kabarık sade az taşlı bişey keşek daha önceden baksaydım gelinlik işine şimdi tam sezon
hiç resim yok mu elinde istediğin modele benzeyen?
asyaa kuzum sende tam dayaklıksın heee
insan biraz arşiv yapar
neyse sorun değil
gezmediğin yer kaldı mı?
asyaa kuzum sende tam dayaklıksın heee
insan biraz arşiv yapar
neyse sorun değil
gezmediğin yer kaldı mı?
Son anda şansımız döndü ve özdilekte teak ağacından geçen sezonun 4 sandalye masa kampanyalı 380 liraya aldık :1shok::1shok: Hepsi de katlanabilir cins tam isteğim gibi. Çok da sağlam bişey. Hem de 9 taksit yaptılar peşin fiyatına. Ama ellerinde kalmamıştı bugün çok satmışlar başka şubeden gelcek istanbuldan filan bi haftada elimizde olcak galiba.
KIzlar hepinize teşekkür ediyorummmm opuyorumnanaktan
Çok şükür atlattık sonunda...
bide hayatım alıntıda grdüm güzel dileğin için cook teşekkür ederim
Teşekkürederim tüp çikolatalarım benimmm opuyorumnanaktan(şu anda tüp çikolata yiyiorumda kaydirigubbakcemile3)
Bu gün daha iyi gibiyim ama yinede burnum tıkalı.
Şimdiden diyor kocacığım burda hiç hasta olmadan orda iyi baamadılar karıma diyorkaydirigubbakcemile3
Nasipse diğer ameliyat 1,5 yada 2 ay sonra olacak. hayırlısı olsun... :Saruboceq:
hee bu arada babamda 4 gündür içmüyor sigara inşallah biraz iyileşincede içmez. Şimdi canım istemiyor diyor. ama hiç sinir falan yok babişimde. allah tiksindirsin şu merettende içemesin bir dahaa:Saruboceq:
ayy kızlarr 23 nisan gösterilerinde gizemle ömeri seyrettinizmi???
ömere bayıldım kızı dans etmek için neler dedi ne kadar kibar ikna etmeye çalıştı
ama kız milleti cadı işteee
ömer çok şekerdi yaa, sinir olmasına rağmen beyefendiliğini kaybetmedii mikrfonlara da dans etmeyi sevmiomuş diyebildiii....
kaydirigubbakcemile5 hepinizi çok seviyorum çok tuhaf bi duyguymuş gerçekten duygu yüklüyüm şuanda yarın sabah 8 de kuaförde olucam.nişanlım beni ilk gelinlikle kuaförden almaya gelirken görücek.dün biara kendi kendime evlenmek istemiyorum bile dedim evim yakın ama nebilim hiç bişeye benzemiyo bu öğrencilikte 2 yıl sehirdışında okudum ama öğrenciliğe benzemiyo artık annemin evine gelince misafir gibi gelip gelicem yarın evden cıkarkeni düşünüyorum gözlerim doluyo evede belli etmek istemiyorum.öyle işte pteside sabah 7.30 gidiyoruz 1 haftadan evvel gelemem buraya.
31.01.2009 da sözüm için bohça ararken buldum sizi 26.04.2010 yarın evlenirkende hepiniz arkadasım oldunuz.
ne sorum olduysa emsy,hayatım,kurabiye,arsi,böcük,erva,frigo,khwia,vazgecilmezim,densem,pıtırcık,glay,sinay,burcu,lahana,latilokum,beta,eccu,pınar,ladybird,sulfat,cisil ve unuttuklarım (afferdin heyecanıma verin) hepiniz çok seviyorum görüşmek dileğiyle öptümm
kızlar anneme az önce blendır aldım anneler günü için
kullanan varmı bilmiom bundan
aldım çıktım valla
anneme dedim ne alayım sana blendır almayı düşünüom
kendinin varmı boşver fln dedi
boşver beni dedim
şimdi ona lasım oluo, evdekininde bıçakları bozulmş baya
şimdi patronumun eşinede bişi almam lasım
bide kendime bi kot bi tshirt aldım
bide 3 tene çıtçıtlı badi aldım
ohh bi rahatladım sanki
ama ayın 18inde kartlarda beni rahatlatçak
cortlucaklar
hahaha
amann nese
Ben de bugün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim boyattım zemuszemus
kendime aldıklarımda bunlar
tshirtün bi rengini daha alıcam galiba yarın
hespta karışıklık olmuş
10 lira fazla ödemişim:)
günaydın kızlar
zabanan benden başkası yokmş:ecrin_bebek:bgn herkes ızınlı koçileryle sarılıp uyyolardır kesın:asigim:
bende aşkımı işe yolladım
bu arada artık ev hanımıyım dün işi bıraktım
aylıklarımızı hıc zamanında almıyorduk müdürde ıyıcene thaflaşmiştı bı şekılde soğudm iştn
aşkımda geldı çalışmıycak artık dedı cıktım işten
bugn görümcem gelcek zemuszemusgezerız artık onunla
uykmda kactı yaa işe gtmeye alışmışımya uyyamıom-tatlicadiarzu-
baharımın bugun düğünü var demıalkisalkisalkisınş cok cok mutlu olur
ervamın evının rsımlerını gördm
pıtırın kıyafetlerınıbayanssulusmile
nyse bende az dolaşamda kk neler olmş bakem:hulya:
dün nişanlımın yanına gittim canım k.validemlerleopuyorumnanaktan
saat 10 gibi ordaydık,akşam 7 ye kadar beraberdik
pikniğe gittik. herşey okadar güseldiki
ama dönüşte ağladım yine mafoldumben
öyle çok özlemişimki onu
bide 3-4 gün önce rahatsızlanmıştı,çok aşırı kilo vermiş
aklım onda kaldı. ailesi bilmiyo bi ben biliyorum
denetim vardı ondan zayıfladım dio onlara
dün bütün gün yemek yedirdim durdum ona kaydirigubbakcemile3
1-2 saat başbaşa yürüyüş yaptık ormanda :kedi: çok güseldi çok boshayallersmile
2 sene aşkla dolu gecen 2 ser dogumgunu..
