardı umarım sorunsuz şekilde halolur,
evide büyükçekmece cıkarlarında(beylikdüzünden) baktık evler eski içlerini batiırmış kiracılar umarım bütcemize göre bişiyler buylabiliriz
canım ilk gün bakırköyde baktım aysira diye bir moda evi var cok güzel bir gelinlik beğendim ama fiyat yüksek geldi ama o hep aklımdaydı, 2.gün fatih aklımda kalmasın diye oraya gittik ama cok abartılı gelinlikler var bezgin ve umudumu kesmiş bir gelinlikçiye girdim ama bayan gerçekden sıcak ve samimiydi güven verdi modelide gösterince gerçi sade bir model ama üzerimde görmediğim bişiy dikiliyor o yüzden diktirme konusunda teretdütlerim vardı umarım sorunsuz şekilde halolur,
evide büyükçekmece cıkarlarında(beylikdüzünden) baktık evler eski içlerini batiırmış kiracılar umarım bütcemize göre bişiyler buylabiliriz
ervacım hayırlı olsun kına elbisen :)
aaaaaaaa bende dün İzmit outlet centerdaydımmmmakannehir bilir misin orayı? Kocama hediye almaya gitmiştim. kaydirigubbakcemile3
canım 2 çekmeceli benimkisiyerimsenibenburcuuu gunaydın cnm
bısı sorcam senın buzdolabının dondurucusu kac cekmecelı
günaydın kıslar,
burcu babacığın nası oldu canım,
Dea negüzel haberler bunlar hadi hayırlısı,
bende h.sonu ist daydım gelinliğimi diktiriyorum :) ufff ne zormuş karar vermek kafamda gelilik modeliyle ilgili 1haftaya kadar pek bişiy yoktu gezinirken hoşuma gideni alırım diye düşünüyordum amannn gelinlikler nekadar taşlı pullu geldi oturup ağlıcaktım artık istediğim gibi olmayacak diye enson cıkardım modelimi gösterdim terzide aynı modelden dikiyormuş oh tamam dedim okaar terzi gezdim içimi rahatlatan evet işte bu terzi diye bilecğim biri oldu umarım hayal ettiğim gibi olur :)))
birde ev baktım uff harebe gibi evlere dünyanın parasını istiyorlar(
heee doğru diyosun valla
güle güle kullan pıtırcık begendımm opuyorumnanaktan
boshayallersmile
ahh burcu ahh..
yine ne güzel yazmışsın ..
eve döndünmü serhat enişte naptı seni görünce :asigim:
baban nasıl oldu ?
hilal halletmişsin b.çok şeyi
şafak azaldı.. bu günlerde yaşanacak işte hüznüyle sevinciyle gececek ileride bi bakacan
kaç senelik evlisin hızla geçiyor zaman boshayallersmile
hayırlı olsun ..
allah allah
hayırdır inşalLLAH Bİ SIKINTISIMI VAR ACABA CADIARZU
dream hayırlıolsun
siz istanbulda oturacaktınız dimi ben unutmuşum
gelinlkte aysira çok güzeeel ama çok pahalı haklısın
fathte pahalı.. adım başı gelinlikçi dimi :))
ee ne kadara diktiriyorsun peki canım?
GÜNAYDIIINNNNN AY SİZ BENIM ALBÜMÜME BAKTINIZ MIII bayanssulusmile
:1closedeyes:
bide c.tesi fatihteydik
ay ev ıcın cok uzakmış oralar
bilmezmiyim kızz
nerdeyse her hafta sonu oraya akardık şimdi ncity falan oralara gidioz. Koçtaşın önünden döndük hatta
Ay inanmıyorum yaaaa şansa bakk bilseydik keşkeee..
tepe homeyide gezdik bizz cucuylaaa carfura gittik orda burger kingde hamburger yedik.
Ne kadar yakınmışız birbirimizeeeeboshayallersmile tühhboshayallersmile
ncity ve dolpine vakit yetmedi bu seferlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?