hayatımda babmdan kuzenlerımden sonra ılk defa bı erkek ıcın 2 özel dogum gunu duzenledım
sevgılıler gunlerı, bayramlar ,ay donumlerı ,yıl donumlerı...
enaz 2 ay onceden başlayıp heyecanla ogunlere hazırlandıgım o ozel gunler..
bana bunları yaptıran sevdıgımın bugun dogum gunu
hıc ayrılmıycak dıye bırlesen ellerımızın ayrılalı nerdeyse 2 ay olacak..
yok hafıflemıyomus acısı
bugun dogum gunu..
okadar emınımkı bısıler bekledıgının okadar emınımkı her gelen msja tlf.na benden dıye atladıgının
ve okadar emınım kı bır msj atsam bıle cvp gelmeyecegının..
neyaptın bıze bole?
ne gerek vardı bu huzne?
tamam tek sorumlu ben degılım
öyle sanıyorum ki aglayarak senı sevıyorum dıyerek
ayrılan tek cıft biziz...
daha sevgılıler gununde yaptıklarımda nekadar şanslı oldugunu soyleyen sen
bu yıl dogumgununde bensız kalmayı secmek....
sana cok kırgın ve kızgınım
bana senın dogum gununu kutlama bu aşkı doyasıya yasatma şansını vermedıgın ıcın..
yıne sıze yazdım kızlar ıcımde kocamn bı huzun denızı yok yetmıyo kagıda yazmak
delı gıbı gezmek bugun bıryere sıgamıyorum sadece sıze yazmak geldı ıcımden...
haftasonum harika geçtiCuma akşamı mobilyalarım kuruldu yatağı çok büyük almışız nerdeyse odayı kapladı mafoldumben herşey çok güzel oldu çok yakıştı pencerelere güneşlik taktık perdelerim dikilmeyi bekliyo halılarıda koyduk oturma odama ama daha sermedik.Karar verdik çeyiz 16 mayısta gidio kesinleşti kamyonet ayarlandı gerçi 2 seferde ancak gider çeyiz kayınvalidem bir sürü ciciler almış bana cumartesi kışlıkları kaldırdık temizlik yaptım misafir geldi dün kursa gittim dersler artık çok bunaltıo beni mafoldumben sonra gezdik bol bol sonra kayınpederim aradı bize gelsene gelinim sana bi sürprizim var dedi bi gittim mangal yapıo offf dedim tabi ben rejimdeyim ya gözüm hiç bişiye görmedi tabi kaydirigubbakcemile3 dün akşamda nevresim takımlarımı yorganlara geçirdik yastıkları hazırladık hurçlara koyduk babannem teyzem vardı hazırlarken biyandan dua ediyolar bi yandan gözleri doluo geri içlerine akıtıolar annem desen dokunsan ağlicak gözlerini kaçırıo sürekli benden kaç gündür geceleri uyuyamıo gecenin bi vakti gelip saçlarımı okşuo öpüo gidio :S bu kadar zor olacağını bilseydim hiç evlenmek için acele etmezdim mafoldum ben hakkımızda hayırlısı olsun bu hafta iş yerimde son günlerim sositososito
hayatımda sigara içmemiş olarak dönsün nolurrrr :kedi:
inşallah yaaaaaa
hoşgeldin hayatim oh 8.günmüş sigarasız
yatağı değiştirme şansımız yok komidinleri ben yatağın yanlarına koyarım diye düşünüodum hani olağanı odur zaten ama yatağı duvara dayamak zorunda kaldık komidinlerde biri yatağın yanında biri başka bi yerde ne yapalım kısmet böleymş ama yinede herşey çok güzel oldu
amin darısı başıma :)
teşekkür ederım canım
1.250 hayırlıolsun cnm of bileydım terzilik okur gelinlikçi açardım valla
acaip para kazanıyorlar yaniii boshayallersmile
teşekkür ederım deramcim opuyorumnanaktan
:asigim: teşekkürederım asyaelif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?